Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Kamile, didžiausi sveikinimai 4u.gif Laimingo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 17, 23:22)
Pregnant Until Proven Otherwise  smile.gif

aaa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 07 18, 00:45)
Sveikos mergaites 4u.gif siandien susileidau pirma doze gonalio,gal yra mergaiciu panasioje stadijoje?noretusi kompanijos,kad drasiau butu smile.gif

Tavo zinute parasyta 00:45 tai tavo pirma doze 17.07. ar 18.07 biggrin.gif ??
Atsakyti
Mergaites, skambino man is laboratorijos, pasake, kad mano balstocista bus auginama iki morulos, dabar dar nera pirmos klases, bet ziuresim iki ryt kas bus. Ir nuspresime ar saldyti ar ne. Ar galite pasidalinti savo nuomonemis ir patirtimi del saldymo. Ar apsimoka saldyti tik 1 vnt. ?Kokia rizika, kad neatsils? Pinigai pakankamai nemazi, todel noriu apsvarstyti ar verta. Is anksto aciu uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 07 18, 09:55)
Tavo zinute parasyta 00:45 tai tavo pirma doze 17.07. ar 18.07  biggrin.gif ??

nagi nagi? ax.gif blush2.gif

Mergaitės, daug dabar darosi, gal vėl fiksuokim statistiką? Ką manot? Galėčiau įkelti info į parašą, jeigu yra toks poreikis, tada parašykit man čia arba až, kas darotės ax.gif
Atsakyti
O merginos ar visos daretes SHBG, LAI , AMH hormonus (dabar jie naujai prirasyti VK puslapyje)??? Man ryt 3 CD galvoju ar reik darytis ar ne siuos nes pas gydytoja tik eisiu su rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 18, 09:59)
Mergaites, skambino man is laboratorijos, pasake, kad mano balstocista bus auginama iki morulos, dabar dar nera pirmos klases, bet ziuresim iki ryt kas bus. Ir nuspresime ar saldyti ar ne. Ar galite pasidalinti savo nuomonemis ir patirtimi del saldymo. Ar apsimoka saldyti tik 1 vnt. ?Kokia rizika, kad neatsils? Pinigai pakankamai nemazi, todel noriu apsvarstyti ar verta. Is anksto aciu uz nuomones.  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Kamile,sveikinu su nuostabia busena nestuke.gif lengvo ir sklandaus nesiojimo wub.gif O kelinta diena tau sodino ir keliu lasteliu?
Meile,jei gerai pamenu tai tau augino ta maziuka 6 lasteliu?bet koks jis stipruolis-ziurek isaugot net iki blastukes thumbup.gif Del saldymo tai sunku kazka patarti,reiktu ieskoti info,kalbetis su jusu paciu daktariuku.Mes turejom tik karta saldyt,pas mus buvo 3 embrionai is kuriu atsilo 2,o moteris kuri buvo su manim turejo atrodo 8 ir nei vienas neatsilo.Kas lemia net nezinau,bet zinau kad pastoja sekmingai ir su saldytais embrionais.Tavo vietoj,jeigu buciau as ir man to maziuko nedetu-as jauciu kad saldyciau-aisku rizika didele,bet gal jis atsiltu ir taptu nuostabiu maziuku.Cia labai sunku kazka patart.
VasaraUK,kaip smagu kad ir vel planuojat thumbup.gif Jei teisingai pamenu,tai jums uzteko 1 IVF ir tu juk pastojai,linkiu kad ir dabar uztektu to vienintelio mirksiukas.gif
Kittty,saunu butu vel aitgaivinti parasiuka.Pamenu,kai anksciau vis budavo parasiukas,paziuredavai kas stimuliuojas,o ir tas sekmes procentas kazkaip gerai nuteikdavo biggrin.gif
saulyna27 as darydavausi visada visus lytinius hormonus.Tik AMH pasidariau paskutini kart ir jis buvo geras,o ir siaip man buvo be proto smalsu koks jis pas mane ax.gif O jei taip parsyta pas juos tinklapyje tai gal jiems ir reikia tu tyrimu g.gif nors mes kai daremes pirmus IVF tai mums nereikejo tik AMH. 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

as vis dar neapsisprendziu, koki cia man daktariuka ir klinika pasirinkt doh.gif smile.gif arba VK Visockiene gal galvoju, arba NW Ziobaka g.gif nu zodziu, nzn dar... bet va sutariau jau kad 2dieni vezu vyro sperma i NW (ten tiesiog vakarini laika gavau, nes kitaip mums nesigauna niekaip, tik vakare)... tai ziuresim, kokie tie grikiukai pas vyra siuo metu..o paskui jau reiks ir del klinikos galutinai apsisprest ir pradet zygius ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 17, 17:46)
nu bet ten tikrai ne brangiausia... pigiau uz BAKa g.gif biski brangiau uz VK, bet ne baisiai g.gif o tas IVF is principo brangus malonumas doh.gif  unsure.gif

Ne brangiausiai, tai as zinau, bet vaistu kainos ojoj kokios buvo, kadangi buvo mano pirmasis IVF per daug info neturejau, be to ir tyrimu nesiule daryti. Tai tik mano nuomone. Gal kam ir patiko..
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2013 07 18, 19:29)
Ne brangiausiai, tai as zinau, bet vaistu kainos ojoj kokios buvo, kadangi buvo mano pirmasis IVF  per daug info neturejau, be to ir tyrimu nesiule daryti. Tai tik mano nuomone. Gal kam ir patiko..

be to NW laika skyre net toki koks man tiko, kas man dbr pasirode labai keista, kadangi kai kurias proceduras reikia atlikti butent nustatytu laiku. Ir visi musu medikai, o as praejau ju tikrai nemazai ir kie tarpusavy nepazistami, siule daryti IVF tik ne LT. Visi iki vieno. O buvau ir privaciuose ir istaiguose per pazystamus ir genetikai..Cia mano istorija.
Atsakyti
Sveikos merginos.Noriu jus padrasinti,kurios planuojat ar jau pradejot darytis ivf. thumbup.gif .Reikia tik gyliai tiketi ir viskas bus gerai thumbup.gif .Taip buvo ir man.Vakar buvau pirmam skanui po idejimo.Ir daktare pasake,kad yra normalus niestumas 8 savaiciu,maciau savo mazyli,maciau kaip jo sirdute plaka nestuke.gif ,seniai ti malonumo laukiau 8 metus.Ir pagaliau. nestuke.gif .Taip kad uz visas stipriai kumscius savo laikysiu,ir jei tik galesiu padeti kuom nors,klauskyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editule1 @ 2013 07 18, 21:36)
Sveikos merginos.Noriu jus padrasinti,kurios planuojat ar jau pradejot darytis ivf. thumbup.gif .Reikia tik gyliai tiketi ir viskas bus gerai thumbup.gif .Taip buvo ir man.Vakar buvau pirmam skanui po idejimo.Ir daktare pasake,kad yra normalus niestumas 8 savaiciu,maciau savo mazyli,maciau kaip jo sirdute plaka nestuke.gif ,seniai ti malonumo laukiau 8 metus.Ir pagaliau. nestuke.gif .Taip kad uz visas stipriai kumscius savo laikysiu,ir jei tik galesiu padeti kuom nors,klauskyt 4u.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Papasakok kur ir pas ka darei? Kaip sekesi ieskoti priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 07 18, 07:55)
Tavo zinute parasyta 00:45 tai tavo pirma doze 17.07. ar 18.07  biggrin.gif ??

Cituk,cia turbut lietuvisku laiku 00:45rodo,o anglisku laiku buvo 22:45 taigi pirma doze buvo 17 liepos. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 18, 08:37)
nagi nagi?  ax.gif  blush2.gif
Mergaitės, daug dabar darosi, gal vėl fiksuokim statistiką? Ką manot? Galėčiau įkelti info į parašą, jeigu yra toks poreikis, tada parašykit man čia arba až, kas darotės  ax.gif

Katineli,gali itraukti mane I parasiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 18, 10:18
[color=deeppink)
VasaraUK[/color],kaip smagu kad ir vel planuojat thumbup.gif Jei teisingai pamenu,tai jums uzteko 1 IVF ir tu juk pastojai,linkiu kad ir dabar uztektu to vienintelio mirksiukas.gif

Aciukas uz palinkejimus 4u.gif taip,pirmasis pavyko is pirmo karto,tai zinoma suteikia vilties,bet deja,sveikas protas primena,kad reikia ziureti realiai ir suprasti,kad sis kartas gali buti kitoks.visgi jau pora metu praejo,gal kas organizme pasikeite,visgi nejaunejam 4u.gif na bet ir kaip bebutu kolkas esu optimiste,juk be to,net neverta pradeti sio reikalo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(editule1 @ 2013 07 18, 19:36)

Sveikinimai didziausi ir nuosirdziausi 4u.gif
O del tikejimo tai jau buvo nemazai diskusiju praeityje,tikejimas,zinoma,labai geras dalykas ir visos einancios siuo nelengvu keliu tikisi laimingos pabaigos.na betgi ne tik nuo tikejimo priklauso,juk nesakysi toms mergaitems kur jau kelis Ivf praeje,kad jos per mazai ar negiliai tiki ax.gif
Atsakyti