Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Meile_ @ 2013 07 23, 11:58)
Sekmadieni bus 12DPI. Taip taip as is pietu, siaip tai nera problemu bet kurioje poliklinikoje padarytu HCG.  ax.gif bandysıu dar laukti, jei neistempsiu gal koki testuka sugadinsiu  doh.gif Philipuks, kur tu? Laukiam atsakymu!!! Aaauuuu  tongue.gif

na,as tavo vietoj nervu negadinciau su NT mirksiukas.gif Manau,kad man pritars cia nemazai mergaiciu.O ir statistikoj naujoje skaiciau kai mergina laukias dvynuku ir testukas nerode nieko ax.gif Matai i krauja issiskiria greiciau tas HCG,o i slapima veliau o buna ir tokiu atveju,kad esant aukstam HCG kazkodel slapime jo yra tiek mazai kad net nefiksuoja NT-nors aisku tai retoki atvejai.
Aciu,Rosita uz info 4u.gif Suprantama jusu busena.As dar irgi vis nenuleidziu ranku,ieskau informacijos,tyrimus papildomus ir t.t,o mano vyras tai jau pyksta ant visu irgi reikia padirbeti su juo,kol ikalbin,nes jau niekuo nebetiki ir vis kartoja,kad stebuklu nebuna doh.gif jis likes didesnis pesimistas nei as blush2.gif
Visai neseniai pasidariau AMH tyrima,jis tikrai geras.Bet gaila,kad jis parodo tik kad dar rezervas yra foliu,oo ne jo kokybe sad.gif
Del akupunkturos tai man pasake drauge kuri lankos,ji paklause akupunkturistes ir ta pasake,kad tipo turint endometrioze nepatariama daryti akupunktura.Bet vistiek sakiau reikia si reikala issiaiskint,nes niekada nezinai kur slypi sekme 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2013 07 23, 12:04)
Mergaite, braukite mane is sarasu - viskas baigta. 12 diena po isodinimo, HCG  1,8. 3 testai su vienu bruksneliu. Einu vaduotis is depresijos ir stipriai stipriai issiverkti. Mano snaigutes neuzkibo, deja. Tai buvo mano paskutinis bandymas su didele viltimi ir tikejimo doze.
Sekmes mergaites, bandykite, tikekite ir svajokite apie  2.gif
Dabar taip blogai, kad neturiu zodziu........................

O,jerguteliau kaip gaila verysad.gif neturiu zodziu,liudna kaip console.gif console.gif console.gif console.gif saulyte,tu isliudek,isverk visa skausma ir bejegiskuma ir paskui galvok ar tikrai paskutinis sis kartas.Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 23, 10:35)
Kodel parasiuko nerodo? smile.gif Blanka, kada tau HCG paskyre?

sorry, nepratus šitoj temoj jo uždėti doh.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 23, 11:44)
,bet ji sake kad negalima taikyt akupunkturos jei yra endometrioze

nu dar gražiau..tiek Dainius, tiek ta daktarė, kur seniau vaikščiojau, kaip tik turi schemas specialiai endo, pas daktarę net visa knyga buvo "Endometriozė ir akupunktūra" (angliškai).

Mergaite, braukite mane is sarasu - viskas baigta. 12 diena po isodinimo, HCG  1,8. 3 testai su vienu bruksneliu. Einu vaduotis is depresijos ir stipriai stipriai issiverkti. Mano snaigutes neuzkibo, deja. Tai buvo mano paskutinis bandymas su didele viltimi ir tikejimo doze.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu kaip gaila.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 23 liepos 2013 - 11:20

Vaje, kaip gaila... verysad.gif verysad.gif liudziu kartu su tavimi... console.gif console.gif console.gif
Atsakyti

nu ot.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nesusigaudau ir as su akupunktura - viena drauge kazkada sake, kad jai atsisake daryti akupunktura del endometriozes, internete praktiskai visur raso, kad gerai, pvz.

Методов терапии бесплодия на самом деле предостаточно. Одним из них является и акупунктура. Специалисты пришли к выводу, что посредством акупунктуры можно достичь усиления кровеносного потока непосредственно к области женской матки. Помимо этого данный метод терапии оказывает на данную область достаточно мощное расслабляющее воздействие. Следует отметить и тот факт, что акупунктуре свойственно воздействовать еще и на определенные виды гормонов, которые несут ответственность за укрепление зародыша.

Taciau - AFRODITE, nelabai tiksliai zinau tavo diagnozes, bet gal atkreipk demesi:

Каковы противопоказания к проведению такого лечения? На самом деле противопоказаний к проведению такого лечения предостаточно. Так, к примеру, если у человека имеется в наличии какое-либо злокачественное либо доброкачественное новообразования, тогда лечиться данным образом ему не разрешат. Ни в коем случае нельзя обращаться за помощью к этому методу лечения и при наличии острых инфекционных либо лихорадочных состояний, которые возникли по непонятным причинам. Беременность также принято считать противопоказанием к проведению такого лечения. Не стоит использовать его и при болевых ощущениях неясной этиологии, заболеваниях крови, которые сопровождаются кровоточивостью, выраженном истощении, остром психическом возбуждении, инфаркте миокарда. Если Вы перенесли очень сильное психическое, эмоциональное либо физическое перенапряжение, тогда с таким лечением стоит повременить. Нельзя проводить сеансы терапии и в том случае, если у больного отмечается хроническая инфекционная патология в стадии обострения. Ни в коем случае нельзя лечить акупунктурой и детей младше одного года, а также людей старше семидесяти лет. Не рекомендуется нажимать на биологически активные точки и в том случае, если человек находится в пьяном состоянии.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2013 07 23, 11:04)

kaip gaila, laikykis console.gif

O man antra diena gerkle skauda unsure.gif vakar nusipirkau vit.C, čiulpiamų pastilių, gerklej purkšt druskos ir ramunėlių tirpalo, geriu šalpusnių arbata ir pergyvenu, kad tik nepakiltų temp. unsure.gif
rusu puslapyje perskaičiau: имунитет от гормонального сбоя снижается

gal kuriai yra taip buvę, ar tas proc. rezultatams nepakenkė? temp. kolkas normali, na bet vistiek tas turbūt nėra gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 07 23, 11:37)
pati nebuvau-man VLN toloka, einu Kaune pas Butvila  rolleyes.gif pas Maruska viena forumieciu buvo, supuoja jau stebukleli po jo  4u.gif

sveikos merginos,

isiterpsiu is uzkulisiu smile.gif kaip tik vakar skambinausi ir klausiau kainos pas ji tai jo vieno seanso kaina nuo 60-120 lt, sake dazniausiai 80 lt. Bet jeigu gydymas sunkus ir ilgas, taiko nemazas nuolaidas - na taip jis sake smile.gif ir sake kad patys nusprendzia koks gydymo metodas yra tinkamiausias, vadinasi apart akupunkturos bus siuloma homeopatija, masazai ar dar bile kas - na aisku, kad tik padetu, bet uz tokia kaina... doh.gif pas mus problemos vyriskos (spermoje turim spermiuku, bet negyvu dauguma, judriu beveik ner, 9 % tik..). Zialitienes metodais nepasitikiu, gerem vitaminus - nepadejo, eisim akupunkturintis ir tai darysim pas jona novika (nes jo seansas 25 lt), kai busiu isbandzius galesiu pasidalinti ispudziais, nes eiles pas ji geros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 23, 13:00)
eisim akupunkturintis ir tai darysim pas jona novika (nes jo seansas 25 lt), kai busiu isbandzius galesiu pasidalinti ispudziais, nes eiles pas ji geros biggrin.gif

tai akupunkturinsit tik vyra? g.gif
Atsakyti
Philipux, užjaučiu...Turbūt kiekiena iš čia esančių žino,kaip skauda,kai svajonės sudūžta ir atrodo nebėra noro eiti pirmyn... Bet tu laikykis, prabėgus laikui skausmas šiek tiek atlėgs friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 23, 13:04)
tai akupunkturinsit tik vyra? g.gif

Ne, manau akupunkturinsimes kartu smile.gif man nepakenks - tuo net neabejoju smile.gif pas mane viskas tikrinta, lyg ir viskas neblogai.. bet turiu skydliaukes problemu (mazu pades bigsmile.gif ) kartais susimastau ar man tikrai vyksta O, nes testai man niekada nerodo, o BT - visada g.gif
Na vienu zodziu, as uz naturalu gydyma ir visas pajegas i tai, skaiciau daug forumu ir straipsniu tai akupunktura tikrai padeda pagerinti sperma, moterims hormonus irgi sutvarko - linkiu, kad ir jums visoms, kurios tai darysite butu panaceja 4u.gif as irgi surizikuosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Philipux, labai gaila ir neteisinga verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 23, 13:14)
Ne, manau akupunkturinsimes kartu smile.gif man nepakenks - tuo net neabejoju smile.gif pas mane viskas tikrinta, lyg ir viskas neblogai.. bet turiu skydliaukes problemu (mazu pades  bigsmile.gif ) kartais susimastau ar man tikrai vyksta O, nes testai man niekada nerodo, o BT - visada  g.gif
Na vienu zodziu, as uz naturalu gydyma ir visas pajegas i tai, skaiciau daug forumu ir straipsniu tai akupunktura tikrai padeda pagerinti sperma, moterims hormonus irgi sutvarko - linkiu, kad ir jums visoms, kurios tai darysite butu panaceja  4u.gif as irgi surizikuosiu  drinks_cheers.gif

o tas jusu akupunkturininkas kaune?
Atsakyti