Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Glamour - nepasiduok. mano istorija labai panasi - pirmasis kibimas su tokia pat baigtim, tik gerokai anksciau viskas nutruko. uztat antrasis bandymas buvo dvigubai sekmingas. jei gerai pamenu, musu ir nepastojimo priezastys gan panasios. taip kad tikrai sansu turi, teisingai mergaites sako - dabar zinai, kad tikrai gali pastoti, tiesiog sis kartas buvo ne "tas". ar turite snaiguciu?
Atsakyti
Glamour, tikrai labai užjaučiu tave... console.gif Kažkoks košmaras, kad 9 savaičių netekai vaikelio. Labai gaila,kad tau tenka tai išgyventi... verysad.gif

Dabar ir aš bijau ryt važiuoti apžiūrai. Juk man hcg net neseka. Pirmąkart pasidariau hcg,kai mmm vėlavo nežinia kiek.Rado regis apie 5420hcg ir tada už kelių dienų paskyrė atvykti apžiūrai,per kurią pamatė puslelę su tryniu maišeliu,ar kažkas panašaus. Po kurio laiko ultragarsu pamatė stipriai plakančią širdelę. O ryt vėl apžiūra. Kaip sakot,koks tikslas šios apžiūros? g.gif Beje man liepė gerti aspirino 100mg, crinone vakare, ir folinę 800mg. Bet man net netyrė progesterono,o paskyrė crinono. Netyrė afs,o paskyrė aspirino. Kaip sakė,profilaktiškai... Šitas man nelabai patiko,kad netyrus paskyrė. Kažin iki kelintos savaitės man reiks tą crinoną naudot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 05 rugpjūčio 2013 - 07:08
QUOTE(Beila @ 2013 08 05, 08:07)
Glamour, tikrai labai užjaučiu tave... console.gif  Kažkoks košmaras, kad 9 savaičių netekai vaikelio. Labai gaila,kad tau tenka tai išgyventi... verysad.gif

Dabar ir aš bijau ryt važiuoti apžiūrai. Juk man hcg net neseka. Pirmąkart pasidariau hcg,kai mmm vėlavo nežinia kiek.Rado regis apie 5420hcg ir tada už kelių dienų paskyrė atvykti apžiūrai,per kurią pamatė puslelę su tryniu maišeliu,ar kažkas panašaus. Po kurio laiko ultragarsu pamatė stipriai plakančią širdelę. O ryt vėl apžiūra. Kaip sakot,koks tikslas šios apžiūros?  g.gif Beje man liepė gerti aspirino 100mg, crinone vakare, ir folinę 800mg. Bet man net netyrė progesterono,o paskyrė crinono. Netyrė afs,o paskyrė aspirino. Kaip sakė,profilaktiškai... Šitas man nelabai patiko,kad netyrus paskyrė. Kažin iki kelintos savaitės man reiks tą crinoną naudot?

Sveikutes mergytes 4u.gif
Beiliuk,as suprantu kad aplankius tokiam stebuklui tu pergyveni del visko.Taciau tavo skaiciukai tikrai grazus,be to per apziuras mate ir puslele su trynio miseliu ir kaip ir sakei po kurio laiko plakancia sirdute.Tai tik irodo,kad viskas einasi sklandziai.Kazkur skaiciau,kad jei jau uzplaka sirdute tai persileidimo sansai nebera dideli.Viskas bus gerai,saulyte.Manau,kad gydytoja apsidraudimui paskyre tau crenona-juk kiek reikes tiek organizmas ir pasiims,o gali tekti naudoti iki 12 sav.Tavo stebuklas stipruolis ir ikvepiantis daugeli,tarp ju ir mane,tiketi ir nenuleisti ranku-tad viskas bus gerai.Saugok save 4u.gif
Glamour, tavo skausmas ir neviltis pazystama iki kaulu ciulpu.As noriu tik pritarti mergaitems,kad tikek kad kitas bandymas bus sekmingesnis.O dabar isgedekit ir paleiskit...tikekit,kad sekme aplankys jusu seima.Nieko nerasysiu,nes zodziai sioj situacijoje bergzdi.Mes visos tave palaikom ir as kartu su tavim labai liudziu.Stiprybes jusu seimai,kantrybes ir tikejimo.O tau dar ir sveikatos.Laikykis,mazute ir visada gali man parasyti.
Vasareuk,superines zinios ir linkiu kad rezultatas butu toks pat superinis,o nusiteikimas manau tik i gera thumbup.gif sveikinu PUPO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 05, 07:07)
Glamour, tikrai labai užjaučiu tave... console.gif  Kažkoks košmaras, kad 9 savaičių netekai vaikelio. Labai gaila,kad tau tenka tai išgyventi... verysad.gif

Dabar ir aš bijau ryt važiuoti apžiūrai. Juk man hcg net neseka. Pirmąkart pasidariau hcg,kai mmm vėlavo nežinia kiek.Rado regis apie 5420hcg ir tada už kelių dienų paskyrė atvykti apžiūrai,per kurią pamatė puslelę su tryniu maišeliu,ar kažkas panašaus. Po kurio laiko ultragarsu pamatė stipriai plakančią širdelę. O ryt vėl apžiūra. Kaip sakot,koks tikslas šios apžiūros?  g.gif Beje man liepė gerti aspirino 100mg, crinone vakare, ir folinę 800mg. Bet man net netyrė progesterono,o paskyrė crinono. Netyrė afs,o paskyrė aspirino. Kaip sakė,profilaktiškai... Šitas man nelabai patiko,kad netyrus paskyrė. Kažin iki kelintos savaitės man reiks tą crinoną naudot?

Beila,Crinone ir yra progesteronas, o vartok iki 12 sav. nors gal gydytojai tau jo ir nesiulys.... Nors tavo situacija gal ir kitokia,nes tu pastojai naturaliai..Nezinau,kokia sistema pas jus LT,bet pas mus,niekada nieks nieko nepasako...Taip as ir praradau pirma maziuka,nes man savaime progesteronas nesigamino..., o kad ji vartot nieks ir nepasake... Antra karta irgi tik liepe suvartot viena dezute, o kad reik ir toliau ji naudot nieks nesake,bet as jau buvau gudri ir apsiskaicius ,tai ir vartojau iki 12 sav. savavaliskai,nes kai paklausiau seseles tik akis isverte,tipo , o kam tau ji vartot? Tai as jai paaiskinau kodel ,tai ji nubego pasikonsultuot su gydytoja ir aisku gryzus pasake,cia tavo valia,jei nori,tai naudok....Per toki ju aplaiduma ir prarandame leliukus....

Glamour,stiprybes tau ,mergyt, bet nenuleisk nosytes,nes tu zinai,kad gali pastot,tad kita karta bus dvynukai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 05 rugpjūčio 2013 - 12:10
Sveikutės, gal ir mane priimsit į savo gretas. Šiandien gydytoja pasakė, kad teks daryti šią procedūrą, mat vyro rezultatai labai blogi, nerado nei vieno spermatozoido. Tad mėnesio gale darys TESTA (ieškos spermatozoidų, o jei ras tada darys IVF). Kol kas jaučiuosi tokia pasimetusi.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2013 08 05, 19:11)
Sveikutės, gal ir mane priimsit į savo gretas. Šiandien gydytoja pasakė, kad teks daryti šią procedūrą, mat vyro rezultatai labai blogi, nerado nei vieno spermatozoido. Tad mėnesio gale darys TESTA (ieškos spermatozoidų, o jei ras tada darys IVF). Kol kas jaučiuosi tokia pasimetusi.

Sveikute 4u.gif
Drasiai junkis i musu bureli ir linkiu,kad greit iseitumet is sio skyrelio.Siaip gana daznai mergaitems pavyksta is 1 ar 2 karto mirksiukas.gif
Suprantu,kad jautiesi pasimetusi,bet cia fainos mergaites ir tikrai pades ir atsakys i klausimus kurie tau rupes.O manau,kad su TESA pagalba vistiek ras tinkamu spermiuku-juk nereikia ju ten milijone,reik keliu ir neabejoju kad juos suras ir IVF pavyks.
Jei nepaslaptis,pas kokia gydytoja darysites IVF?
Ir klausk kas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pgalbos. O tos kurios siuntet mm...i Graikija, kai gaunat atsakyma ir jei kazka randa, is kur zinoti kokius antibus gerti???? jei nesilankai pas Gorgi????tai kaip tada tas zarazas gydyti???? Aciu, atleiskyte kad ne sitoj temoj parasiau, bet cia jau patyrusios viska merginos esate bei daug praeje ir viska zinancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 08 05, 19:28)
Merginos, noriu pgalbos. O tos kurios siuntet mm...i Graikija, kai gaunat atsakyma ir jei kazka randa, is kur zinoti kokius antibus gerti???? jei nesilankai pas Gorgi????tai kaip tada tas zarazas gydyti???? Aciu, atleiskyte kad ne sitoj temoj parasiau, bet cia jau patyrusios viska merginos esate bei daug praeje ir viska zinancios  4u.gif

Sveikute Delena 4u.gif Mes siuntem i Graikija ir buvom sutare,kad esant reikalui mes parasysim laiska ir jie rekomenduos gyydyma,o vaistus jau butu reikeje susiveikti cia LT.
Be to,nepamenu niku bet yra buve kai mergaitems ateidavo teigiami rezultatai ir jos klausdavo kitu mergaiciu su tokia pat diagnoze koks gydymas ir tiesiog pacios gydydavosi.o paskui pakartotinai tikrindavosi.Bet linkiu kad nerastu jokiu uzsleptu zarazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 05, 19:25)
Sveikute 4u.gif 
Drasiai junkis i musu bureli ir linkiu,kad greit iseitumet is sio skyrelio.Siaip gana daznai mergaitems pavyksta is 1 ar 2 karto mirksiukas.gif
Suprantu,kad jautiesi pasimetusi,bet cia fainos mergaites ir tikrai pades ir atsakys i klausimus kurie tau rupes.O manau,kad su TESA pagalba vistiek ras tinkamu spermiuku-juk nereikia ju ten milijone,reik keliu ir neabejoju kad juos suras ir IVF pavyks.
Jei nepaslaptis,pas kokia gydytoja darysites IVF?
Ir klausk kas neaisku mirksiukas.gif

Ačiū už šiltą priėmimą. IVF darys gyd Bogdanskienė. Kol kas davė laiko susitaikyti su esama situacija ir nuspręsti norime eiti toliau ar taip viską ir paliekam. TESA darysim mėnesio gale. Kažkaip vis dar tikiu stebuklais ir tikiuosi, kad turėsime leliuką.
Atsakyti
idomu nuo ko priklauso gydytojo tolimesni planai.. pas mus tas pats azoospermija, bet mus pirma issiunte pas genetika suzinoti priezasti kodel taip yra, o jau tada po jo diagnozes bus svarstoma ar reikalinga TESA, o Tau pirma TESA g.gif
Gal jei mums itaria kazka, todel ir siuncia pirma pas genetikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 05 rugpjūčio 2013 - 20:10
ačiū už paguodą mergytės. Nors ir liūdim, bet nenuleidžiam rankų. Dar turim snaigučių. Bandysim dar jas pasiimti kažkada.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2013 08 05, 20:50)
Ačiū už šiltą priėmimą. IVF darys gyd Bogdanskienė. Kol kas davė laiko susitaikyti su esama situacija ir nuspręsti norime eiti toliau ar taip viską ir paliekam. TESA darysim mėnesio gale. Kažkaip vis dar tikiu stebuklais ir tikiuosi, kad turėsime leliuką.

Nenoriu skleisti kazko,bet gerai pagalvokite kur darysites IVF,siulau paziureti statistika,paskaitineti senesnes temutes IVF rasite atgaliniuose puslapiuose bei archyve.
As asmeniskai pati negaliu nieko pasiulyti ar pasakyti eikit ten ar ten,taciau tiek laiko kiek cia sedziu is tiesu girdziu nekokius atsiliepimus apie sia gydytoja.Nezinau gal mergaites kazka patars,gal kas pasikeite nuo to laiko kai as rinkausi kur pirma IVF atlikti.Nenoriu jums inesti dar daugiau sumaisties ir neaiskumo,taciau zinau kiek kainuoja ne tik finansiskai bet ir fiziologiskai,psichologiskai IVF.Sekmes.
Glamour, reikes laiko bet bus truputi geriau nei dabar jauciates.Kiekvienai reikia skirtingai laiko...taciau labai dziugu,kad turite snaiguciu,atsigaus organizmas,paiilsesi,sustipresi,paziuresi kaip reikalai su prolaktinu ir leksit pasiimti savo snaiguciu-ne taip seniai mergaites butent is Treiso grizo budamos PUPO su snaigutemis ir isejo tiesiai pas nestukes,kelios net dvigubos.Tad tikek snaigutemis ir dabar svarbiausia atsigauti tiek fiziskai,tiek psichologiskai.Stiprybes 4u.gif
Atsakyti