Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Eikit sau merginos zemai lenkiu galva pries daugeli is jusu kiek jums teko isgyventi doh.gif tie mano 7ivf net neatrodo tokia baisi tragedija doh.gif 4u.gif jus nerealiai stiprios wub.gif gingeriuk, lauksim taves cia su laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes mirksiukas.gif

gingeriuk, afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

meile, chimena wub.gif wub.gif

o mes startuojam su snaigute thumbup.gif

ir klausimelis, kokia storio turi buti ideali gimdos gleivine isodinimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 07 31, 12:55)
Sakykit o toks folis jei gerti, tai po kiek i diena tableciu gautusi?
http://shop2.bodfeld...ten.230268.html

Dar klausimas, ar kas gere Profertil moteriska?
http://shop2.bodfeld...ate.403672.html

Folio ten standartiškai, 800 mikrogramų, tai rekėtų kokių 6-7 tablečių.
O apie moterišką profertilį nesu girdėjusi g.gif , nematau sudėties g.gif

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 31, 17:40)

ir klausimelis, kokia storio turi buti ideali gimdos gleivine isodinimui? ax.gif

Lyg 13 mm, jei neklystu? Gal kitos pataisys
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 31, 08:40)
unsure.gif  Uogiuke... 4u.gif

Aciu KittyKitty uz balioneli,bet dabar jau tai praeitis,nes dabar as dar laimingesne.. thumbup.gif
Nieks gyvenime neatsitinka be priezasties.....,tad kad ir kaip,merginos,bebutu sunku,nenusiminkit,nes is po debesu islys saule.... wub.gif
Atsakyti
Registruojuosi šiuose šauniuose namučiuose ir aš 4u.gif
Po 4 nesėkmingų IUI BAKe, nusivylimas ir pasidavimas buvo beveik 2 metus, dabar atsirado jėgų, noro ir galimybių vėl, nusprendėme nebešvaistyti brangaus laiko ir eiti iš karto prie IVF.
Užsiregistravau VK pas U rugsėjo 3d. bet dar yra laiko mėnuo, patarkit, kokius tyrimus galėtume pasidaryti, kad iš karto su jais nueiti? Nes mūsų tyrimai 2 m. senumo blush2.gif
Mano bėdos tai PKS, hormonų sutrikimai ir ovuliacijos nebuvimas, pas MB viskas gerai. GN laparoskopija daryta, drilingas. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Beta, Uogiuke ir kitos mergaites,

aciu labai uz pasidalinima savo patirtimis, jos tikrai ikvepia. Mano gyvenimas taip pat nebuvo saldus. Buvau palikta likus iki santuokos 2 menesiams (nes zmogus vasario menesi savo laisva valia ir noru po 6 metu draugystes paprases mano rankos, jau kovo menesi isimylejo kita), irgi teko aiskintis visiems sveciams ir visam pasauliui. Man tada tebuvo 24 m. O ir paskui seke virtine nesekmiu. Si karta jau galvojau, kad tikrai sutikau savo zmogu, tikraja to zodzio prasme, visomis prasmemis, viskas buvo tiesiog tobula, negalejau pati patiketi savo laime, bandziau itiketi, kad gal pagaliau man is tiesu pradejo sviesti saule. Tada paaiskejo nevaisingumo problema, o dabar, po 2 metu abipusiu pastangu, po to, kai dar penktadieni gulejau visa kanciose ant G stalo, o jis visa tai mate, po LIT'o, kai jau tiek nedaug belike iki tiketina laimingo finiso (tik dar 1 LIT'as), mano zmogus pasitrauke. Zinau, is karcios patirties zinau, kad laikas gydo visas zaizdas. Taciau siuo metu negaliu izvelgti nieko sviesaus. Nebent koks zaibas trenktu tiesiai i mane, isplaudamas smegenis nuo visu buvusiu patirciu.

Dar pazistu viena mergina, ji ilgai savo isrinktojo ieskojo. Ir ka jus galvojate, kai ji ji sutiko, jo mama jam prikalbejo, kad ja jau laikas spaudzia, kad jai jau 36-eri ir kad jai ''vaikeli is taves tik to ir tereikia''. Ir sugriove ju santykius. Stai tokia yra visuomene.

Atsiprasau uz off topic'a, taciau man jusu visu zodziai labai padejo. Gaila del jusu visu liudnu patirciu, uzjauciu del isgyventu skausmu, dziaugiuosi del nauju ir tikru laimiu. Tuo paciu nesijauciu tokia viena siame pasaulyje. Nes nezinant kitu tokiu pavyzdziu, gali save uzsigrauzti ir prarasti savivertes jausma.

Aciu jums visoms. JUS NUOSTABIOS. LAIMES, TIK PACIOS DIDZIAUSIOS IR RYSKIAUSIOS JUMS VISOMS 4u.gif IR GRAZUCIU NESTUKIU PILVELIU nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 31, 17:40)
sveikos mergytes mirksiukas.gif

gingeriuk, afrodite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

meile, chimena wub.gif  wub.gif

o mes startuojam su snaigute thumbup.gif

Mano gydytojas ir G sako, kad 9 mm yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 08 01, 01:54)
Registruojuosi šiuose šauniuose namučiuose ir aš  4u.gif
Po 4 nesėkmingų IUI BAKe, nusivylimas ir pasidavimas buvo beveik 2 metus, dabar atsirado jėgų, noro ir galimybių vėl, nusprendėme nebešvaistyti brangaus laiko ir eiti iš karto prie IVF.
Užsiregistravau VK pas U rugsėjo 3d. bet dar yra laiko mėnuo, patarkit, kokius tyrimus galėtume pasidaryti, kad iš karto su jais nueiti? Nes mūsų tyrimai 2 m. senumo  blush2.gif
Mano bėdos tai PKS, hormonų sutrikimai ir ovuliacijos nebuvimas, pas MB viskas gerai. GN laparoskopija daryta, drilingas.  Ačiū iš anksto  4u.gif

sveika wink.gif
tai VK psl yra surasyti reikalingi tyrimai...tai ir pasidarykit juos abu su TB...ir dar TB spermograma pasidaro. o paskui,manau, daktare jau viska susakys jums.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 08 01, 01:39)
Beta, Uogiuke ir kitos mergaites, 

aciu labai uz pasidalinima savo patirtimis, jos tikrai ikvepia. Mano gyvenimas taip pat nebuvo saldus. Buvau palikta likus iki santuokos 2 menesiams (nes zmogus vasario menesi savo laisva valia ir noru po 6 metu draugystes paprases mano rankos, jau kovo menesi isimylejo kita), irgi teko aiskintis visiems sveciams ir visam pasauliui. Man tada tebuvo 24 m. O ir paskui seke virtine nesekmiu. Si karta jau galvojau, kad tikrai sutikau savo zmogu, tikraja to zodzio prasme, visomis prasmemis, viskas buvo tiesiog tobula, negalejau pati patiketi savo laime, bandziau itiketi, kad gal pagaliau man is tiesu pradejo sviesti saule. Tada paaiskejo nevaisingumo problema, o dabar, po 2 metu abipusiu pastangu, po to, kai dar penktadieni gulejau visa kanciose ant G stalo, o jis visa tai mate, po LIT'o,  kai jau tiek nedaug belike iki tiketina laimingo finiso (tik dar 1 LIT'as), mano zmogus pasitrauke. Zinau, is karcios patirties zinau, kad laikas gydo visas zaizdas. Taciau siuo metu negaliu izvelgti nieko sviesaus. Nebent koks zaibas trenktu tiesiai i mane, isplaudamas smegenis nuo visu buvusiu patirciu.

Dar pazistu viena mergina, ji ilgai savo isrinktojo ieskojo. Ir ka jus galvojate, kai ji ji sutiko, jo mama jam prikalbejo, kad ja jau laikas spaudzia, kad jai jau 36-eri ir kad jai ''vaikeli is taves tik to ir tereikia''.  Ir sugriove ju santykius. Stai tokia yra visuomene.

Atsiprasau uz off topic'a, taciau man jusu visu zodziai labai padejo. Gaila del jusu visu liudnu patirciu, uzjauciu del isgyventu skausmu, dziaugiuosi del nauju ir tikru laimiu. Tuo paciu nesijauciu tokia viena siame pasaulyje. Nes nezinant kitu tokiu pavyzdziu, gali save uzsigrauzti ir prarasti savivertes jausma.

Aciu jums visoms. JUS NUOSTABIOS. LAIMES, TIK PACIOS DIDZIAUSIOS IR RYSKIAUSIOS JUMS VISOMS 4u.gif IR GRAZUCIU NESTUKIU PILVELIU nestuke.gif  4u.gif
Papildyta:
Mano gydytojas ir G sako, kad 9 mm yra gerai.

kodėl kartais gyvenimas vienam žmogui sukrauna tiek daug skausmo, sunku net suvokti.. laikykis, GB, mes moterys stiprios, išgyvensi, kaip kažkuri mergaitė sakė, juk gyva į žemę nelįsi, reikia tik laiko, laikas viską gydo mirksiukas.gif
o būna stebuklų, Dievas turi savo planų, jei jis išėjo, reiškia, tavęs laukia kažkas geresnio, svarbu tikėti ir nepasiduoti pesimizmui 4u.gif
Atsakyti
Gingerbella, mielas, geras, pozityvus, draugiškas žmoguti, kodėl geriausiems taip nesiseka.. Labai gaila, mažut, labai labai, laikykis kaip nors, saulyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Lillita, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nors as su jumis visai neseniai, bet tikrai jus visos esat puikios, draugiskos, mielos. Tikrai is visos sirdies noriu kad jums viskas klotusi kuo geriausiai! Nezinau ar paguos, bet mano mociute sako, kad Dievulis duoda kryzeli tam, ka labiausiai myli. smile.gif Tikiu, kad po visu vargu ir skausmu gausite viso to atlygi su kaupu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano HCG siandien 16 DPI - 580 Dare kas 2 dienos nuo 12DPI. Kito 90,6- 223,9- 560(ar tai 580) smile.gif sesute sako, kad viskas gerai. O man cia prisiskaicius foruu ir palyginus su kitomis merginomis atrodo mazokokas. Ka manot jus? ax.gif

Chimena kelinta DPI tau paskyre utragarsa? Nes man tik rugpjucio 13d. paskyre. Tai bus lygiai 4 savaites nuo punkcijos dienos. doh.gif
Atsakyti
pas mane jau antra diena kai nuojauta,kad GingerBella vyras tuoj grys,jam tik reikia pabut vienam ir apsvarstyt ka jis padare ir ka jis gali prarast... Jis tikrai grys,jei nera isimaises 3 zmogus..
Tad laukiu geru ziniu... smile.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 01 rugpjūčio 2013 - 14:07