Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 10:50)
Nebėra mažylės  cray.gif  mirė šianakt vet stacionare.

Siaubinga verysad.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu,Shirbake verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(antina @ 2013 07 29, 13:00)

Labai grazios wub.gif
Papildyta:
Lgac i FB ikele skelbima,kad 10 men.12/13 dienomis bus j.k paroda.Bet gaila,kad vel Siauliuose verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 31 liepos 2013 - 15:16
Mergaites, kreipiuosi jus pagalbos...Del labai nenumatytu aplinkybiu tenka palikti Lt, ir kazkam perleisti savo numyletinius.. verysad.gif verysad.gif Tiesiog rasyti skelbima nelabai noriu, nes nezinai i kokias rankas kiauliukai paklius.. Gal kuri susigundysit, ar pazystamiem uzrodysit?
user posted image
Belgas, berniukas apie 5 men, judrus, aktyvus mazylis, labai mielas.
user posted image
Gilė, apie 8 men amziaus-ramybe, su ja ant ranku galima ir miegot, nebaisu kad kur pabegs.
Abu kiauliukai gyvena atskiruose narveliuose, valgo sausa maistuka, labai megsta salotos lapa sugrauzt. Po namus begiodami laidu nenugrauze, baldu neisvarte smile.gif Galima kartu arba atskirai. Prideciau viska, ka jie turi, maisto, kraiko, sienuko, narvelius. As is Alytaus, bet butu galima susitart kaip nors..
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 09:50)
Nebėra mažylės  cray.gif  mirė šianakt vet stacionare. veto išvada - sužalojimas, vidinis kraujavimas.. neįsivaizduoju, tiesiog neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti.. dar ryte paleidau visus į lauko voljerą, tai uoj kaip dūko mažiai, o per pietus jau radau ją blogai besijaučiančią, o nakties neištempė.. tuoj išverksiu visas ašaras..
nuvažiavom ryte kūnelio atsiimt, tai tuo pačiu dar parodžiau vetui likusį paskutinį mažylį, tai išgyrė jį, sakė stiprus ir sveikas.
visa naktį pralaužiau galvą, kaip ji galėjo susižaloti, bet minties - nei vienos..

vaje kokia nelaime,uzuojauta dideliausia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2013 07 31, 15:44)
Mergaites, kreipiuosi jus pagalbos...

grazuoles,gaila,kad tenka skirtis,bet jei vaziuojat kur i Europa,tai galima issivezt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau išsiaiškinom, kas nutiko mažei - kaimynų šuo perkando.. sugebėjo peršokti iš pradžių savo 1,2m tvorą, tada mano 1,5m tvorą..
Atsakyti
gaila mažylio verysad.gif

ištrinkit sekančioje temoje Džimį iš sąrašo
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 07 31, 20:51)
gaila mažylio  verysad.gif
ištrinkit sekančioje temoje Džimį iš sąrašo

Nebėra Džimio, ar padovanojot ?
Atsakyti
užuojauta, Shirbake sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 22:04)
Nebėra Džimio, ar padovanojot ?

Ilgai mes jam namų ieškojom, nes norėjom atiduoti žmonėms, kurie neturėtų mažų vaikų, kad turėtų galimybę pasiganyti kieme ir turėtų laiko jį glostyt, šukuot, nes jis tai labai mėgdavo.... Suradom žmones, kurie buvo netekę j.k ir kai atvažiavo matėsi, kad bus labiau mylimas nei pas mus. Nesenai susirašėm tai gavau sms , kad jokio streso, daug "kalba" ir tapo pilnateisiu šeimos nariu. Perspėjau , kad jei kas galiu paglobot kol atostogaus ar kad jei kas nekeliautų per trečias rankas , o parkeliautų pas mus, bet patikino, kad vsikas bus gerai ir jis nugyvens kiek jam liko pas juos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 31 liepos 2013 - 21:29
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 20:47)
Jau išsiaiškinom, kas nutiko mažei - kaimynų šuo perkando.. sugebėjo peršokti iš pradžių savo 1,2m tvorą, tada mano 1,5m tvorą..

todel ir nepalieku be savo astrios akies,nes tik sekundei nusisukau ir ismete vaikai is ranku,siandien vos spejau ranka nustumt viena lakstytoja,butu sutrypes,nabaguti,gaila labai maziukes verysad.gif lai kaimynai savo sunis laiko kieme,jei sitaip elgiasi .
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 07 31, 21:48)
todel ir nepalieku be savo astrios akies,nes tik sekundei nusisukau ir ismete vaikai is ranku,siandien vos spejau ranka nustumt viena lakstytoja,butu sutrypes,nabaguti,gaila labai maziukes  verysad.gif lai kaimynai savo sunis laiko kieme,jei sitaip elgiasi .

prasikasė iš voljero kaimynų šuo. Matai daugiabučio kieme ir aš niekad nepalikčiau, bet čia, kai kiemas užtvertas, ir kiaulių voljeras uždaras iš visų pusių, tai jie ir ganosi jame visa vasarą kiauras dienas, nuo aušros iki tamsos. plius kieme ir mano šunys palaidi, tai ten taip paprastai neįeisi. bet vakar kaip tyčia jie buvo pririšti už namo..
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 22:55)
prasikasė iš voljero kaimynų šuo. Matai daugiabučio kieme ir aš niekad nepalikčiau, bet čia, kai kiemas užtvertas, ir kiaulių voljeras uždaras iš visų pusių, tai jie ir ganosi jame visa vasarą kiauras dienas, nuo aušros iki tamsos. plius kieme ir mano šunys palaidi, tai ten taip paprastai neįeisi. bet vakar kaip tyčia jie buvo pririšti už namo..

Taigis- nusimato JK voljero "sandarinimas" ir vizitas pas kaimynus.
Atsakyti