Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Meile_ @ 2013 08 01, 16:02)

Meile, tavo skaiciai graziai dvigubeja, kaip ir turetu buti 4u.gif As dariausi Hcg kazkas 11 d po isodinimo- buvo vos virs 100, paskui po savaites, taigi, apie 18 dpi- buvo virs 1000. Tavo 560 dabar padvigubes ir bus po dvieju dienu apie 1100 wub.gif sveikinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 08 01, 14:36)
pas mane jau antra diena kai nuojauta,kad GingerBella vyras tuoj grys,jam tik reikia pabut vienam ir apsvarstyt ka jis padare ir ka jis gali prarast... Jis tikrai grys,jei nera isimaises 3 zmogus..
Tad laukiu geru ziniu... smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Nemoku paaiskinti kodel,bet as linkusi manyti kaip ir tu uogiuke drinks_cheers.gif Duok Dievuleliau,kad pas musu zaviaja GB tai butu tik laikina seiminine krize ir viskas issisprestu tik teigiamai ir visa tai apvainikuotu jos nestumas.To labai linkiu 4u.gif o jei bus kitaip-tai kaip bebutu nera to blogo visdelto kas neiseitu i gera.Bet kuriuo atveju,as linkiu kad greiciau jai tas kosmaras baigtusi. O kaip tu jautiesi?
Meile,graziai tavo skaiciukai auga.Kiek nagrinejausi del hcg tai dauguma raso kad svarbiausia kad jie dvigubetu.O pas tave viskas einasi sklandziai.Imetu ka radau ne vienam tinklapyje ir per tiek laiko pastebejau kad kartais merginos issigasta kad nedvigubeja,bet tai normalu.Manau pravers ne tik tau 4u.gif
"At hCG levels in early pregnancy below 1,200 mIU/ml the hCG usually doubles every 48-72 hours and it should normally increase by at least 60% every two days.
Between 1,200 and 6,000 mIU/ml serum hCG levels in early pregnancy, the hCG usually takes 72-96 hours to double
Above 6,000 mIU/ml, the hCG often takes over four or more days to double.
After 9-10 weeks of the pregnancy hCG levels normally decrease
- See more at: http://www.babymed.c...h.MsNman2b.dpuf
"
Cituli,tu labai stipri ir zinoma tavo vyras.Labai linkiu kad gandrai aplankytu jusu seima wub.gif Man po keliu bandymu IUI ir po tiek bandymu IVF atrodo kad atsiduriau aklygatvyjve ir neberandu iseities tasko,o jus einat i prieki ir nenuleidziat ranku -zaviuosi as jumis,Late ir kitomis kurios eina kol pasiekia issvajoto tikslo.Nezinau kaip kitoms,bet man neleidzia pasiduoti tokie atvejai kaip Pepiuko,Late dar keliu mergaiciu is IVF statistikos kai n kartu nepasiseka ir vistiek pasiekia savo tikslo.Tik tai veda mane i prieki,nes realiai kai ziuri daugumai pasiseka is keliu kartu,o mes minam minam tuo paciu taku...Sekmes jums kuo didziausios wub.gif
O mes ryt su vyru turim proga..atrodo grazi,5 metai kaip sukurem seima oficialiai.Bet kazkaip tikejomes kad sia proga svesime su zinia kad as laukiuosi-bet deja.Kiekviienais metais ka nors sugalvodavau originalaus ir idomaus,bet siai nei noro nei jegu nei finansu.
Na,ka nepasiduosim mes taip lengvai.Dabar kol kas planas atsistoti ant koju visakreiopai-pirmiausiai psichologiskai.O tada ziuresim kas toliau,planuosim,mastysim....Uzsisakiau siandien Maca,Skaistmino ir vyrui uzsakiau moliugo seklu ekstrakto.OT turiu nemazai-tai kol susitaupysim pinigu sekanciam bandymui kuris net neisivaizduoju kur ivyks,bandysim juokint jus ir Dieva ir gaudyt gandrus ir toliau naturaliai doh.gif na,vis laiko neprarasim ir bandysim...o paskui jau deliosim kaip ir kas.
O kaip musu PUPO?Kaip sekasi vasareuk ir Neverk,mama-speju jau po punkcijos g.gif sekmes jums mergaites ir tikekit 4u.gif
Beila1,kaip tu?ar atsigavai mergyt?
Grazios dieneles mergaites.
Atsakyti
Meile,Chimena, džiaugiuosi už jūsų nestuke.gif Saugokit savo pilvukus ir dauuuuuug ilsėkitės! ax.gif

Gingerbella, vis neišeina man iš galvos tavo skaudi patirtis... unsure.gif Bet jau kaip minėjau, rytojus bus tikrai šviesesnis už šiandieną. 4u.gif O tu,manau,ne pėsčia esi ir tikrai nepasiduosi taip lengvai mirksiukas.gif Mes visos už tave group.gif

Afrodite,nesakyk,tikrai ką nors gražaus sugalvosi sukaktuvių proga ax.gif Aš irgi tą pačią problemą turiu. Nežinau ką sugalvot,nes lėšų nelabai yra.

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 01, 14:26)
Sveikutes 4u.gif

O kaip musu PUPO?Kaip sekasi vasareuk ir Neverk,mama-speju jau po punkcijos g.gif sekmes jums mergaites ir tikekit 4u.gif
Beila1,kaip tu?ar atsigavai mergyt?
Grazios dieneles mergaites.

Sveikutes,daug dirbau paskutiniu metu tai nedaug rasiau,tik paskaitydavau,o mano naujienos siai dienai visai neblogos-snd antra diena po punkcijos ir turiu 16 vaiku siai dienai(ispunktavo 17,apsivaisino 16). wub.gif jei viskas ok tai isodinimas bus sekmadieni.
Papildyta:
Meile didziausi sveikinimai busimai mamytei ir nuostabaus pirmojo pasimatymo su maziuku,tai zodziais nenusakomas jausmas,as apsiverkiau kai pirma kart pamaciau plakancia sirdele wub.gif
Atsakyti
Ginger bella Tavo situacijoj dar neaisku kam labiau pasiseke,gal po keleriu metu tik dekosi likimui,kad taip nutiko,kaip kad buvo Betos atveju.Aisku,zodziai dabar mazai guodzia,bet pamatysi,kai issisklaidys debesys vel nusvis saule 4u.gif As pries sutikdama savo brangiausia 7 metus mylejau kita vyra,kiek asaru del jo isliejau tai net nesinori prisimint,bet jauna tada buvau,tik 20 kai susipazinom.Ilgai nesiplesiu,bet po 7 metu pati ji palikau,nors sirdis plyso is skausmo,man jau 27 buvo,nebesitikejau sutikti kito vyro,bet gyvenimas pateike malonu siurpriza,dabar negali isivaizduoti gyvenimo be savo vyro smile.gif o ex po keliu menesiu parase zinute-tik dabar supratau ka praradau.gyvena vienas,augina sunu,deja santykiai su sunaus motina nesusikloste,tai vienas augina berniuka.karts nuo karto susirasom skypu,bet senu laiku nenoriu prisiminti,per daug skausmo jis man sukele.Rasau ir vel visi prisiminimai atgijo...
Atsakyti
labas, merginos smile.gif
Gingerbella, žiauriai apgailestauju dėl artimiausių žmonių nebrandaus elgesio console.gif Aš labai viliuosi, kad tai tik laikinas užtemimas, nors suprantu, kad bet kokiu atveju, nes ir debesiui nuslinkus, sunku pasitikėt. Ech...

Aš dar ne PUPO. Startavau su ilgu protokolu: liepos 20 d. pradėjau difą badytis, nuo šiandienos - gonalį. Pagal mano preliminarius skaičiavimus, punkcija galėtų būti rugpjūčio 11 - 12 d. Pirmadienį žiūrėsim, kas ir kaip auga.

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 30, 01:21)
Pepe/ilgakojine, [/b]kaip gera klausyti apie pasimatymą su mažyliais. Aš savojo už savaitės laukiu. Taip lėtai slenka laikas.

Glamour 4u.gif Jo kai zinai tikslia data kada eisi pas daktaryte, sunkoka laukti biggrin.gif Gal ir taviskis jau rankytem ir kojytem mamytei mojuos biggrin.gif

Afrodite daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykites, brangioji 4u.gif
Kitty 4u.gif
GingerBella...liudnokos zinios pas jus...Nera lengvas tas kelias, visko buna...Linkiu, kad viskas issiprestu i geraja puse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cituk, matau tave mirksiukas.gif 4u.gif
Labutis visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beila,kaip tu jautiesi? kada eisi i susitikima su mazuoju tavo stebukleliu? kaip laikosi maziukai jusu,ar jau zino kad atsiras sesute ar broliukas,kaip suregavo?
Pepiuk,kaip dziugu tave matyt 4u.gif Kaip tavo dvigubos nestukes dieneles eina?kodel liniuotes neuzsidedi,taip idomu kiek jau jums laiko ir kaip sekasi? wub.gif
Neverk,Mama kaip saunu kad gryzai thumbup.gif Na,tikiuosi kad jums ilgasis protokolas atnes nuostabiu ziniu thumbup.gif Lauksim pasakojimo kaip sekasi auginti folius mirksiukas.gif
Vasareuk,na ir rezultatas thumbup.gif pavydetinai geras wub.gif Laikom kumsciukus ir prasom dazniau uzsukti ir pasipasakoti,juk smagu kai mergaites dalinasi patirtimi.o ka nors tokio naudojai pries si IVF ax.gif
Cituli,tu juk zinai kad as visad su tavim ir uz tave wub.gif
Mergaites,o as pasiilgau Warwaros, Strygos,Atilojos,Triumphantes-gal zinot ka nors apie jas.o jeigu jus skaitote,tai uzeikit nors labas pasakyti,as jusu labai ilgiuosi tikrai labai..
Gal manes nenubaus moderatoriai,bet noriu labai grazias eiles ikelti..jos ne mano,bet turincios prasme ir gylia minti(matyt cia mano kaip filologes silpnybe lenda).
Kiek daug pasaulyje žmonių,
Tokių skirtingų, panašių.
Gyvenančių šalia, toli
nežinančių, kad tu esi.
Bet būna žmonės susitinka,
netyčia kartais taip nutinka.
Bet juk pasaulis taip jau surėdytas,
taip jau Aukščiausio sutvarkytas,
Atsitiktinumų juk nebūna,
ir netgi mintys turi kūną.
Mintis skaidri, mintis tamsi
Mintis sunki, lengva, gliti...
Jos visos čia kažkur šalia,
Jos visos sklando erdvėje,
...Todėl žinokime visi, kad tai ką jūs
sutiksite kelį.
Vadinasi turėjo taip nutikti ir
vieną dieną atsitikti...
Kad tu sutiksi žmogų būtent tą,
Akimirką tau reikalingą šią,
Gal patarimo tau reikėjo,
Gal draugo, mokytojo ar
Tiesiog veikėjo,
Kuris turėjo savo misiją
Gyvenime tavam atlikti,
Pakišti koją tau ir leisti
Tau duobėn įkristi,
O gal ištiesti ranką
Einančiam erškėtrožių taku,
Parodyt tavo žvaigždę šviečiančią,
Tarp tūkstančio kitų žvaigždžių,
Juk yra tų gerų žmonių,
Apsidairyk tiktai kai tau sunku.
Ir rasi savo mokytoją, draugą, patarėją
Kuris nueis kartu su tavimi,
Šitam visam gyvenimo kelį.
Aciu Jums ir saldziu sapnu ir ramios nakties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 01, 11:12)
Pepiuk,kaip dziugu tave matyt 4u.gif Kaip tavo dvigubos nestukes dieneles eina?kodel liniuotes neuzsidedi,taip idomu kiek jau jums laiko ir kaip sekasi? wub.gif

Sveikute 4u.gif Gerai mum viskas, augam:) Pirmadieni buvo 8+6 mano mazyliam pagal ekoskopija.
Grizom jau is atostogu, kaip gera savo lovoje voliotis vel ax.gif
Bandziau as uzsideti liniuote, bet pati nematau, kaip suprantu ne visos ja mato g.gif
Atsakyti
Begalinis, bekrastis aciu visoms merginoms, ejusioms kartu IVF keliu, o ir istikus mano liudnai pabaigai, sitaip mane palaikiusioms. Jauciuosi geriau, nebesijauciu vienintelis ekskliuzyvinis atvejis, sitaip ''per savo kvaila galva'' sugriovusi visa musu pasauleli. Labai save kaltinau del visko. Kaltinau, kad sitaip patikejau tuom zmogum, kaltinau, kad sitaip visa sirdimi pamilau ir visapusiskai atsidaviau. Su draugem priejom isvada, kad niekada negalima vyrams saves iki galo atiduoti. Rimtai, sitiek atveju, kai gerieciu viena diena niekam nebereikia. Bet as nemokejau kitaip. Kaltinau save uz naivuma ir padarytas klaidas, nors didelis klausimas kiek ju tebuvo.
Mes tikrai jau issiskyreme, viskas oficialu, jis apsiskelbe visam pasauliui. Koki 15 kartu labai issamiai atklausiau zodzius, kad nieko tarp musu nebera ir niekada nebus. Dar si vakara man jis pabreze: ''zinok, kad as ir toliau geriu vitaminus, nes jie gerai sveikatai, tikrai zinok ir isisamonink, kad geriu juos ne tam, kad planuociau tureti vaiku. As tai sakau tau, kad tu suprastum ir nepalaikytum zenklu, kad gal dar viskas gali pasikeisti''.
Man dabar pykcio etapas, tai lengviau. Aisku, dar vaistukai labai padeda, nes be ju negalejau suvaldyti emociju.

Perskaiciau gera minti, tai nuo siol bus mano moto:

SOMETIMES ALL YOU HAVE TO DO IS FORGET WHAT YOU FEEL AND REMEMBER WHAT YOU DESERVE

ir dar kita, kuri prajuokino:

JEIGU TAVO GYVENIMAS NEBE PANASUS I PASAKA, LAIKAS KEISTI PASAKOTOJA biggrin.gif

Sia santykinai linksma gaida atsisveikinu su jumis kuriam laikui. Dabar man reikia rupintis darbo paieskomis ir namais kur gyventi. O tai bus didelis projektas, kuriam turiu sutelkti visas savo jegas. Sirdyje busiu su jumis ir linkesiu, kad tik jusu svajones issipildytu kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
GingerBella,tu nori pasakyt,kad jis tave dar ir is namu isvaro? Nu cia visai virsune.....Neturiu zodziu kaip zmones taip greit pasikeicia ir suzvereja.....Nepabek nuo musu, tu mums reikalinga.... wub.gif Neuzsidaryk savyje,nes taip bus dar sunkiau....

Ir atmink,viskas kas geriausia,dar ateityje..... mirksiukas.gif Sutiksi ta zmogu,su kuriuo busi daug laimingesne.....Patikek..... Ir tai atsitiks kai tu maziausiai to tikesies....
Atsakyti

Uogiuke,

aciu uz grazius zodzius. Namai yra jo, tad negaliu sakyti, kad varo mirksiukas.gif Tiesiog jau nebepageidauja juose manes matyti. Kas lygiai taip pat nemiela ir man. Stai kitas pavyzdys, kaip visada visada reikia tureti savo saugiklius, nes niekada nezinai, kad gali likti taip kaip stovi. As pati apsiemiau rizika mesti viska LT ir vaziuoti i svecia sali vardan tikrosios meiles ir seimos. Stai dabar ir srebsiu sita virala.

Kurioje stadijoje dabar esi tu? Primink prasau. Man per mano pacios kosmara visiskai susijauke galva ir jau nebezinau kuri ka daro. Paskutine dziugi zinia buvo Pepe ir Meile.

O kaip Glamour sekasi?

Visoms daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti