Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(saintlina @ 2013 08 05, 09:06)
man irgi jie patinka  smile.gif  Bet kitamet kartu su jais dar ir Bolzano bandysiu. Jei jau Asese sako, kad anie dar skanesni, tai noresiu abeju. Ir Tomimaru taip pat auginsiu vel.

Aha, as ir noriu Bolzano pabandyti.. drinks_cheers.gif Tomimaru paragausiu-gal ir siuos dar prigriebsiu bigsmile.gif Nes visi pomidorai is ten pirkti auga ir dera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 05, 10:06)
Bet kitamet kartu su jais dar ir Bolzano bandysiu. Ir Tomimaru taip pat auginsiu vel.

ir tą, ir aną, ir dar šitą.. doh.gif ir kaip tu kupros dar neturi?.. g.gif man tai jau visko iki nosies, baigiu uždusti nuo to derliaus. Mano kitų metų sąrašas sutrumpėjo iki 25 daigų.. vot didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 09:38)
man tai jau visko iki nosies, baigiu uždusti nuo to derliaus. Mano kitų metų sąrašas sutrumpėjo iki 25 daigų.. vot  didis.gif

ar iki rugpjucio pabaigos nesutrumpes sarasas iki 5 daigu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 08 04, 15:43)
o tai sunokusiu tokiu marinatu negalima uzpilti?

Sunokusių nesu bandžiusi. Gal saldesnio jiems reiktų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 05, 10:41)
ar iki rugpjucio pabaigos nesutrumpes sarasas iki 5 daigu?  biggrin.gif

nu iki tokio mizerio tai dar ne biggrin.gif bet mano diedulis ir tai jau džiūgauja skaičių 25 išgirdęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 09:44)
bet mano diedulis ir tai jau džiūgauja skaičių 25 išgirdęs biggrin.gif

o tai jam anuos priziuret ar konservuot tenka? cool.gif
Maniskiam tai tas pats, kiek as pomidoru auginu - simta ar trisdesimt. Geriausia, kad isvis neauginciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 rugpjūčio 2013 - 09:52
QUOTE(saintlina @ 2013 08 05, 10:50)
o tai jam anuos priziuret ar konservuot tenka?  cool.gif

nea, jis tik valgo smile.gif ir jam gaila, kad mano didelė dalis triūso vištoms po kojomis voliojasi..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 10:07)
nea, jis tik valgo smile.gif ir jam gaila, kad mano didelė dalis triūso vištoms po kojomis voliojasi..

ech, geras diedulis wub.gif Teks pagailet tau jo ir saves smile.gif Su tavo 'uchodu' ir is 25 daigu vistoms uzteks.
Atsakyti
ajajai koki derliai pas jumis.
O aš vakar liaudžiai degustaciją pravedžiau- great white, izumrudnoje jabloko, percevidny, orliny kliuv, black cherry, ildi, yellow pearshaped pateikiau, tai išvada tokia- raudoni pirmauja, jaučiaširdžių ir didelių mėsinių - nepageidauja. jablokai- dar nieko, cheriai- pusė morkos, kliuvai- nea, baltukas- nea. Suprasi čia tuos skonius, man tai visi skanoki...nu bet išrankieji nori raudonų normaliai, su sėklom kad būtų ir rūgštele verysad.gif o jau tie mažyliai tai tik dėl grožio, nes kad normaliai privalgyt tai neišeina, kas kad skoniais patenkinti
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 05, 06:21)
Bet pernai kuo geriausiai atlaikė,o šiemet ir pas mani susilenkė g.gif Susiplojo tiesiog.

doh.gif mano irgi lankai žemyn visi palenkti...bet nieko dabar nedarėm , nes gerai nesutvarkysi , kol pomikai auga...nežinau , gal reiks papildomai atramų dar daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 rugpjūčio 2013 - 10:34
QUOTE(adija5 @ 2013 08 05, 06:21)
Lusasita thumbup.gif Čia tie pailgi visa eilė ta Zolotaja Ryba?Man gal irgi reikia jų g.gif

zolotaja rybka tik viena turiu ... cia ta istorija, kai viena mergyte siunte du pakelius voke, o mano dukra praplese voka, paskui dar mb staigiai patrauke laisko turini, ir ... seklos ant zemes susimaise, tai bandem likucius pakeliuose atitaikyt su tom susimaisiusiosm. Sejau 2 rybkas 2 ciociosan, bet gavosi 3 cio cio san ir viena rybka zolotaja biggrin.gif bet ji man labai patinka thumbup.gif aciu, kas pasidalino thumbup.gif

QUOTE(ausrap @ 2013 08 05, 08:04)
Kiek auginat daigų? doh.gif

Kad turbūt kitokie, nes kiek įžiūriu, tai raudonai noksta g.gif

siltnamyje 92 daigai , tiek kiek visa gyvenima augindavau ( aisku is rinktu mamos seklu, arba is pirmu po ranka pasitaikiusiu maximiniu seklu blush2.gif ) , tai derlius vercia mane is koto , nuo tokios gausos blush2.gif blink.gif
Eile noksta raudonai, pradedant uributi, toliau giuljetos, dartagnan

QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 09:25)
Negi tikiesi, kad šita auksinė Rybka tau visus norus išpildys?..  irnesakyk.gif
Labai gražus, įspūdingas derlius, nepavydžiu schmoll.gif  užjaučiu..

but gerai biggrin.gif

Uzuojauta priimu, Pirmas shokas jau baigia praeit , Dabar reikia tik receptu ieskot, kas musu konservu nevalgantiems pilvams patiktu ... O jei ne, MALU>>> VERDU>>> ir padaziukas thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 08 05, 10:06)
baisiai grazus vaizdas siltnamyje  wub.gif
O vaizdai dezese jau ir man nebe tokie malonus  biggrin.gif

man irgi jie patinka  smile.gif  Bet kitamet kartu su jais dar ir Bolzano bandysiu. Jei jau Asese sako, kad anie dar skanesni, tai noresiu abeju. Ir Tomimaru taip pat auginsiu vel.

aciu 4u.gif Dezese dar gali diena kita patupet iki pilno prinokimo irnesakyk.gif
Bolzano kitamet auginsiu tikrai , grazu man tie apelsinukai, tinkamo dydzio , ir svarbiausiai skanus labai

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 05, 09:45)
a tamsta nesijuok, rugpjūčio mėnesį pomidorų pradedu tiesiog neapkęsti.. tongue.gif

nu, blyn, kas liepia tiek prisisodinti, kad net neapkęsti reikia... rolleyes.gif tongue.gif
Turiu apie 30 vnt pomidorų krūmų ir visus labai myliu.... wub.gif biggrin.gif Ir ta meilė net rugpjūčio mėnesį niekur nedingsta... thumbup.gif
Atsakyti