Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

uogiuke thumbup.gif labai uz jus dziaugiames nestuke.gif ir nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
Taitiek wub.gif nu va mano senos pakeleives pareina 4u.gif aciukas.

Uogiuke zinau, bet gi sakau kad logika imair palieka kuna deja siuo laikotarpiu biggrin.gif

Neverk mama puikus optimalus turtas ir visi panasaus dydzio smile.gif laukiam naujienu po vizito.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 08 06, 15:27)
jie nesiuncia i LT kaip suprantu...ar as nematau kazko? smile.gif

nesiunčia, aš visada per tarpininkes siunčiuosi, man taip paprasčiau.

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:05)
Labas mano mylimiausioms aciu uz priemima, bet gal anslago nedarykit nes gi zinot kad as pradedu mpanikuoti, nusisneketi, pametu galva, logika ir tampu kazkokiu nevaldomu kunu biggrin.gif

taip, taip, ir tokiais atvejais labai reikia, kad tuos vėjus kas nors išklausytų 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(uogiuke @ 2013 08 06, 19:09)
Cituk,sveikinu tapus Pupo  thumbup.gif  nestuke.gif ir siunciu virusiuka  wub.gif Apcyyyy  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(Beila @ 2013 08 06, 19:20)

Prisiduodu po šios dienos pasimatymo su savo stebukliuku

kaip miela, Beilut, labai džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2013 08 06, 19:35)
Tai jau aš būsiu rugpjūčio sąraše: ateinantį savaitgalį arba pirmadienį numatoma punkcija.

šiaip seniau rašydavom į tą mėnesį, kurį pradėdavom stimuliaciją, bet galim kelt ir į rugpjūtį, jokio kriminalo nebus smile.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 19:38)
Tai kodel nejauciu pozymiu nestumo, siandien jau 3 d no triju dienu ir 1 d po blastukes idejimo po velniu blink.gif

matai, tos kojytės, kur spardosi, dar labai labai mažos ir per pilvą dar nesijaučia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 06 rugpjūčio 2013 - 20:12
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 21:10)
nesiunčia, aš visada per tarpininkes siunčiuosi, man taip paprasčiau.

uzsisakiau is iHerbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 06, 21:10)
matai, tos kojytės, kur spardosi, dar labai labai mažos ir per pilvą dar nesijaučia biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 18:05)
Labas mano mylimiausioms aciu uz priemima, bet gal anslago nedarykit nes gi zinot kad as pradedu mpanikuoti, nusisneketi, pametu galva, logika ir tampu kazkokiu nevaldomu kunu biggrin.gif
Okodel? Cia klinikos politika? Gal jie neturi terpes uzsaldymui blastukiu? Cia toj mano ligoninej tai apie 3 dienu embrioniuku saldyma net minciu neturet, tada kai jau iki blastukiu daauga dar viena diena stebi ir uzsaldo arba ne 6 diena jei blastuke nenustoja  vystytis ir jau pradeda lukstentis. Matyt visos klinikos kazkiek kitaip daro.

Embriono išlaisvinimas iš apvalkalo - būdas, kaip galima pagerinti embrionų implantaciją, t.y. prisitvirtinimą prie gimdos sienelės. Nuėmus embriono apvalkalą (hatching), yra skatinamas embriono prisitvirtinimas prie gimdos sienelės.

Nezinau kai mano embrionams padare hatching, tai gyd. pasake, kad tai padarius jau nebesaldomi embrionai schmoll.gif . O tai Cituli taipadare ir uzsalde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 08 06, 22:27)
Embriono išlaisvinimas iš apvalkalo - būdas, kaip galima pagerinti embrionų implantaciją, t.y. prisitvirtinimą prie gimdos sienelės. Nuėmus embriono apvalkalą (hatching), yra skatinamas embriono prisitvirtinimas prie gimdos sienelės.

Nezinau kai mano embrionams padare hatching, tai gyd. pasake, kad tai padarius jau nebesaldomi embrionai  schmoll.gif . O tai Cituli taipadare ir uzsalde  bigsmile.gif

ups,as anksciau rasiau apie blastuciu saldyma bet ne tada kai atlikts hatcinhg'as blush2.gif kazkaip sito neuzmaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 08 06, 22:27)

Nezinau kai mano embrionams padare hatching, tai gyd. pasake, kad tai padarius jau nebesaldomi embrionai  schmoll.gif . O tai Cituli taipadare ir uzsalde  bigsmile.gif

Yra du terminai : assisted hatching ir hatching blastocyct. Tikrai nelabai as cia eksperte bet manau mano blastuke jie stebejo ir kai pamate kad ji jau pasiruosus issilukstenti uzsalde. Kazkas panasaus. Mano ligonine net nedaro assisted hatching , jie isitikine kazkodel kad rezultatams tai nepadeda. Zodziu kiek kliniku tiek teoriju ir nusistatymu.
Atsakyti
QUOTE(_Sophia_ @ 2013 08 06, 10:25)
Dėkoju  4u.gif
Tikrai, kad ikvėpianti istorija  wub.gif
Nuliūdau, kad tos tikimybės dabar per pus mažiau nei kad būtų idėję du.  unsure.gif juolabiau, kad du ir tebuvo tai galėjo suteikt šansa i gyvenima ir kitam mažiukui o dabar jau nežinia kaip ten bus ir ar sėkmingai jis atšils  unsure.gif
Tiesiog labai pikta, kad ta nusprendžia kažkas už tave o juk tai turėtų būt tik  šeimos sprendimas  unsure.gif 
stengiuosi apie tai negalvot, suprantu kad tuom nieko nebepakeisiu jau kaip bus taip, lauksiu ir tikėsiuos geriausio  smile.gif
Dėkoju už gražius žodžius  wub.gif

Sveikute prisijungusi prie musu 4u.gif Mano klinika taip pat deda tik viena blastuke moterims darancioms pirma Ivf,as taip pat labai liudejau kai pirma kart dejo tik viena...bet,didziausiam musu dziaugsmui musu blastuke nenuvyle ir jai jau bus 18 men penktadieni.tad neliudek ir tu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2013 08 06, 10:31)

Snaiguciu iki siol niekada neturejau, bet va siandien sulaukiau skambucio is laboratorijos kad uzsaldys viena hatching blastuke, pirmas kartas per mano 8 ivfus 4u.gif

drinks_cheers.gif. Taip ir maniau,kad bus ka saldyt.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 08 07, 00:58)
drinks_cheers.gif. Taip ir maniau,kad bus ka saldyt.

Tu labiau manei nei as smile.gif

Nu ir ka mergaites, sianakt nuo 3 ryto nemiegojau su skrandzio skausmu (suknisti steroidai) ir dar gal jei gerai isijausciau galeciau pasakyti kad gal viena sona truputi pabaksnojo. Vat jums ir pozymiai is lempos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi mano gyvenimas galutinai subyrejo i sipulius ir esu priversta grizti i Lietuva, turesiu parduoti leidziamo progesterono, kiekis visam menesiui. Galiu parduoti dalimis. Pirkau to rusisko, pigesnio, dar turesiu paskaiciuoti kaina uz vieneta is naujo, nes oamenu tik bendra suma kur mokejau. Ten bus kazkur 35 LT uz viena ampule. Galiojimas geras iki kazkada kitais metais. Gakesiu patikslinti, kai gausiu ji su visais kitais daiktais.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 08 07, 11:09)
Sveikos,

kadangi mano gyvenimas galutinai subyrejo i sipulius ir esu priversta grizti i Lietuva, turesiu parduoti leidziamo progesterono, kiekis visam menesiui. Galiu parduoti dalimis. Pirkau to rusisko, pigesnio, dar turesiu paskaiciuoti kaina uz vieneta is naujo, nes oamenu tik bendra suma kur mokejau. Ten bus kazkur 35 LT uz viena ampule. Galiojimas geras iki kazkada kitais metais. Gakesiu patikslinti, kai gausiu ji su visais kitais daiktais.

skauda sirdi skaityti tokias zinutes verysad.gif Linkiu kad saves gailestis greiai pereitu i pykti ir nora stotis ant koju ir ryztingai pradeti is naujo. Grizti i LT visam?
Atsakyti