Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 09 04, 16:51)
Sveikos merginos,
sian bespresdama m-kloj bilietus, su kita mergina prdejom kalbet apie kitus instruktorius, esme ta kad as jai sakau, db kai tos 15 privalomu nuvaziuotos as galiu rinktis ir kita instruktoriu is kt. m-klos, o ji man sako kad negalima, kad tai skaitosi nelegalu g.gif  tai kaip cia yra is tikruju? galima ar negalima? blink.gif

Visados pasakydavau savajam, kad einu ten ir ten išbandyt kitokią mašiną (iš tiesų tai tik tokį tikslą ir turėjau)...
Nelegalu nebent dėl to, kad su tuo kitu negalima, pakol neturi vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo...
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 09 04, 17:00)
Visados pasakydavau savajam, kad einu ten ir ten išbandyt kitokią mašiną (iš tiesų tai tik tokį tikslą ir turėjau)...
Nelegalu nebent dėl to, kad su tuo kitu negalima, pakol neturi vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo...

na gal tavo geras instruktorius buvo.. o manasis apie parkavima pradejo aiskint ir rodyt kai jau 1 papildoma paemiau.
Atsakyti
Patarkit, kaip įveikt filmavimo kameros baimę? Kai ji būna išjungta, visad gerai važiuoju, bet tik kai ją įjungia - viskas blink.gif Ir dar tas instruktoriaus rimtumas. Nors įprastai ištisai kalbam važiuodami. Baigiu pražilt nuo visų nesėkmių. Pradedu galvot, kam į tą mėšlą lipau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 04 rugsėjo 2013 - 17:00
QUOTE(denaxa @ 2013 09 04, 11:55)
Patarciau ket knygele pasiskaityti (jos neperskaicius i gatves siaip jau nereiketu vaziuoti smile.gif )-ten yra nurodyta,kad jei laisvos abi juostos-uzimam desine eismo juosta ir ja vaziuojame...i kaire sukame is kairiausios pozicijos,i desine-is desiniosios...visus atsakymus i visokius neaiskius klausimus galima surasti ket knygeleje-ten viskas viskas surasyta... 4u.gif

ket knygelėle to nėra, mano ji 3m senumo, tiesiog primiršau, kaip tiksliai ir tiek, o taip šiandien išsilaikiau ir jau esu oficiali vairuotoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 09 04, 18:44)
ket knygelėle to nėra, mano ji 3m senumo, tiesiog primiršau, kaip tiksliai ir tiek, o taip šiandien išsilaikiau ir jau esu oficiali vairuotoja  4u.gif

Reikia nusipirkti nauja,nes yra pakeitimu,as irgi turiu 3-u metu senumo,tai siemet nauja isigijau-2013m. redakcijos,stengiuosi visada tureti naujausia-juk tai vairuotojo talmudas,ja visada reiketu masinoje tureti... ax.gif Knygeleje viskas yra,ten galima atrasti atsakymus i visus klausimus-atidziai perskaicius.Siuo atveju,berods-manevravimo taisykles...
O siaip sveikinu,sekmes kelyje... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 09 04, 17:58)
Patarkit, kaip įveikt filmavimo kameros baimę? Kai ji būna išjungta, visad gerai važiuoju, bet tik kai ją įjungia - viskas blink.gif Ir dar tas instruktoriaus rimtumas. Nors įprastai ištisai kalbam važiuodami. Baigiu pražilt nuo visų nesėkmių. Pradedu galvot, kam į tą mėšlą lipau verysad.gif

O pamėginkit dažniau su ja pralėkt... Nes juk ir Regitroj bus ji... Ir instruktorius svetimas -- didesnė įtampa... Tylėjau ir su savuoju važinėdama..

-----------------------------------
Jo, panteriuke, mano instruktorius tikrai labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 09 04, 17:58)

Koncentruokis i kelia,ne i kamera-paprasciausiai nekreipk i ja demesio,pamirsk (ta tikrai imanoma padaryti-pati turiu ta fobija) ax.gif ,zinok,grozio konkursui nieks taves nefilmuoja,filmuoja gatve,o tu esi vairuotoja,ir tau turi rupeti tik situacija kelyje ir niekas daugiau,svarbiausia-vaziuoti saugiai...kai koncentruojiesi i kamera-normalu,kad nepravaziuoji gerai,nes nesuziuri situacijos kelyje (o to ir neimanoma padaryti,kai galvoji dar apie kazka),gatveje reikia galvoti tik apie gatve ir apie nieka daugiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 09 04, 15:51)
Sveikos merginos,
sian bespresdama m-kloj bilietus, su kita mergina prdejom kalbet apie kitus instruktorius, esme ta kad as jai sakau, db kai tos 15 privalomu nuvaziuotos as galiu rinktis ir kita instruktoriu is kt. m-klos, o ji man sako kad negalima, kad tai skaitosi nelegalu g.gif  tai kaip cia yra is tikruju? galima ar negalima? blink.gif

Jeigu turi mokyklos baigimo pažymėjimą, gali eiti pas kitą instruktorių iš kitos mokyklos. Priešingu atveju, man aiškino, kad jeigu tą kitą sustabdytų, bauda būtų nemenka.

Sveikinu išlaikusias. thumbup.gif Manęs dar tas laukia, o jau bijau tai kaip nežinau kas. Nespėjau prieš parą atšaukti, tai dabar nori nenori teks rytoj keliauti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 09 04, 20:24)
Jeigu turi mokyklos baigimo pažymėjimą, gali eiti pas kitą instruktorių iš kitos mokyklos. Priešingu atveju, man aiškino, kad jeigu tą kitą sustabdytų, bauda būtų nemenka.

Sveikinu išlaikusias. thumbup.gif Manęs dar tas laukia, o jau bijau tai kaip nežinau kas. Nespėjau prieš parą atšaukti, tai dabar nori nenori teks rytoj keliauti. doh.gif

O KAM to reikia? bigsmile.gif Viskas YRA ir BUS OK wink.gif
Sėkmės!
Atsakyti

Sekmės! laikom kumščus smile.gif
Atsakyti
O tos kameros ir jus filmuoja? Jei ne tai ko bijot biggrin.gif O įrašą galima gaut? šakės, norėčiau savo egzo įrašo. biggrin.gif
O kam ket knygelę mašnoj turėt man nedašunta. Juk važiuodama greit nepasiskaitysi, vėliau kas neaišku gali rast internete. Na, nebent dažnai sėdi mašinoj ir reik laiką užmušinėt.
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 09 04, 18:44)
ket knygelėle to nėra, mano ji 3m senumo, tiesiog primiršau, kaip tiksliai ir tiek, o taip šiandien išsilaikiau ir jau esu oficiali vairuotoja  4u.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif

sekmes mirksiukas.gif
QUOTE(Kliamka @ 2013 09 04, 23:56)
O tos kameros ir jus filmuoja? Jei ne tai ko bijot biggrin.gif O įrašą galima gaut? šakės, norėčiau savo egzo įrašo. biggrin.gif
O kam ket knygelę mašnoj turėt man nedašunta. Juk važiuodama greit nepasiskaitysi, vėliau kas neaišku gali rast internete. Na, nebent dažnai sėdi mašinoj ir reik laiką užmušinėt.

filmuoja biggrin.gif
Atsakyti