Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu trukdyti vyrui gyventi toliau

QUOTE(Sapoznike @ 2013 11 20, 09:12)
Sveikute  4u.gif  Man viskas puikiai, esu atsigavusi, auginuosi maaziuka, puoseleju naujus santykius  bigsmile.gif  Su buvusiu vyru nesikisam i vienas kito gyvenimus, tik kas esminio del maziuko pabendraujam ir viskas  rolleyes.gif Esu labai laiminga, kad viskas pasibaige  thumbup.gif

Kaip tu, majyt?

Nu kaip smagu skaityti tai. Dziaugiuosi uz jus 4u.gif . Vis del to esat stipri moteris. O as... nesu silpna (matyt unsure.gif ), nesu ir stipri.
Visko buvo daug bet stengiuosi kabintis i gyvenima, dziaugtis juo. Turiu nuostabia dukryte, usiimu megstatu darbu, nors ir dirbu iki issekimo. Kas liecia sirdies, nieko neturiu, neieskau, gal dar man nereikia. O is jo puses... vaiksto aplinkui, "trinasi", bet man tikriausiai laikas gydo, nebereaguoju i ji taip skausmingai kaip anksciau.
Tik va buvo lb sunkus periodas metu gale ir pradzioj, lb daug visokiu nelaimiu nutiko vienu metu. bandau is visko isbristi, bet nesiskundziu 4u.gif
Atsakyti
Sapoznike, kaip jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2014 10 27, 13:37)
Sapoznike, kaip jums sekasi? 4u.gif

O kaip pati? Ar atsigavot?
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2014 10 27, 15:08)
O kaip pati? Ar atsigavot?

Aciu, kad teiraujates. Bet as tikriausiai kazkokia vaikstanti nelaime.
Nuo skyrybu atsigavau. Pagaliau i vaiko teva galiu ziureti tik kaip i vaiko tva, nors jis vis dar suka uodega. Taciau vel iklimpau i kitus santykius, kad net geda kazkam ir papasakoti. Nors viskas baigesi ant dienu... kazkokia tustuma vel apemusi, apatija, ir pyktis ant saves unsure.gif
Atsakyti