QUOTE(Miledi @ 2013 07 17, 10:53)
Taip, AFS pratirtas po pirmojo velyvojo persileidimo. Viskas ok.. Antras kartas nesivystantys, sikart berods buvo tuscia gemaline puslyte, nors HCG ir buvo aukstas..

QUOTE(Fea @ 2013 07 17, 11:15)
labas,mergaites
Labukas,
tavo istorija labai panaši į mano, mes irgi pagavom dukrytę natūraliai po 8 IUI pas Bogdanskienę, irgi vyriškos problemos.
Aš tris IVF dariausi Latvijoje, dabar dar neapsisprendžiu.
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 17, 13:38)
Lenkijos klinika,kur Kitty dare tyrimus vyro-tai ten ziuriu jie irgi nemazai ka siulo,ir yra net programos su maximum viskuo ir net embriono genetini istyrima,tai labai kazkaip sudomino-
aisku ir vel atsitrenki i pinigini vieneta
Nes IVF kaina gaunasi kazkiek panasi i LT,bet pragyvenimas tai speju nepigus butu-nes neprivazinetum i LT.

nu jo, mes su vyru irgi pakalbėjom, daro jie daug, tas pilnas komplektas man labai patraukliai atrodo, bet jau nesuvažinėsi taip lengvai per 1 dieną, kaip į Rygą. Bet su Serumu lyginant tai vis tiek paprasčiau. Pati ta klinika man nepasirodė labai jau superinė, daug žmonių, tokia ir šiaip..bet nieko blogo irgi negaliu pasakyti. Ai, nežinau. Nieko nežinau.
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 17, 14:15)
Nors as kiek domejausi tai jie pajegus apvaisinti ir butent todel buna,kad patologinis spermijas apvaisina,o paskui moteriai neivyksta implantacija, ivyksta persileidimas,nesivysto ar net apsigimimai.Tai va nezinau kurio embriologu tiketi
ir abu is VK Vilniuj bet turi skirtingas teorijas. 

na kiek aš skaičiau dėl tos fragmentacijos, tai apvaisinti pajėgus, tuo labiau, jeigu taikoma ICSI ar IMSI. Bet su didele fragmentacija, bloga morfologija yra labai didelė persileidimų ir apsigimimų rizika.