QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:05)
Labas mano mylimiausioms aciu uz priemima, bet gal anslago nedarykit nes gi zinot kad as pradedu mpanikuoti, nusisneketi, pametu galva, logika ir tampu kazkokiu nevaldomu kunu
Okodel? Cia klinikos politika? Gal jie neturi terpes uzsaldymui blastukiu? Cia toj mano ligoninej tai apie 3 dienu embrioniuku saldyma net minciu neturet, tada kai jau iki blastukiu daauga dar viena diena stebi ir uzsaldo arba ne 6 diena jei blastuke nenustoja vystytis ir jau pradeda lukstentis. Matyt visos klinikos kazkiek kitaip daro.

Okodel? Cia klinikos politika? Gal jie neturi terpes uzsaldymui blastukiu? Cia toj mano ligoninej tai apie 3 dienu embrioniuku saldyma net minciu neturet, tada kai jau iki blastukiu daauga dar viena diena stebi ir uzsaldo arba ne 6 diena jei blastuke nenustoja vystytis ir jau pradeda lukstentis. Matyt visos klinikos kazkiek kitaip daro.
Cituliuk,mes visos palaikysime tave,nors as busiu ne rysyje bet mintimis kasdien su tavim ir atlekusi zinau kad pirma ka padarysiu pulsiu skaityti tavo naujienas,o jos meldziuosi,tikiuosi ir prasau kad butu pacios fantastiskiausios

Kiek zinau tai VK saldo blastutes,ir BAK'e saldo nes kai dariausi kalbejausi su O.K. tokia galimybe kad jei augtu iki blastuciu ir butu daugiau tai ar saldytu.Va,kur nesaldo tai Embrions-bet tai girdejau tik is kitu mergaiciu,paciai man dejo ten 2 embrionus trecioj paroj,o kitus salde.Net neaugino iki blastuciu-sake,kad visi idealus ir neabejoje kad ir taip uzaugtu.Va,nezinau tik kaip su saldytum Motinos ir vaiko klinikoj,Nortway ir Jolsanoj-nes ten nebuvau

Grazaus vakaro mergytes