Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu trukdyti vyrui gyventi toliau

QUOTE(Šalta kava... @ 2013 08 09, 10:57)
O jai daugmaž taipat,tik ten dar ir bendras vaikiukas yra?
O dar žmonės linkę prisiminti tai kas gražu,laikui bėgant blogi prisiminimai tolsta,gražūs išgyvenimai darosi artimesni prisimint. rolleyes.gif

Nu nzn g.gif suantrom irgi vaikiukai gana greit atsiranda... O kad butu daugmaz vienodai netikiu k
schmoll.gif juk kazkodel pasirenka, vadinas kazkuri geresne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 09, 15:30)
Nu nzn  g.gif  suantrom irgi vaikiukai gana greit atsiranda... O kad butu daugmaz vienodai  netikiu k
schmoll.gif  juk kazkodel pasirenka, vadinas kazkuri geresne  rolleyes.gif

Manau, kad tikrai ne vienas grįžta dėl vaikų, ne visi vaikus kaip šuniukus mėto ir gaminasi su antra, trečia biggrin.gif O dar viena priežastis - jausmai, kurie oj kokie spalvingi būna, kaip ir visas gyvenimas smile.gif gal du vienas kitą mylintys žmonės neatlaikė šeimyninės krizės, puolė į naują glėbį, bet atsitokėję po rožinio periodo suprato, kad pakaitalas ne ką labai nuo originalo skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 08 07, 13:25)
Maja, jei tikrai nori susigrazinti vyra, kuris siuo metu jauciasi is tavo paskojimu ilgisi jusu bendro gyvenimo, tu privalai siek tiek pasikeisti. nezinau kiek leidzia galimybes auginant vienai maza vaika, bet pradek rupintis savimi, pakeiks ivaizdi, puoskis. Antra bendraudama su juo laiskais ar gyvai jauskis tvirtai, saves verta ir save mylincia moterim. Jokiam vyrui nepatiks verksliananti namu seimininke. Padaryk taip, kad jis galetu vel tave uzkariauti is naujo.
Kaip kazkuri rase is mergaiciu palik jam vaika vakarais ir iseik i kina, teatra ar dar kur, sakyti su kuo ir kur eini nebutina visai. Nulydek jo klausimus su mislinga sypsenele, koketiskai paerzink bet neikyriai. Sunku tapti paslaptinga vilioke, bet atmink, kad vyrus traukia ne pavargusios moterys, bet besidziaugiancios gyvenimu, besisypsancios, save lepinancios moterys. Savo bloga energija - pykti ir pavyda pakreipk kita linkme smile.gif

viska puikiai suprantu. nu rodos nesu verkslenant, na nebent tik db, nes jauciuosi kaip kosmose, nes nakti atsitiko nelaime musu seimoj, tai ryt priduodu mazaja uovienei ir lekiu i laidotuves.. rodos ir rupinuosi savimi, plaukai nudazyti, prisiauginau blakstienas (kazkiek lepinu save). tikiu, kad po gimdymo atrodziau nekaip ir pavargusi ir su priekaistais. bet db pati save islaikau, ne dirbu o ariu, plius auginu mazaja, islekti neturiu galimybiu kur nors prasiblaskyti, nes ner kur palikti vaiko. bet kada nors...
del susi grazinimo, tai mano busenos lb banguoja, tai noriu, kad gryztu, tai nenoriu... pati nzn, ko noriu. ar taip gali buti? ir jei taip, kiek laiko man tas nezinojimas tesis?....
jam ziuriu geriau bendrauti laiskais, ten jis daugiau atsiveria, nei gyvai susitikus..
Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2013 08 09, 20:58)

del susi grazinimo, tai mano busenos lb banguoja, tai noriu, kad gryztu, tai nenoriu... pati nzn, ko noriu. ar taip gali buti? ir jei taip, kiek laiko man tas nezinojimas tesis?....

zinote ko norit,tik negalit taip lengvai atleist ir viska nuleist.. laukiat is vyro kazkokiu veiksmu,kurie sukrestu jusu pasauli,o is jo tik virtualus laiskai ax.gif per mazai,kad jus atsivertume is naujo,is tiesu is jo reikia didesniu zygiu jusu pusen jei jis nori kazka bendro vel.. taigi nurimkit,nereik jums nieko daryt,jums reikia siuo metu tapti tyliu stebetoju to,kas vyksta aplink.. tegu pavargsta brangusis,tegu pasuka galva.. neatsakykit i visus laiskus,atsakykit i kas antra,trecia.. sakydama kad nebuvo laiko,kad uzsiemusi ir ne darbais tik,o kazkuo asmeniniu... bigsmile.gif biggrin.gif
siuo metu jus galit periimti vadzias i savas rankas,o ne jis.. jei tik norite pati,o manau norite,nes abejones jusu daug ka pasako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 07 22, 15:13)
Viskas kalbeta, perkalbeta, isgyventa, stengtasi ....  rolleyes.gif  Net jeigu jau ir noretu gristi, kelio jam nebera - per daug visko buta  unsure.gif
Jis nori buti su ja, ji pati paciausia ir tiek. Nieko as jau nekeisiu ir nesistengsiu, puse metu nebesam kartu, o iki tol jis su ja irgi ilgai buvo. Zodziu - nebera ka gelbeti, o ir zemintis nesiruosiu, gyvenam toliau. Jis gristi nenori, buvo jau prilakstes, prigryzinejes... Gana.
Buvo pas mus nelabai gerai ir iki vaiko, todel nera jis toji priezastis  4u.gif Matyt zmones ne tie  verysad.gif

Ir nereikia Tau tokio. Gyvenimas eina ir kuo greičiau viskas baigsis, tuo geriau. Turi išeit su kuo mažesniais nuostoliais. Saugot save. Net galvelės nevarginti mintimis apie jį. Paisėmei kažkokią patirtį, išmokai pamoką ir eik toliau. Atsitinka kaip atsitinka. Palinkėk jiems nuoširdžiai laimės, atleisk iš širdies. O tu turi mylėt save ir suprasti, kad nėra net reikalo čia kažką gelbėti, nes tu pati verta meilės. Kaip gyventum jei grįžtų ir žinotum, kad apie kitą galvoja? Ar reikia pastovių dvasinių kančių? Man net juokinga, kad moterys bet kokią kaina nori išsaugoti tokius santykius. Aš irgi taip galvojau kažkada. Šeima visų svarbiausia, bet po tokių dalykų tai tos šeimos nebėra, tik imitacija. Gyvenimas pragare. Mylėk save ir pamatysi, ateis žmogus, kuris tave mylės nuošidžiai.
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 07 21, 13:58)
Sveikos,
gal teisit, o gal ir ne  4u.gif

Skiriuosi su vyru, greitai viskas bus padaryta. Turim metuku vaikeli. Mano vyras (vis dar ofcialus vyras) turi drauge, su kuria leidzia laika, kuria myli ir su kuria nori ateities. As tikrai suprantu, nepriestarauju, netrukdau, nors ir be proto sunku su tuo susigyventi. Kankina pyktis, noras trukdyti, nervinti ji (ir ja, zinoma). Tikrai to nedarau samoningai, gal kartais netycia gaunasi visgi....  unsure.gif  Kaip tai isgyvendinti? Kaip jauciates jus, mano likimo drauges?  verysad.gif Nenoriu nei pati zemintis, nei uzstrigti tokioje pakopoje.

Sveikinu, padarei teisingą sprendimą, nors dabar gal atrodo ir sunku, bet kuo ilgiau delsi-tuo ilgiau gadinsi savo gyvenimą. Žmonės niekada nesikeičia, jei dabar yra draugė, vadinasi ne Tu ir vaikutis esate svarbiausi ir tai kartosis visą gyvenimą. Aš taip pasielgti delsiau labai ilgai ir dabar labai gailiuosi.
Atsakyti
QUOTE(vslaumiux @ 2013 08 11, 20:28)
Sveikinu, padarei teisingą sprendimą, nors dabar gal atrodo ir sunku, bet kuo ilgiau delsi-tuo ilgiau gadinsi savo gyvenimą. Žmonės niekada nesikeičia, jei dabar yra draugė, vadinasi ne Tu ir vaikutis esate svarbiausi ir tai kartosis visą gyvenimą. Aš taip pasielgti delsiau labai ilgai ir dabar labai gailiuosi.

Dekui 4u.gif Zinau, kad teisinga. Esu tuo tikra ax.gif
vslaumiux, geriau veliau nei niekad mirksiukas.gif Gailetis irgi neverta blush2.gif
Atsakyti
maja32, kaip laikotes..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 15, 10:11)
maja32, kaip laikotes..?  4u.gif

aciu, kad teiraujates. per sias kelias savaites buvo daug ivykiu ir smagiu ir ne, del to nebuvo kada galvoti apie ji ir t.t. tik siandien jau bandau vel isivaziuoti i ritma, i vezes. maciau, kad yra pasijunges skype, bet tiesiog nenorejau sian sneketi, tai staigiai atsijungiau. nors zinau, kad jis siandien lauke..
o kaip jus?
Atsakyti
Maja,Sapiznike,kaip jums sekasi,kaip širdytės jūsų? 4u.gif Vakar apie jus galvojau,man idomu, kiek metukų jūsų vaikučiams?Kaip jia tvarkosi su situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2013 08 22, 08:44)
Maja,Sapiznike,kaip jums sekasi,kaip širdytės jūsų? 4u.gif Vakar apie jus galvojau,man idomu, kiek metukų jūsų vaikučiams?Kaip jia tvarkosi su situacija? 4u.gif

aciu, kad domites. Sirdis nerami, bet nieko kol kas negaliu padarti. tiesiog visus jausmus, emocijas uzmusu darbu. neleidziu sau slampineti is vietos i vieta ir galvoti, guosti save. gal blogai darau, nzn. mano mazylei 2 metukai. jis isejo kai jai buvo 5 men. tai mazoji kaip ir priprato, kad jo nera, ir kai jis iseina, ji jam pamoja ranka, nors db, kai proto daugiau, tai vis paklausia manes kur tetis? jei sneka skypu( jis db isvykes), tai sypsena jos neisblesta dar ilgai, ir kai reikia baigti pokalbi ji pravirskta (nors ne visaa). nzn, tikiu, kad veliau bus sunkiau jai, kai suvoks, kad jis tik ateinantis tetis unsure.gif
Atsakyti
Mano tai maziukas, metinukas tik 4u.gif Tai nieko jis dar nesupranta perdaug mirksiukas.gif
As laikausi visai neblogai smile.gif Jau ivyko teismas, mums dalyvauti nereikejo, ir beliko menesiukas kol isiteises nuosprendis bigsmile.gif Galima bus lengviau atsikvepti rolleyes.gif thumbup.gif

Savijauta siaip paemus tai gera, nors pasitaiko dienu, kai kazkaip skaudu, bet is esmes ziuriu i prieki rolleyes.gif cool.gif

Beje, sutikau faina zmogu... bigsmile.gif
Atsakyti