Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Mičiko @ 2013 08 03, 21:23)
Nežinau ar geras, bet man laaabai patinka vakuoti žali pomidorai, agurkai ar abu vienam stiklainyje va taip: 7stiklinės vandens, 0,5 stiklinės acto, 6 šaukštai cukraus, 3 šaukštai druskos. Ir visko ko norisi ten matyti (česnako, pipirų, garstyčių, kalendrų, lauro lapų, juodų serbentų lapų, vyšnių lapų, krienų lapų, česnako, aitrios paprikos,- visa tai ko turi ar mėgsti).  wub.gif

o tai sunokusiu tokiu marinatu negalima uzpilti?
Atsakyti
uf, mano šiltnamio lankai nuo pomidorų svorio išlinko žemyn blink.gif Dėjo vyrija atramas..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 04, 20:35)
uf, mano ?iltnamio lankai nuo pomidor? svorio i?linko ?emyn  blink.gif  D?jo vyrija atramas..

Nuo calabasu cia taip ? biggrin.gif

Na ka, parsiveziau tris dezes. Ryt bandysiu padaza daryt ir uncle bens jei papriku gausiu.
O kiek minuciu jus ta padaza verdat?
Atsakyti
sia savaite ir pas mane prasides receptu ieskojimas ir pliurziu virimai blink.gif blink.gif
7 dezes parsivezem, 6 dar sode nokt palikom nuskintus. blush2.gif Tikrai , kaip kazkuri sake, augint patinka, ziuret kaip auga, kas kaip keiciasi, ragaut, bandyt... bet susitvarkyt su tokiu gausiu derliumi blink.gif doh.gif blush2.gif vat ka reiskia klausyt, stebet ir rinktis elitines rusis thumbup.gif blink.gif blush2.gif pernai nelabai maciau kaip jie ten augo, buvo pagrinde hibridiniai ir rusiu neperdaugiausiai , parvezdavo, nelabai skanus tie hirbridiniai, tai maliau ir padazus viriau. O siemet dar visi neisragauti blush2.gif O kai panasus, tai net nezinau kaip skint, kad baigtu nokt ir paragaut butu galima, tai ir markeriu smulkiai rasiau ant vienos rusies rinktinio , ir i dezes pagal rusis deliot bandziau , atskirdama popieriaus lapais ... nu zodziu zaidziau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

laukinukai kmiciai , arbuzas i svecius ateina ax.gif
user posted image

user posted image

penktadienio derlius
user posted image

siandien buvo dar ...

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 04, 11:16)
Regilos pomidorų Ivan Kupala išvaizda neatitinka originalo. Bet Regila sakė, kad jai tokias sėklas iš Rusijos atsiuntė.
Šiaip pomidoras tikrai skanus, kam veislių pavadinimai neaktualu, galima jį auginti kaip bevardį smile.gif

Tai pas mani ir bus Regilos Ivanas biggrin.gif Tik gaila,kad viršūnė trūkinėja...
QUOTE(saintlina @ 2013 08 04, 20:35)
uf, mano šiltnamio lankai nuo pomidorų svorio išlinko žemyn  blink.gif  Dėjo vyrija atramas..

Bet pernai kuo geriausiai atlaikė,o šiemet ir pas mani susilenkė g.gif Susiplojo tiesiog.

Lusasita thumbup.gif Čia tie pailgi visa eilė ta Zolotaja Ryba?Man gal irgi reikia jų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 05 rugpjūčio 2013 - 05:34
QUOTE(Lusasita @ 2013 08 04, 22:11)

penktadienio derlius

siandien buvo dar ...

Kiek auginat daigų? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 08 05, 05:21)

Lusasita thumbup.gif Čia tie pailgi visa eilė ta Zolotaja Ryba?Man gal irgi reikia jų g.gif

Kad turbūt kitokie, nes kiek įžiūriu, tai raudonai noksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 05, 06:21)
Čia tie pailgi visa eilė ta Zolotaja Ryba?Man gal irgi reikia jų g.gif

Negi tikiesi, kad šita auksinė Rybka tau visus norus išpildys?.. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2013 08 04, 23:11)
7 dezes parsivezem, 6 dar sode nokt palikom nuskintus.

Labai gražus, įspūdingas derlius, nepavydžiu schmoll.gif užjaučiu..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 09:25)
Labai gražus, įspūdingas derlius, nepavydžiu schmoll.gif  užjaučiu..

bigsmile.gif nu va, užuojautos prasidėjo... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 05, 09:38)
bigsmile.gif nu va, užuojautos prasidėjo...  hihihi.gif

a tamsta nesijuok, rugpjūčio mėnesį pomidorų pradedu tiesiog neapkęsti.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 08:45)
a tamsta nesijuok, rugpjūčio mėnesį pomidorų pradedu tiesiog neapkęsti.. tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ir uzjauciu su tokiu kiekiu... Numirciau salia tu deziu... Va parsiveziau sestadieni kelis kg, vakar visa diena uncle bens'a viriau doh.gif

Beje, Beorange man labai skanus-turiu dar 2 seklas-kitamet butinai auginsiu smile.gif
Dziuljetos su Dartanjanais tokie letapedziai-kasos kaba, bet nenoksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 rugpjūčio 2013 - 09:07
QUOTE(Lusasita @ 2013 08 04, 22:11)
7 dezes parsivezem, 6 dar sode nokt palikom nuskintus.  blush2.gif 

baisiai grazus vaizdas siltnamyje wub.gif
O vaizdai dezese jau ir man nebe tokie malonus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 08 05, 08:58)
Beje, Beorange man labai skanus-turiu dar 2 seklas-kitamet butinai auginsiu smile.gif

man irgi jie patinka smile.gif Bet kitamet kartu su jais dar ir Bolzano bandysiu. Jei jau Asese sako, kad anie dar skanesni, tai noresiu abeju. Ir Tomimaru taip pat auginsiu vel.
Atsakyti