vobla, kaip tau baidyklių calabašų skonis? Man jie visom prasmėm-nesusipratimas

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 01, 14:06)
kai tokios tamsokos foto, tai pirmas mano įspūdis, kad česnakai ant pomidoro auga

Ale ir pati gi turiu šitą ufonautą

Papildyta:
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 01, 14:37)
Tiesa, pas mane daug pomidoru ziedines kekes prasitesia nauju ugliu. As juos visus nuskabau. Ir daug pomidoru ANT lapu leidzia naujus uglius! Cia normalu? Gal visgi cia ne trukumas, o perteklius kazko?
yra tokia versija, kad tai dėl azoto pertekliaus.
QUOTE(saintlina @ 2013 08 01, 15:38)
kai tokios tamsokos foto, tai pirmas mano įspūdis, kad česnakai ant pomidoro auga
Papildyta:

Papildyta:
Ir kokia veisle jusu ufonauto?

Dilgelem neliejau jau koki menesi

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 01, 15:45)
Ir kokia veisle jusu ufonauto?
Maniskis Black Krim, vaisiai tokie patys, kaip ir ant kitu juoduku, bet lapai kazkokie keisti, o ziedu gausybe... patinka man tas ufonautas

O šitas nuotraukoj tikrai Black Krim?Nes mano tikrai ne toks banguotas

QUOTE(adija5 @ 2013 08 01, 16:04)
O šitas nuotraukoj tikrai Black Krim?Nes mano tikrai ne toks banguotas
Šitas man labiau Black Ruffles primena...

Taip, pirkau per ebay, net history paziurejau, tikrai black krim

QUOTE(NERA @ 2013 08 01, 15:26)
As irgi auginu. Laimei nedaug.
Zinot buna toks sokoladas su druska. Krutai cia tipo labai. Naujausias mados klyksmas. Ir yra zmoniu kam patinka. Tai vat man atrodo tokiem ir kalabasai patiktu. Zodziu ne musu neislavintam kaimietiskam skoniui

Suvalgiau va viena. Nu kazka bjauraus tokio turi. Odele karti. Ja nulupus dar galima kentet. Atradau kad labai gerai sunoke kiek skanesni.
Beje kas auginat kaip jum Corazon ir Red Pear? Man nuluzinejo kekes

Kalabasam nureziau virsunes ir lapus. Dar jie cia man mara platins bjaurybes.
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 01, 14:45)
pas mane tai Calabashu užvadintas taip atrodo

Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2013 08 01, 18:14)
Zinot buna toks sokoladas su druska. Krutai cia tipo labai. Naujausias mados klyksmas. Ir yra zmoniu kam patinka. Tai vat man atrodo tokiem ir kalabasai patiktu.
mano diedui, pvz, šokoladas su druska labai patinka

QUOTE(NERA @ 2013 08 01, 15:26)
skonis tai puse velnio- sakyciau neblogas. bet kai reikia uzsiimti dailiuoju drozinejimu( ismesinet ta subine ir palei kotuka kazkoki suzievejima-) visa nuotaika ji valgyt prapuola

bet va delfinai... tai ka as zinau

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 01, 20:25)
Kažkas ne taip. Delfinai kaip hibridai, tikrai skanūs ir niekad nekiltų mintis teniso jais žaist. Arba kažkas sumaišyta, arba kažkas beauginant nutiko 

pirkau kaip delfinus, brungia mokejau. labai nustebino, kad lyg siol vos metra pasieke ir turbut daugiau nepasieks, nors ant pakuotes buvo parasyta indeterminentinis. pas mano mama delfinai is karto dejo i ugi, nuo pat daigelio patys auksciausi. stebejomes ko taip skirtingai. manieji siltnamyje zemiausi. gal tikrai kazkas sumaisyta... o gal juos ilgiau nokinti reikia, nes dabar tokie kieti

QUOTE(vobla @ 2013 08 01, 19:21)
gal reiktų palaukt, kol prinoks?

Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 08 01, 19:32)
lyg siol vos metra pasieke ir turbut daugiau nepasieks
tada ne Delfinai