Beta, Uogiuke ir kitos mergaites,
aciu labai uz pasidalinima savo patirtimis, jos tikrai ikvepia. Mano gyvenimas taip pat nebuvo saldus. Buvau palikta likus iki santuokos 2 menesiams (nes zmogus vasario menesi savo laisva valia ir noru po 6 metu draugystes paprases mano rankos, jau kovo menesi isimylejo kita), irgi teko aiskintis visiems sveciams ir visam pasauliui. Man tada tebuvo 24 m. O ir paskui seke virtine nesekmiu. Si karta jau galvojau, kad tikrai sutikau savo zmogu, tikraja to zodzio prasme, visomis prasmemis, viskas buvo tiesiog tobula, negalejau pati patiketi savo laime, bandziau itiketi, kad gal pagaliau man is tiesu pradejo sviesti saule. Tada paaiskejo nevaisingumo problema, o dabar, po 2 metu abipusiu pastangu, po to, kai dar penktadieni gulejau visa kanciose ant G stalo, o jis visa tai mate, po LIT'o, kai jau tiek nedaug belike iki tiketina laimingo finiso (tik dar 1 LIT'as), mano zmogus pasitrauke. Zinau, is karcios patirties zinau, kad laikas gydo visas zaizdas. Taciau siuo metu negaliu izvelgti nieko sviesaus. Nebent koks zaibas trenktu tiesiai i mane, isplaudamas smegenis nuo visu buvusiu patirciu.
Dar pazistu viena mergina, ji ilgai savo isrinktojo ieskojo. Ir ka jus galvojate, kai ji ji sutiko, jo mama jam prikalbejo, kad ja jau laikas spaudzia, kad jai jau 36-eri ir kad jai ''vaikeli is taves tik to ir tereikia''. Ir sugriove ju santykius. Stai tokia yra visuomene.
Atsiprasau uz off topic'a, taciau man jusu visu zodziai labai padejo. Gaila del jusu visu liudnu patirciu, uzjauciu del isgyventu skausmu, dziaugiuosi del nauju ir tikru laimiu. Tuo paciu nesijauciu tokia viena siame pasaulyje. Nes nezinant kitu tokiu pavyzdziu, gali save uzsigrauzti ir prarasti savivertes jausma.
Aciu jums visoms. JUS NUOSTABIOS. LAIMES, TIK PACIOS DIDZIAUSIOS IR RYSKIAUSIOS JUMS VISOMS

IR GRAZUCIU NESTUKIU PILVELIU
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 31, 17:40)
Mano gydytojas ir G sako, kad 9 mm yra gerai.