Na ka mergaites prisiduodu ir as. Nuo vakar esu dvieju burbuliuku , vieno 3 dienu ir vienos blastukes PUPO. Prasideda isprotejimo laikotarpis iki testo dienos, kraujas numatytas tik 08.19 taip kad ziauriai velai ir reikes ieskoti alternatyvu. Matau esam bent trys su praktiskai ta pacia diena isodintais embrioniukais dar VasareUK ir Sophia. Laikykimes mergaites

folio per daug nelabai ir buna, perteklius pasisalina. Kiek mg tam inofolic folio yra?
[/quote]
Jo yra 200 μg, geriu 2 kart dienoj.
[/quote]
Jo yra 200 μg, geriu 2 kart dienoj.
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 09:26)
Na implantacijos langas yra apie 5 dienos, bet aisku jei pradeda implantuotis 1 diena po isodinimo tai uztrunka ne 4 dienas
Tai turbut ne lietuvoj daret kad nedejo dvieju? Dabar jau nepergyvenk, jei turi stipruoli tai galvok kad jis gims graziu stebukliuku o snaigute bus broliukui ar sesutei. Dar maudimas gali buti nuo progesterono ir nuo punkcijos dar pilveli pamausti gali. Zodziu viskas gerai, svarbu kad nebutu nepakenciamu skausmu.

Tai turbut ne lietuvoj daret kad nedejo dvieju? Dabar jau nepergyvenk, jei turi stipruoli tai galvok kad jis gims graziu stebukliuku o snaigute bus broliukui ar sesutei. Dar maudimas gali buti nuo progesterono ir nuo punkcijos dar pilveli pamausti gali. Zodziu viskas gerai, svarbu kad nebutu nepakenciamu skausmu.
Ne, ne LT. Bet liepė parašyt kiek norėtume dėt, parašėme du. Bet kaip dabar suprantu tai čia matyt ne blastukių atveju, o 2-3d. embrionų.
Kolkas neišeina galvot kad čia kažkas gero bus, simptomų nei menkiausių tik kad rodos tuoj mmm pramuš

Sveikinu ir jus su PUPO

man NT numatytas 18d. na, bet bandysiu anksčiau pasidaryt hcg jei tik ištempsiu dar 10d.

QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 09:27)
Sophia, normalu,kad pilvą skauda, gali nuo crinono skaudėti. O elkis, manau, pagal savo intuiciją, jei jautiesi normaliai, tai ir judėk, aišku, nepersistengdama 

Aš deduosi Ultrogestana po 2 kaps. 3k.dienoj, tai turbūt veikimo principas tas pats kaip Crinono

jaučiuosi gerai, ir tas neleidžia iki galo susivokt kas su manimi darosi tik va kai daugiau judu tai ir pilva pradeda daugiau maust, bet tas būna ir prieš mmm
Labas, gal bus kam idomu
What Happens After an Embryo Transfer?
Once you complete your embryo transfer, you will have approximately 1½ weeks to wait before a pregnancy can be detected. The following tables outline an approximate timeline for what happens during a successful pregnancy after a 3-day transfer (3dt) and a 5-day transfer (5dt).
3-Day Transfer
Days Past
Transfer (DPT) Embryo Development
One The embryo continues to grow and develop, turning from a 6-8 cell embryo into a morula
Two The cells of the morula continue to divide, developing into a blastocyst
Three The blastocyst begins to hatch out of its shell
Four The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Five The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Six Implantation continues
Seven Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Eight Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Nine Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Ten Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Eleven Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy
5-Day Transfer
Days Past
One The blastocyst begins to hatch out of its shell
Two The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Three The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Four Implantation continues
Five Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Six Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Seven Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Eight Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Nine Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy

Once you complete your embryo transfer, you will have approximately 1½ weeks to wait before a pregnancy can be detected. The following tables outline an approximate timeline for what happens during a successful pregnancy after a 3-day transfer (3dt) and a 5-day transfer (5dt).
3-Day Transfer
Days Past
One The embryo continues to grow and develop, turning from a 6-8 cell embryo into a morula
Two The cells of the morula continue to divide, developing into a blastocyst
Three The blastocyst begins to hatch out of its shell
Four The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Five The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Six Implantation continues
Seven Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Eight Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Nine Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Ten Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Eleven Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy
5-Day Transfer
Days Past
Two The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Three The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Five Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Sophia pas tave tikrai ne mmm skausmas, joms dar ziaaaauriai per anksti. Taip kad laikykim tai geru zenklu
kiek foliu iseme, negali buti mazyte hiperstimuliacija?

QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 06, 11:17)
Ne, ne LT. Bet liepė parašyt kiek norėtume dėt, parašėme du. Bet kaip dabar suprantu tai čia matyt ne blastukių atveju, o 2-3d. embrionų.
Kolkas neišeina galvot kad čia kažkas gero bus, simptomų nei menkiausių tik kad rodos tuoj mmm pramuš
punkcija man praėjo puikiai, rodos nieko nei nedarė jokių skausmų jokio diskomforto tai gal tas maudimas nuo progesterono o gal gimda plečiasi, skaičiau kad nėštumo atveju maudžia būtent del to, na bet turbūt tas turėtų būt neiškart po isodinimo
Sveikinu ir jus su PUPO
laikysiu kumštukus, kad tik viskas būtų gerai
man NT numatytas 18d. na, bet bandysiu anksčiau pasidaryt hcg jei tik ištempsiu dar 10d.
Aš deduosi Ultrogestana po 2 kaps. 3k.dienoj, tai turbūt veikimo principas tas pats kaip Crinono
ir deduosi jau kaip kelios dienos, o maudimas atsirado tik vakar po isodinimo tai turbūt ne jis del to kaltas 
jaučiuosi gerai, ir tas neleidžia iki galo susivokt kas su manimi darosi tik va kai daugiau judu tai ir pilva pradeda daugiau maust, bet tas būna ir prieš mmm

Sveikinu ir jus su PUPO

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 10:25)
Sophia pas tave tikrai ne mmm skausmas, joms dar ziaaaauriai per anksti. Taip kad laikykim tai geru zenklu
kiek foliu iseme, negali buti mazyte hiperstimuliacija?

išėmė 14, apsivaisino 8 o iki blastukių išaugino 2
Jei būtų hiperstimuliacija, gal būčiau iškart kažka negero pajutus.

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 10:33)
Na ka mergaites prisiduodu ir as. Nuo vakar esu dvieju burbuliuku , vieno 3 dienu ir vienos blastukes PUPO. Prasideda isprotejimo laikotarpis iki testo dienos, kraujas numatytas tik 08.19 taip kad ziauriai velai ir reikes ieskoti alternatyvu. Matau esam bent trys su praktiskai ta pacia diena isodintais embrioniukais dar VasareUK ir Sophia. Laikykimes mergaites 

QUOTE(Januari @ 2013 08 06, 10:34)
tai minimali dozė, iš principo tikrai neužtenka, ypač per IVF.
QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 06, 11:17)

nėra juk taip, kad tą pačią sekundę pradeda skaudėti, organizmas po truputį pasisavina, prisisotina. Per vieną IVF dėjausi vieną kartą per dieną, pradėjo skaudėt gal 3 dpį, kitą kartą dėjausi po du, skaudėjo gerooookai labiau, irgi gal 3-4 dieną prasidėjo. Tada panikavau, ko man čia taip skauda, tuo labiau, kad man buvo lengva hiperstimuliacija. Tik paskui sužinojau ir gyd. pasakė, kad būtent progesteronas duoda tokį pilvo maudimą.
na, aišku, gali būti ir implantacija
QUOTE(florid @ 2013 08 06, 10:24)
Labas, gal bus kam idomu
5-Day Transfer
Days Past

5-Day Transfer
Days Past
gal galit keliais žodžiais apibūdint ka rašo, su anglų k. aš nedraugauju

Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 10:39)
nėra juk taip, kad tą pačią sekundę pradeda skaudėti, organizmas po truputį pasisavina, prisisotina. Per vieną IVF dėjausi vieną kartą per dieną, pradėjo skaudėt gal 3 dpį, kitą kartą dėjausi po du, skaudėjo gerooookai labiau, irgi gal 3-4 dieną prasidėjo. Tada panikavau, ko man čia taip skauda, tuo labiau, kad man buvo lengva hiperstimuliacija. Tik paskui sužinojau ir gyd. pasakė, kad būtent progesteronas duoda tokį pilvo maudimą.
vat kaip

man juos išrašė dėt gal 4d. iki sodinimo, tris kart dienoj tai viso 6kaps. tiek dedu ir dabar, tik anksčiau jokio pašalinio poveikio nepajutau o dabar atsirado tas maudimas

Tai dabar žinosiu, kad gali būt ir del to. Dėkoju, kad pasidalinot savo patirtimi

QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 06, 11:38)
išėmė 14, apsivaisino 8 o iki blastukių išaugino 2
Bet nei nesupratau kad man kažkas buvo daryta, jaučiausi puikiai ir po valandėlės namo paleido. Tai tik pirmus kartus šlapinantis deginimas buvo, o daugiau viskas tvarkoj 

Na 14 tikrai nemazai, hiper gali pasireiksti ir velesniam laikotarpy. Tiesiog gerk daug daug vandens bet maudimas tikrai nera retas pozymis. Viskas gerai, o ka zinai galvokim kad tao maziukas rausiasi namuciu iesko

Sveikutes
_Sophia_ svarbiausia pasistenk islikti rami ir nestresuoti. Sveikinu tapus PUPO
Pries metus buvo mergaite,kuri irgi buvo nuliudusi kad idejo viena blastuke,nes jai tik tiek teliko 5-a dienai..ji tikrai buvo liudna ir paskui HCG skaiciukai buvo idealiai grazus,o po kiek laiko ji pranese naujiena kad laukias identisku dvynuku is butent tos vienos blastukes
Dabar jau juos augina
Citulis,As,RositaK,Kitty jau praejusios si kelia ir tikrai nemaza.Tie pozymiai buna tokie ivairus su kiekvienu IVF.As jau esu sakiusi,kad tiek nestumo pozymiai tiek mm yra labai panasus ir tikrai noretusi kazkokio pozymio pagal kuri galetum sakyti kad laukies. Telieka tik islaukti si nelengva laikotarpi ir tiketi.
Kiek sekmingu nestukiu apverke savo cikla kaip nepavykusi-vienoms visi pozymiai artejanciu mm,kitoms jokiu pozymiu nebuvo...
o vaistukai tikrai veikia musu organizma.Tik ju poveikis pasireiskia ne iskart,priklausomai nuo organizmo.Man pasireiksdavo kazkur 4-6 diena po punkcijos.
Taip,kad tikek savo idealia blastuke ir stenkis islikti rami,nes stresas kenkia
CITULI, galiu prie visko ka rasiau tik pridurti,kad po tiek kanciu linkiu kad abu tavo stipruoliai pateiktu jums labai dziugu ir malonu siurpriza
Januari as iki IVF geriau INOFOLIC miltelius dvi pakuotes ir dar folines 5mg.Cia su gydytojos zinia
Realiai abejoju,kad tie milteliai padeda-bet neabejoju kad tikrai nekenkia
Kittyy,aciu uz istorija
Galvoju,kad reiktu man issitirti kaip reikalai pas mane su vitaminu B12. Gal cia slypi musu nesekmes priezastis
Foline geriu pastoviai,pastoviai gersiu selena ir bromelaina,linu semenis-bet va vitaminus esu ismetusi is raciono,kuri laika geriau Ferofelgama su vit.C bet del veziniu lasteliu nevartoju visai Bgrupes vitaminu.Kai tirsiuos pakartotinai skydliaukes hormonus zadu issitirti B 12,feritina,homocisteina(jis pas mane buvo uzkiles,o paskui nebetikrino
)
Oi,kad zinotum kur slypi priezastis tai juk stebetum ja,o dabar vis islenda tai tas tai anas ir vis kaltini save,kad juk galejai pries tai paziureti ir paieskoti

_Sophia_ svarbiausia pasistenk islikti rami ir nestresuoti. Sveikinu tapus PUPO

Citulis,As,RositaK,Kitty jau praejusios si kelia ir tikrai nemaza.Tie pozymiai buna tokie ivairus su kiekvienu IVF.As jau esu sakiusi,kad tiek nestumo pozymiai tiek mm yra labai panasus ir tikrai noretusi kazkokio pozymio pagal kuri galetum sakyti kad laukies. Telieka tik islaukti si nelengva laikotarpi ir tiketi.

o vaistukai tikrai veikia musu organizma.Tik ju poveikis pasireiskia ne iskart,priklausomai nuo organizmo.Man pasireiksdavo kazkur 4-6 diena po punkcijos.
Taip,kad tikek savo idealia blastuke ir stenkis islikti rami,nes stresas kenkia

CITULI, galiu prie visko ka rasiau tik pridurti,kad po tiek kanciu linkiu kad abu tavo stipruoliai pateiktu jums labai dziugu ir malonu siurpriza

Januari as iki IVF geriau INOFOLIC miltelius dvi pakuotes ir dar folines 5mg.Cia su gydytojos zinia

Kittyy,aciu uz istorija

Foline geriu pastoviai,pastoviai gersiu selena ir bromelaina,linu semenis-bet va vitaminus esu ismetusi is raciono,kuri laika geriau Ferofelgama su vit.C bet del veziniu lasteliu nevartoju visai Bgrupes vitaminu.Kai tirsiuos pakartotinai skydliaukes hormonus zadu issitirti B 12,feritina,homocisteina(jis pas mane buvo uzkiles,o paskui nebetikrino

Oi,kad zinotum kur slypi priezastis tai juk stebetum ja,o dabar vis islenda tai tas tai anas ir vis kaltini save,kad juk galejai pries tai paziureti ir paieskoti

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 10:48)
Na 14 tikrai nemazai, hiper gali pasireiksti ir velesniam laikotarpy. Tiesiog gerk daug daug vandens bet maudimas tikrai nera retas pozymis. Viskas gerai, o ka zinai galvokim kad tao maziukas rausiasi namuciu iesko 

daug skysčių geriau iškart po punkcijos, bet dabar bijau nes baisiai dažnai i tualeta varinėja kas kokia 20min. tai isidedu vaistus ir i tualeta užsimanau

stengsiuos galvoti pozityviai

labas
o vitamina B12 koki jus geriat? nes kaip suprantu, vieno tokio atskirai nebuna?
tai tiesiog kazkokius B grupes vitaminus vartojat? pvz milgamma?

o vitamina B12 koki jus geriat? nes kaip suprantu, vieno tokio atskirai nebuna?