Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu trukdyti vyrui gyventi toliau

QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 23, 10:48)
Mano tai maziukas, metinukas tik  4u.gif  Tai nieko jis dar nesupranta perdaug  mirksiukas.gif
As laikausi visai neblogai smile.gif Jau ivyko teismas, mums dalyvauti nereikejo, ir beliko menesiukas kol isiteises nuosprendis  bigsmile.gif  Galima bus lengviau atsikvepti  rolleyes.gif  thumbup.gif

Savijauta siaip paemus tai gera, nors pasitaiko dienu, kai kazkaip skaudu, bet is esmes ziuriu i prieki  rolleyes.gif  cool.gif 

Beje, sutikau faina zmogu...  bigsmile.gif

Na va - nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - yra tokia rusiška patarlė - Jesli nevesta ušla k drugomu, ješčio nejasno, komu povezlo (tik pas Jus ne nevesta, o sutuoktinis) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 08 23, 11:55)
Na va - nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - yra tokia rusiška patarlė - Jesli nevesta ušla k drugomu, ješčio nejasno, komu povezlo (tik pas Jus ne nevesta, o sutuoktinis)  4u.gif

Tai taip, tik as dar nenoriu ipulti i kazkokius rimtus santykius iskart mirksiukas.gif Aisku, jei kas nors rutuliosis i ta puse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 23, 10:48)

Beje, sutikau faina zmogu...  bigsmile.gif

kaip saunu 4u.gif
as specialiai neieskau, bet kad ir nelabai yra kur susitikti man. namai, parduotuve ir tai viskas ant greicio. kai mazoji iseis i darzeli gal daugiau laiko turesiu sau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2013 08 23, 13:50)
kaip saunu 4u.gif
as specialiai neieskau, bet kad ir nelabai yra kur susitikti man. namai, parduotuve ir tai viskas ant greicio. kai mazoji iseis i darzeli gal daugiau laiko turesiu sau bigsmile.gif

Mieloji, iseik kazkur butinai 4u.gif Tikrai labai padeda bigsmile.gif Bendravimas su kitais zmonem arba kitokia kazkokia veikla padeda pasijausti zmogumi, moterimi vel thumbup.gif Tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 24, 09:14)
Mieloji, iseik kazkur butinai  4u.gif Tikrai labai padeda  bigsmile.gif  Bendravimas su kitais zmonem arba kitokia kazkokia veikla padeda pasijausti zmogumi, moterimi vel  thumbup.gif Tikrai  thumbup.gif

sveika Sapoznike, kaip jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
as skyriausi panasiu metu kaip ir Sapoznike, o puga galvoj panasesne i majos biggrin.gif . bet zinokit mano istorija dar baisesne, apie viska suzinojau tik tada, kai meiluze pusej nestumo buvo, nu zodziu... o bendraminciuose atidariau tema "issiskyrusiuju uzeigele'', ten bandom dalintis patirtimi, tik mazoka dar musu, gal uzsuksit ir gal patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 09, 12:34)
sveikos merginos,
as skyriausi panasiu metu kaip ir Sapoznike, o puga galvoj panasesne i majos  biggrin.gif . bet zinokit mano istorija dar baisesne, apie viska suzinojau tik tada, kai meiluze pusej nestumo buvo, nu zodziu... o bendraminciuose atidariau tema "issiskyrusiuju uzeigele'', ten bandom dalintis patirtimi, tik mazoka dar musu, gal uzsuksit ir gal patiks  4u.gif

Mieloji, laikykis 4u.gif Tikrai baisu... Svarbiausia ta puga is galveles pasalinkit, nes kam ji reikalinga? Tiesiog samoningai ta padarykit mirksiukas.gif O tie neistikimieji tegu pasiunta - nei vienos musu minties neverti, ka jau kalbet apie asaras mirksiukas.gif

As jau pergyvenau viska. Man ramyyyybe bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(maja32 @ 2013 10 21, 15:42)
sveika Sapoznike, kaip jums sekasi? 4u.gif

Sveikute 4u.gif Man viskas puikiai, esu atsigavusi, auginuosi maaziuka, puoseleju naujus santykius bigsmile.gif Su buvusiu vyru nesikisam i vienas kito gyvenimus, tik kas esminio del maziuko pabendraujam ir viskas rolleyes.gif Esu labai laiminga, kad viskas pasibaige thumbup.gif

Kaip tu, majyt?
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 11 20, 10:12)
puoseleju naujus santykius  bigsmile.gif 

Nagi nagi, kas cia per santykiai? bigsmile.gif
Patarimas: siulau viska dabar susitvarkyti per skyrybas, kad tie nauji santykiai netaptu priezastimi exvyrui tapti auka doh.gif Ar bus malonu, kai teisme pasakys," va, as del skyrybu nekaltas, mano zmona pirma susirado meiluzi, mane, vargsa, is namu isvijo, nu as ir prisiglaudziau ten pas moteryte, tad kadangi zmona kalta, prasome man ismoketi dar moraline kompensacija is buvusios sutuoktines."
Zodziu, lai vyras absoliuciai nieko nezino apie jusu naujas simpatijas, kad to zinojimo nepanaudotu paskui pries jus pacia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 20, 12:10)
Nagi nagi, kas cia per santykiai? bigsmile.gif
Patarimas: siulau viska dabar susitvarkyti per skyrybas, kad tie nauji santykiai netaptu priezastimi exvyrui tapti auka doh.gif Ar bus malonu, kai teisme pasakys," va, as del skyrybu nekaltas, mano zmona pirma susirado meiluzi, mane, vargsa, is namu isvijo, nu as ir prisiglaudziau ten pas moteryte, tad kadangi zmona kalta, prasome man ismoketi dar moraline kompensacija is buvusios sutuoktines."
Zodziu, lai vyras absoliuciai nieko nezino apie jusu naujas simpatijas, kad to zinojimo nepanaudotu paskui pries jus pacia 4u.gif

Mes jau issiskyre bigsmile.gif Aciudiev ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 07 21, 13:58)
Sveikos,
gal teisit, o gal ir ne  4u.gif

Skiriuosi su vyru, greitai viskas bus padaryta. Turim metuku vaikeli. Mano vyras (vis dar ofcialus vyras) turi drauge, su kuria leidzia laika, kuria myli ir su kuria nori ateities. As tikrai suprantu, nepriestarauju, netrukdau, nors ir be proto sunku su tuo susigyventi. Kankina pyktis, noras trukdyti, nervinti ji (ir ja, zinoma). Tikrai to nedarau samoningai, gal kartais netycia gaunasi visgi....  unsure.gif  Kaip tai isgyvendinti? Kaip jauciates jus, mano likimo drauges?  verysad.gif Nenoriu nei pati zemintis, nei uzstrigti tokioje pakopoje.

turi ne vyrą, o debilą doh.gif

koks normalus vyras metų paliks žmoną su metų vaiku?
Atsakyti
QUOTE((V)ero.man @ 2013 12 06, 22:30)
turi ne vyrą, o debilą doh.gif

koks normalus vyras metų paliks žmoną su metų vaiku?

NEBETURIU bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 12 07, 22:12)
NEBETURIU  bis.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti