Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(Kipse1 @ 2013 07 29, 21:05)
Vienas Shirbake (jeigu teisingai parašiau Nicką) kiauliukas jau pas mus, skaniai valgo narvelyje lotuliukas.gifuser posted image

Atsiprašau, kad taip greit išbėgau šiandien, nieko nepakalbėjom, bet per visą dieną išvažiavom tik pusvalandžiui, ir kaip tik ant jo Jūs ir pataikėt biggrin.gif doh.gif kaip jaučiasi mažiukas ? Gal vardą išrinkot ? ax.gif
Atsakyti
Čia mūsų JURGIS
user posted image lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 29, 21:43)
Atsiprašau, kad taip greit išbėgau šiandien, nieko nepakalbėjom, bet per visą dieną išvažiavom tik pusvalandžiui, ir kaip tik ant jo Jūs ir pataikėt biggrin.gif  doh.gif  kaip jaučiasi mažiukas ? Gal vardą išrinkot ?  ax.gif

Nieko tokio, vaikas išrinko vardą - Jurgis 4u.gif , jaučiasi gerai, valgo, geria, kai kada padainuoja lotuliukas.gif , valgo šieną ir spec. pašarą... Noriu paklausti, kokias daržoves jam galima duoti?
Atsakyti
Duokit daug žolės. Iš daržovių tai daug ką.. pas mane jie gaudavo agurkų, salotų, paprikų, krapų, pomidorų, morkų, cukinijos, brokolių, kalafijorų, špinatų, moliūgo, banano, arbūzo, obuolio.
Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2013 07 30, 00:05)
Vienas Shirbakee (jeigu teisingai parašiau Nicką) kiauliukas jau pas mus, skaniai valgo narvelyje lotuliukas.gifuser posted image

O mums šiandien sugriuvo planai pasiimti mažiuką iš Shirbake unsure.gif verysad.gif
Nžn net kas yra mažiukui, kažkas sakė kojytei, skauda jam.Laukiu žinios iš jos kai gryš iš veterinaro, tikiuosi nieko baisaus viskas gerai.Kadangi važiavau ne aš pati pasiimti, pabijojau,kad kiauliukui bus kažkas rimtesnio,o mes į užsienį sekmadienį išvykstam, tai negalėsim paslaugyt jo, jei kas. Na LABAI LABAI tikiuosi,kad jam viskas gerai ir susitiksim su juo greit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2013 07 30, 17:52)
O mums šiandien sugriuvo planai pasiimti mažiuką iš Shirbake unsure.gif  verysad.gif
Nžn net kas yra mažiukui, kažkas sakė kojytei, skauda jam.Laukiu žinios iš jos kai gryš iš veterinaro, tikiuosi nieko baisaus viskas gerai.Kadangi važiavau ne aš pati pasiimti, pabijojau,kad kiauliukui bus kažkas rimtesnio,o mes į užsienį sekmadienį išvykstam, tai negalėsim paslaugyt jo, jei kas. Na LABAI LABAI tikiuosi,kad jam viskas gerai ir susitiksim su juo greit bigsmile.gif

Nu va, mano šeimynėlė laiko letenėles, kad viskas būtų mažiukui gerai. 4u.gif Mes irgi laukiam žinių. unsure.gif
Atsakyti
Sekretorė ir maža Čiuka irgi labai spaudžia letenukes, kad viskas mažiukui būų gerai. Gal kur nusispaudė kojytę mažiukas
Atsakyti
Nebėra mažylės cray.gif mirė šianakt vet stacionare. veto išvada - sužalojimas, vidinis kraujavimas.. neįsivaizduoju, tiesiog neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti.. dar ryte paleidau visus į lauko voljerą, tai uoj kaip dūko mažiai, o per pietus jau radau ją blogai besijaučiančią, o nakties neištempė.. tuoj išverksiu visas ašaras..
nuvažiavom ryte kūnelio atsiimt, tai tuo pačiu dar parodžiau vetui likusį paskutinį mažylį, tai išgyrė jį, sakė stiprus ir sveikas.
visa naktį pralaužiau galvą, kaip ji galėjo susižaloti, bet minties - nei vienos..
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 10:50)
Nebėra mažylės  cray.gif  mirė šianakt vet stacionare. veto išvada - sužalojimas, vidinis kraujavimas.. neįsivaizduoju, tiesiog neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti.. dar ryte paleidau visus į lauko voljerą, tai uoj kaip dūko mažiai, o per pietus jau radau ją blogai besijaučiančią, o nakties neištempė.. tuoj išverksiu visas ašaras..
nuvažiavom ryte kūnelio atsiimt, tai tuo pačiu dar parodžiau vetui likusį paskutinį mažylį, tai išgyrė jį, sakė stiprus ir sveikas.
visa naktį pralaužiau galvą, kaip ji galėjo susižaloti, bet minties - nei vienos..

labai labai gaila- užjaučiu... verysad.gif

O kos vaikas negalėjo neatsargiai paimti. O gal bedūkdama netyčia susižalojo. Vienaip ar kitaip- užjaučiu.
Atsakyti
Nieko namie be manęs nebuvo. Gal kažkaip į grotas sugebėjo prasispraust ir susižalot.. nors ko jai ten lįst - kai erdvės per akis verysad.gif gal mama ko tais supykus niuktelėjo stipriai.. o gal, tiesa, kaimynų koks šuo buvo pabėgęs ir kažkaip sugebėjo sužalot, jos kvyksėdamos labai visus domina.. bet kad gi mano šunys tada būtų loję labai, būčiau išgirdus ir ėjus tikrint.. nežinau..
beje, paskutinis mažylis, mažylė, laisva.

Atsakyti
Vajei, shirbake cray.gif
Atsakyti
gaila mazyles... sad.gif
Atsakyti
Uzuojauta shirbake verysad.gif verysad.gif
Atsakyti