Sveikos, Kadangi musu seimoje santykiai taip pat labai prasti, taip pat ieskau budu kaip viska suprasti ir maciau daug rekomendaciju knygoms, kurias zadu perskaityti ir duoti vyrui, tai:
Penkios meilės kalbos. Kaip suprasti ir išmokti meilės kalbą The Five Love Languages Gary Chapman
bei
Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros Men are from Mars, women are from Venus John Gray
Aš galėčiau rekomenduoti Robin Norwood knygą "Moterys, kurios myli per stipriai". Nežinau ar jau čia kas nors ją minėjo, bet tikrai nuostabi knygą. Ne tiek apie laimingos santuokos paslaptis, kiek apie tai kaip išvengti nelaimingos santuokos/santykių. Aš perskaičiau per naktį - labai įtraukė mane.
O aš primygtinai siūlyčiau "Bėgančios su vilkais" (Clarissa Pinkola Estes). Rimta ir ne taip greitai skaitoma knyga, bet labai vertinga vyro ir moters santykiams.
Ir apie Penkias meilės kalbas verta paskaityti. Arba galima net ir seminarą apie tai susirasti, kad galėtumėt kartu tiesiog jame sudalyvauti.
O aš primygtinai siūlyčiau "Bėgančios su vilkais" (Clarissa Pinkola Estes). Rimta ir ne taip greitai skaitoma knyga, bet labai vertinga vyro ir moters santykiams.
kazkaip apskritai abejoju, ar vyrai imasi skaityti knygas, kai reikia santykius gelbeti. ir ar vaiksto pas psichologus? moterys veiklesnes, visokiu budu randa, vyrai arba daro arba ne kazka...
Mielosios, esu cia nauja ir labai tikiuosi, kad bus malonu pabendrauti. Siuo metu beprotiskai ieskau knygos "Jo norai, Jos norai". Parsisiunciau internete gabaliuka, labai uzkabino. O pirkti nera kur, internetiniuose ir paprastuose knygynuose siu knygu nebera :/ O taip norisi. Galbut kuri is Jusu turite ja elektroniniame pavidale? Labai buciau dekinga, jeigu pasidalintumete uz grazias akis ar euriukus. Labai laukiu atsakymu