Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Paladė @ 2013 07 31, 11:15)
apžiūrėjau japoninius triufelius, tik jie oranžiniai, o mano jau raudoni  g.gif

http://www.sibsemena...omat/16184.html
yra ir raudoni...aš juodus pernai turėjau , tai forma labai panaši ir pačios kekės tokios irgi buvo...dėl to ir pagalvojau , kad galėtų būti tas triufelis
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2013 07 31, 10:09)
Vakar spėjom prieš audrą nuskinti pomidorus. ji nebaugi, nes šiltnamyje..bet spėjom sausi sugrįžti namo. Štai mano gal jau visų augintų laikų sunkiasvoris:
Bolgarskaja hala.

thumbup.gif super...ir man įdomu , kiek jis derlingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 31, 11:18)
Triufeliu yra juodu, oranziniu, ruzavu ir raudonu  smile.gif
Man ir kazkiek jie panasus i triufelius, gal net labiau nei i kriauses...

nu jo, į šituos tikrai panašūs
Atsakyti
Va ir regila ta pacia Hala ikele bigsmile.gif Tik pas ja tai tikrai didesnis thumbup.gif Bet ir kilograminis mano siltnamiui, tai tikras atradimas wub.gif

Madmuazele prasitrynk az, nes rasiau rasiau ir dingo elektra, vel per nauja viska reiks rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 07 31, 10:17)
Dar girdejau sakant, kad nuo ruko pomidorai juoduoja  g.gif

tai rūkas tą patį marą ir sąlygoja atsirasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 07 31, 11:17)
Sveikos. As jau darau tvarka siltnamyje, kaip ir pas Palade, pas tolimus kaimynus maciau nudziuvusius bulvienojus, o pas save radau lapa su tokiom kaip rudai juodom apnasom aptineje lapo puseje. Kabojo ant jo pora pomidoru, bet as ji isroviau ir atsisveikinau, pomidorai ant palanges rausta.

Taigis nuo uzvakar dziovinu pomidorus naturaliai atseit. Jauciu supelys jie man greiciau, nei sudzius  g.gif

Regila, pomidoru pomidoras  thumbup.gif

Dar girdejau sakant, kad nuo ruko pomidorai juoduoja  g.gif

g.gif o tai taip ir lauksit kol visi supelys... g.gif ar jau visas derlius surinktas g.gif reik tą marą naikinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 31 liepos 2013 - 10:30
QUOTE(diuni @ 2013 07 31, 11:22)
http://www.sibsemena...omat/16184.html
yra ir raudoni...aš juodus pernai turėjau , tai forma labai panaši ir pačios kekės tokios irgi buvo...dėl to ir pagalvojau , kad galėtų būti tas triufelis

nu tai visai nesupyksiu, jei triufelis, kaip tik konservavimui norėjau smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif bet man irgi tie nežiniukai savotiškai įdomūs...vis bandau suprasti - iš kur jie atsiranda lotuliukas.gif išauga kažkokia veislė , kurios net nėr sėklų kolekcijoj...tai turbūt būna įsimaišę kažkaip tarp kitų sėklų , bet kaip jie ten įsimaišo... blush2.gif g.gif
galvoju , gal sėklų pasilikti ir savo nežiniuko...bet kai nežinau koks tai konkrečiai pomidoras , g.gif net užuominos jokios neturiu...va , jūsiškį tai maždaug dar galima nuspėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 31 liepos 2013 - 10:35
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 31, 10:27)
Va ir regila ta pacia Hala ikele  bigsmile.gif  Tik pas ja tai tikrai didesnis  thumbup.gif  Bet ir kilograminis mano siltnamiui, tai tikras atradimas  wub.gif

Madmuazele prasitrynk az, nes rasiau rasiau ir dingo elektra, vel per nauja viska reiks rasyti  doh.gif

4u.gif prasitryniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 31, 11:30)
g.gif o tai taip ir lauksit kol visi supelys... g.gif ar jau visas derlius surinktas g.gif reik tą marą naikinti...

Nelauksiu, eisiu i palepe padabot kaip jie dziusta...
Ne visas surinktas, bet daugiau jokiu apnasu neradau, tik ant vieno augalo, vienas lapas buvo, kuri visiskai isroviau.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 07 31, 11:37)
Nelauksiu, eisiu i palepe padabot kaip jie dziusta...
Ne visas surinktas, bet daugiau jokiu apnasu neradau, tik ant vieno augalo, vienas lapas buvo, kuri visiskai isroviau.

g.gif ax.gif tai gal visai ne maras dar ten...jei maras , tai greitai atsiranda ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 29, 15:43)

Matuke, o pas tave irgi tokia skatulka nezalia? g.gif

Jei cia is manes tai Skatulka tikrai ne zalia, labiau avietine tokia, na teisingai pas tave ir atrodo nuotraukoje mirksiukas.gif

QUOTE(Paladė @ 2013 07 31, 09:22)
padėkit atpažint  blink.gif
Kriaušių nesėjau, o man atrodo, kad čia raudona kriaušė užaugo. Nebent yra dar kažkokių panašių

Triufelis mirksiukas.gif
Vat pas mane vietoj juodo triufelio isaugo juodas, forma pailga , bet nera tokiu pabangavimu virsuje,zodziu ne triufelis g.gif

Ex, ar galima pretenduot i tavo Aladino lempa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 07 31, 10:09)
Vakar spėjom prieš audrą nuskinti pomidorus. ji nebaugi, nes šiltnamyje..bet spėjom sausi sugrįžti namo. Štai mano gal jau visų augintų laikų sunkiasvoris:

Bolgarskaja hala.

pas mane i jaucio sirdies seklas isimaise kazkas visiskai tokio dizaino. tikrai zinau, kad nepirkau nieko panasaus. net nepanasu i sirdi ir spalva ne avietine, o raudona. pasveriau, - tai 710 gramu pomidoriukas doh.gif vienam zmogui nesuvalgomas unsure.gif
Atsakyti