Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 17, 10:00)
sveika,
labai užjaučiu dėl nesėkmių, neabejoju, kad tai daug skaudžiau negu tiesiog nepastoti verysad.gif  turbūt kvailas klausimas, kai tiek esi perėjus, per dėl visa ko paklausiu: dėl AFS tyreisi?

Taip, AFS pratirtas po pirmojo velyvojo persileidimo. Viskas ok.. Antras kartas nesivystantys, sikart berods buvo tuscia gemaline puslyte, nors HCG ir buvo aukstas..
Atsakyti
Aš jau irgi apsišarvojau testais, nors šian tik 1 DPĮ. Vėl skaitinėju senas SM temas, vis ieškau info, o kokios pati ir nežinau doh.gif Žodžiu, prasidėjo panikavimo laikotarpis. Norėjau Jūsų paklausti dėl tų visų zabobonų. Ar visgi verta gerti pieną po įsodinimo?
Meile, tau superinius embrionukus įsodino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 17, 10:55)
Aš jau irgi apsišarvojau testais, nors šian tik 1 DPĮ. Vėl skaitinėju senas SM temas, vis ieškau info, o kokios pati ir nežinau doh.gif Žodžiu, prasidėjo panikavimo laikotarpis. Norėjau Jūsų paklausti dėl tų visų zabobonų. Ar visgi verta gerti pieną po įsodinimo?

Ziuresime kas bus is ju. mirksiukas.gif Jauciuosi siek tiek paranoiskai.. guliu ir bijau pajudeti.. doh.gif atrodo su kiekvienu judesiu pakenksiu savo stipruoliams. smile.gif Tai nusprendziau vaduotis is sios busenos, pasikvieciau siandien draugus vakarienes. Ir laikas greiciau eis.. gal.. doh.gif Nezinau kaip pratempti dar 12d. blink.gif
Papildyta:
Blanka, as lygiai taip pat mirkstu forumuose, ko ieskau ir kas manes neramina nezinau.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
labas,mergaites wink.gif

sugalvojau ir as jungtis i jusu buri...nes gal lengviau bus susigaudyt visame veiksmu plane smile.gif
turim mes viena vaikiuka jau, pasigavom netycia naturaliai, nors kai gaudem, tai pasidarem 5 IUI doh.gif ir nieko nebuvo..paskui jau kaupemes IVF ir staiga BAC, gavosi wub.gif dabar senokai bandom ir antra pagaut naturaliai, bet nieko nesigauna...o ir zinant musu bedas, tai kazkaip nestebina (vyro prasta sperma pas mus, su manim viskas ok). tai va, nutarem visgi bandyt dabar IVF is karto (su IUI nieks ir nebezaistu,jauciu). tai va, bandau dabar viska prisimint kaip ten kas su tais visais reikaliukais ir nuo ko cia mums pradet... pradziai reiktu apsisprest su klinka. IUI mes pas Bogdanskiene daremes visus... dabar gal noreciau kitur.. nes kiek paziurejau kainas, tai ten lyg ir brangiausia g.gif VK lankiausi pas U viena karta..tai man kazkaip nepatiko smile.gif tai lieka kas? BAK'as ir Northway? ar cia jos nerimtos biski skaitos? g.gif gal jus nagrinejotes kainas? jie ten psl suraso gal skritingai tas kainas? nes smarkokai skiriasi? gal vienur kazkas daugiau ieina i ta kaina, kitur maziau? g.gif
ir ka pirmiausia padaryt reiktu? spermograma jauciu? g.gif ir eit su ja pas daktarus...kokia cd geriau eit, kad jau is karto galetu kazkokius tyrimus man padaryt? o vyrui dar daro kazka papildomai?

zodziu, jungiuosi i jusu buri,kad primintumet man visa ta "virtuve" 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O,ziuriu Meilei kokius stipruolius isodino thumbup.gif Na,stai kiek turim PUPO thumbup.gif Taigi,Meile,Philipuks ir Blanka1 dabar tas ilgas,kankinantis laukimas iki HCG su maldom ir tikejimu ir zinoma su baime.Bet kaip butu faina,kad visoms pavyktu visu 100 proc. thumbup.gif Tai ka kryziuojam pirstukus ir laukiam mirksiukas.gif Beje,del pieno nieko nezinojau kad gerai po isodinimo,idomi info-gal galetumet placiau blush2.gif
Fea kas liecia klinikas,tai renkasi kiekvienas individualiai.Cia jau patareju negali buti,nors as zinau daaaug mergaiciu kurios daresi IVF,bet visos skirtingai kalba pas ka geriau darytis.Teisingai yra sakoma,kad geriausias daktariukas kas padeda pastoti.Apie Bogdanskiene tai nekokie atsiliepimai keleta metu.Mes jau kai planavom IUI zinojom kad ten tikrai nesikreipsime,o kai priejom iki IVF tai isbandem ir LV,ir VK,ir BAK g.gif kaip as juokauju vyrui kad liko tik Jolsana ir Northway klinika.
Del tyrimu,tai aisku tau reikes lytinius hormonus pasidaryti, abiems visas lytiskai plintancias,hepatitas,aids.Va cia radau kokie tyrimai reikalingi,mums juos reikejo visus pasidaryti kai ruosemes IVF ;
1. Kraujo grupė, Rh faktorius
2. Hormonų tyrimai: 3 – 5 ciklo dieną: FSH, LH, E2, Prolaktinas, Testosteronas, SHBG, LAI, AMH
3. Progesteronas (7 d. iki mėnesinių)
4. Citomegalijos IgG ir IgM
5. Toksoplazmozės IgG ir IgM
6.RaudoniukėsIgG
7. Tyrimai dėl AIDS - antikūnių prieš ŽIV nustatymo testas (abiems sutuoktiniams)
8. Tyrimai dėl sifilio (abiems sutuoktiniams), RPR
9. Hepatito B viruso antikūnių nustatymas (abiems sutuoktiniams)
10. Hepatito C viruso antikūnių nustatymas (abiems sutuoktiniams)
Vyrui aisku reiktu ir spermograma pasidaryt.Mes tuo paciu dar tikrinomes ir skydliaukes hormonus.Visus kartus kiek daremes. O siaip geriausia butu,su visais turimais dokumentais nueiti i pirmaji pokalbi su gydytoju kuris atliks jums IVF ir su juo pasikalbeti del tyrimu,eigos ir pan.
Gal mergaites kurios daresi pirma IVF pasakys daugiau,nes kai daraisi nebe pirma kart,tai pradedi gylintis labiau ir zymiai daugiau pasidarai tyrimu,kas gali itakoti implantacija ir t.t.Sekmes jums ir jeigu kas neaisku klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Afrodite 4u.gif mazdaug taip ir isivaizdavau....o tuos hormonus gi galima pasidaryti ir kur pigiau, nebutinai vaisingumo klinikoj? g.gif norisi kuo greiciau dabar viska man padaryt, kai jau sugalvojom doh.gif biggrin.gif cd svarbu tik 2punktui (kur tu surasei) ane? g.gif tai sita pavelavau jau biggrin.gif bet kitus galeciau gi pasidaryt kur nors g.gif
tik va vis nesugalvoju, kur cia man darytis ta IVF biggrin.gif VK lyg ir pigiausia gaunas, kiek suprantu... o Bogdanskiene brangiausia...nu pas Bogdanskiene neisim jau...po 5 nepavykusiu IUI kazkaip nebesinori smile.gif
Northway kas ten atlieka visa ta IVF? kiek ten daktaru?
tikslinga man is Bogd pasiimt musu "ligos" istorija? g.gif pries 3-4m kazkur gi viskas buvo, tai gal nieko ten jau informatyvaus? g.gif ir is viso - atiduotu man ja?
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 17, 10:55)

BŪTINA valgyt želė, reik tikėt, kad prisidėjo prie mūsų dukružės atsiradimo, Pepei irgi patariau (tikiuos sąžiningai šaukštais lapnojo, užtat 2 burbuliukai įsitaisė lotuliukas.gif )) Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 17, 11:15)
labas,mergaites wink.gif

sugalvojau ir as jungtis i jusu buri...nes gal lengviau bus susigaudyt visame veiksmu plane smile.gif
turim mes viena vaikiuka jau, pasigavom netycia naturaliai, nors kai gaudem, tai pasidarem 5 IUI doh.gif ir nieko nebuvo..paskui jau kaupemes IVF ir staiga BAC, gavosi wub.gif dabar senokai bandom ir antra pagaut naturaliai, bet nieko nesigauna...o ir zinant musu bedas, tai kazkaip nestebina (vyro prasta sperma pas mus, su manim viskas ok). tai va, nutarem visgi bandyt dabar IVF is karto (su IUI nieks ir nebezaistu,jauciu). tai va, bandau dabar viska prisimint kaip ten kas su tais visais reikaliukais ir nuo ko cia mums pradet... pradziai reiktu apsisprest su klinka. IUI mes pas Bogdanskiene daremes visus... dabar gal noreciau kitur.. nes kiek paziurejau kainas, tai ten lyg ir brangiausia g.gif VK lankiausi pas U viena karta..tai man kazkaip nepatiko smile.gif tai lieka kas? BAK'as ir Northway? ar cia jos nerimtos biski skaitos? g.gif gal jus nagrinejotes kainas? jie ten psl suraso gal skritingai tas kainas? nes smarkokai skiriasi? gal vienur kazkas daugiau ieina i ta kaina, kitur maziau? g.gif
ir ka pirmiausia padaryt reiktu? spermograma jauciu? g.gif ir eit su ja pas daktarus...kokia cd geriau eit, kad jau is karto galetu kazkokius tyrimus man padaryt? o vyrui dar daro kazka papildomai?

zodziu, jungiuosi i jusu buri,kad primintumet man visa ta "virtuve" 4u.gif  rolleyes.gif

Na, pirmiausia issirink daktariuka- klinika. As rinkausi pagal daktariuka ir jo statistika. (As uzsienyje). smile.gif Uzsirasiau pirmam vizitui, nusinesiau visus turimus tyrimus ir ligos istorija is kitos klinikos kur daremes IUI, tada pasikalbejom, jis surase tyrimus kuriuos pasidaryti turime, daug ka turejome aisku. Tyrimai buvo geri, taigi pasake ateiti 2cd kai jau busime pasiruose. Easy.. smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 17, 12:25)
Na, pirmiausia issirink daktariuka- klinika. As rinkausi pagal daktariuka ir jo statistika. (As uzsienyje). smile.gif Uzsirasiau pirmam vizitui, nusinesiau visus turimus tyrimus ir ligos istorija is kitos klinikos kur daremes IUI, tada pasikalbejom, jis surase tyrimus kuriuos pasidaryti turime, daug ka turejome aisku. Tyrimai buvo geri, taigi pasake ateiti 2cd kai jau busime pasiruose. Easy.. smile.gif Sekmes  4u.gif

ir koki daktariuka issirinkai,jei ne paslaptis? smile.gif
easy tai easy, ale kai smegenis ima spaust, tai protas biski atsijungia ir viskas sudetinga pasidaro lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 17, 12:17)
Aciu, Afrodite 4u.gif mazdaug taip ir isivaizdavau....o tuos hormonus gi galima pasidaryti ir kur pigiau, nebutinai vaisingumo klinikoj? g.gif norisi kuo greiciau dabar viska man padaryt, kai jau sugalvojom doh.gif  biggrin.gif cd svarbu tik 2punktui (kur tu surasei) ane? g.gif tai sita pavelavau jau biggrin.gif bet kitus galeciau gi pasidaryt kur nors g.gif
tik va vis nesugalvoju, kur cia man darytis ta IVF biggrin.gif VK lyg ir pigiausia gaunas, kiek suprantu... o Bogdanskiene brangiausia...nu pas Bogdanskiene neisim jau...po 5 nepavykusiu IUI kazkaip nebesinori smile.gif
Northway kas ten atlieka visa ta IVF? kiek ten daktaru?
tikslinga man is Bogd pasiimt musu "ligos" istorija? g.gif pries 3-4m kazkur gi viskas buvo, tai gal nieko ten jau informatyvaus? g.gif ir is viso - atiduotu man ja?

Manau, nueik pirmiausiai pas pasirinkta daktariuka. Ir jis tau pasakys ar verta 3-4m senumo istorija imtis ar ne, ir kokius tyrimus kelinta cd ir pan darytis, Nes gi pas kiekviena yra individuali situacija. O tyrimus visus as dariausi valstybineje ligonineje nemokamai, bent pas mus cia tokia tvarka. Nes mano pasirinkta klinika ziauriai brangi. Taigi ten tik IVF kaina mokejau, visa kita outside dariausi.
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 17, 12:30)
Manau, nueik pirmiausiai pas pasirinkta daktariuka. Ir jis tau pasakys ar verta 3-4m senumo istorija imtis ar ne, ir kokius tyrimus kelinta cd ir pan darytis, Nes gi pas kiekviena yra individuali situacija. O tyrimus visus as dariausi valstybineje ligonineje nemokamai, bent pas mus cia tokia tvarka. Nes mano pasirinkta klinika ziauriai brangi. Taigi ten tik IVF kaina mokejau, visa kita outside dariausi.

o tai kur tu cia dareisi ir pas ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 17, 12:27)
ir koki daktariuka issirinkai,jei ne paslaptis? smile.gif
easy tai easy, ale kai smegenis ima spaust, tai protas biski atsijungia ir viskas sudetinga pasidaro lotuliukas.gif  doh.gif

Nepaslaptis, bet kaip ir sakiau as uzsienyje tai nieko neskays jums vardas, bet kriterijus pasirinkimo buvo statistika. smile.gif Sakau, psichas tas daktariukas mano, deda po 3 embrionus visiems ir stampuoja dvynukus. smile.gif Dabar supratau kodel jo statistika geriausia. smile.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti