Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:05)
Labas mano mylimiausioms aciu uz priemima, bet gal anslago nedarykit nes gi zinot kad as pradedu mpanikuoti, nusisneketi, pametu galva, logika ir tampu kazkokiu nevaldomu kunu biggrin.gif
Okodel? Cia klinikos politika? Gal jie neturi terpes uzsaldymui blastukiu? Cia toj mano ligoninej tai apie 3 dienu embrioniuku saldyma net minciu neturet, tada kai jau iki blastukiu daauga dar viena diena stebi ir uzsaldo arba ne 6 diena jei blastuke nenustoja  vystytis ir jau pradeda lukstentis. Matyt visos klinikos kazkiek kitaip daro.

Cituliuk,mes visos palaikysime tave,nors as busiu ne rysyje bet mintimis kasdien su tavim ir atlekusi zinau kad pirma ka padarysiu pulsiu skaityti tavo naujienas,o jos meldziuosi,tikiuosi ir prasau kad butu pacios fantastiskiausios wub.gif O kad panikuosi-tai ne beda,ne tokiu juk matem lotuliukas.gif
Kiek zinau tai VK saldo blastutes,ir BAK'e saldo nes kai dariausi kalbejausi su O.K. tokia galimybe kad jei augtu iki blastuciu ir butu daugiau tai ar saldytu.Va,kur nesaldo tai Embrions-bet tai girdejau tik is kitu mergaiciu,paciai man dejo ten 2 embrionus trecioj paroj,o kitus salde.Net neaugino iki blastuciu-sake,kad visi idealus ir neabejoje kad ir taip uzaugtu.Va,nezinau tik kaip su saldytum Motinos ir vaiko klinikoj,Nortway ir Jolsanoj-nes ten nebuvau blush2.gif
Grazaus vakaro mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 06 rugpjūčio 2013 - 17:12
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 06, 18:11)
Cituliuk,mes visos  palaikysime tave,nors as busiu ne rysyje bet mintimis kasdien su tavim ir atlekusi zinau kad pirma ka padarysiu pulsiu skaityti tavo naujienas,o jos meldziuosi,tikiuosi ir prasau kad butu pacios fantastiskiausios wub.gif O kad panikuosi-tai ne beda,ne  tokiu juk matem lotuliukas.gif
Kiek zinau tai VK saldo blastutes,ir BAK'e saldo nes kai dariausi kalbejausi su O.K. tokia galimybe kad jei augtu iki blastuciu ir butu daugiau tai ar saldytu.Va,kur nesaldo tai Embrions-bet tai girdejau tik is kitu mergaiciu,paciai man dejo ten 2 embrionus trecioj paroj,o kitus salde.Net neaugino iki blastuciu-sake,kad visi idealus ir neabejoje kad ir taip uzaugtu.Va,nezinau tik kaip su saldytum Motinos ir vaiko klinikoj,Nortway ir Jolsanoj-nes ten nebuvau blush2.gif
Grazaus vakaro mergytes 4u.gif

Aciu Afrodite, jauciu tavo stipru palaikyma kur tu bebutum. Linkiu nuostabaus poilsio tavo ramiam rojaus kampelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 09:33)
Na ka mergaites prisiduodu ir as. Nuo vakar esu dvieju burbuliuku , vieno 3 dienu ir vienos blastukes PUPO. Prasideda isprotejimo laikotarpis iki testo dienos, kraujas numatytas tik 08.19 taip kad ziauriai velai ir reikes ieskoti alternatyvu. Matau esam bent trys su praktiskai ta pacia diena isodintais embrioniukais dar VasareUK ir Sophia. Laikykimes mergaites 4u.gif

Cituk,sveikinu tapus Pupo thumbup.gif nestuke.gif ir siunciu virusiuka wub.gif Apcyyyy wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Citukai, friends.gif wub.gif seniai matyta cool.gif Laikysiu ir aš už tave kumštukus thumbup.gif Neturėsiu tu kur dingti šįkart ax.gif Beje siunčiu tau linkėjimus iš savo pilvelio gyventojo wub.gif

Afrodite, ačiū už palaikymą ir gražų žodį. wub.gif Tikiu,kad Dievulis ir tave apdovanos nestuke.gif

Visoms PUPO kuo didžiausios sėkmės ok.gif Ir kaip narės sakė,nėra požymių,kurios galiotų visoms pastojusioms 4u.gif

Prisiduodu po šios dienos pasimatymo su savo stebukliuku nestuke.gif rolleyes.gif Jis pirmąkart man šoko sokiai.gif Taip judėjo visas,Dievuliau mano,mačiau rankeles,kojeles, o širdelė plakė kaip patrakusi wub.gif S sakė, kad jis tikras gražuolis blush2.gif Turbūt tik jūs galite suprasti mano patiriamą džiaugsmą. clap.gif Kiekvieną dieną tik meldžiuos,kad būtų viskas gerai. Pasaulis nusidažė kitomis spalvomis ...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 10:27)
Sveikos,

na, kas nori į rugpjūčio sąrašą? smile.gif

Tai jau aš būsiu rugpjūčio sąraše: ateinantį savaitgalį arba pirmadienį numatoma punkcija.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:05)
Labas mano mylimiausioms aciu uz priemima, bet gal anslago nedarykit nes gi zinot kad as pradedu mpanikuoti, nusisneketi, pametu galva, logika ir tampu kazkokiu nevaldomu kunu biggrin.gif

Mazule,mes cia visos tuoj pradesim kartu su tavim pamesti galva,taigi tokia busen nuo dabar bus "new normal" biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mano sugriztancioms draugems, nestukems, mamytems 4u.gif

Beila, turetu buti kazkoks ne sio pasaulio jausmas kuri dabar jauti 4u.gif nuostabios zinios wub.gif

NeverkMama sekmes per punkcija, kiek foliu auginat?

Beta 4u.gif gerai tada per daug neissiskirsiu is minios nestuke.gif

Tai kodel nejauciu pozymiu nestumo, siandien jau 3 d no triju dienu ir 1 d po blastukes idejimo po velniu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 rugpjūčio 2013 - 18:41
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 19:38)

Tai kodel nejauciu pozymiu nestumo, siandien jau 3 d no triju dienu ir 1 d po blastukes idejimo po velniu blink.gif

Nu pykinimam dar ankstoka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
CITUK,net sirdis mano suspurdo thumbup.gif sveikinimai tapus PUPO 4u.gif
ok.gif jungiuosi prie palaikymo komandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 19:38)
NeverkMama sekmes per punkcija, kiek foliu auginat?

Beta 4u.gif  gerai tada per daug neissiskirsiu is minios nestuke.gif

Citai, fingers crossed wink.gif

Aš auginu 16 folių (8+8). Po 4 dienų stimuliacijos visi buvo 6-9 mm. Rytoj vizitas, žiūrėsim progresą.
Atsakyti
CITULI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:38)

Cituk,as ju isvis ilgai nejauciau....,net pasidarius testuka negalejau patiket,kad as jau nestuke.gif
Manes taip niekad ir nepykino...ir krutine vos vos jautri tapo tik po men laiko...,tad neieskokim pozymiu,nes visiems buna kitaip... smile.gif
Papildyta:
Taitiek, aciu tau labai, o uz ka ir taip zinai... wub.gif
Atsakyti