Sandarinti tai jau daugiau nėra kaip, ir taip jis į žemę įtvirtintas, jau nebent įbetonuot(ko negalima, nes jis turi būti kilnojamas).. tik daugiau neberišiu savo azijato - jei dar kartelį kaimynų dvornia peršoks tvora - bus jo paskutinė tvora.. ir pas kaimynus apsilankysiu žinoma, įrodyt jų kaltės nėra kaip, bet bent jau perspėt, kaip jiems pasisekė, kad mano šunys pririšti buvo..
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 22:12)
Sandarinti tai jau daugiau nėra kaip, ir taip jis į žemę įtvirtintas, jau nebent įbetonuot(ko negalima, nes jis turi būti kilnojamas).. tik daugiau neberišiu savo azijato - jei dar kartelį kaimynų dvornia peršoks tvora - bus jo paskutinė tvora.. ir pas kaimynus apsilankysiu žinoma, įrodyt jų kaltės nėra kaip, bet bent jau perspėt, kaip jiems pasisekė, kad mano šunys pririšti buvo..
neatsakingi kaimynai,gi zino savo suni,bus dvorniai kita karta,kad lenda prie parseliu mazuleliu

QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 23:12)
Baisiai nuskabėjo..

Todėl baisu, kad kos vaikis gali perlipti kad ir kamuolio pasiimti..

QUOTE(Shirbake @ 2013 07 31, 21:47)
Jau išsiaiškinom, kas nutiko mažei - kaimynų šuo perkando.. sugebėjo peršokti iš pradžių savo 1,2m tvorą, tada mano 1,5m tvorą..
Koks siaubas

Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 08 01, 07:43)
Baisiai nuskabėjo..
Mano aplinkoj buvo labai nemalonus įvykis su paleistu savo kieme vilkšuniu. Jis užpuolė ir gana smarkiai sukandžiojo pas kaimynus atvykusią 5-metę mergaitę- ji perlipo per tvorą gėlių pasiskinti ( nežinojo apie šunį). Keliama į greitąją tekartojo-"daugiau taip nedarysiu...".

Bet kazkaip kiemo sauguma reikia uztikrinti

QUOTE(due drops @ 2013 08 01, 15:14)
Koks siaubas

Papildyta:
.Juk nenormalu,kad nuosavo namo kieme negali palikt kiaulyciu.Dvi Shirbakes kiaulytes jau yra dinge is kiemo,dabar dar viena nukentejo.O normalus suo nekas vaikui,matyt koks suzalotos psichikos gyvunas pasitaike
.

Papildyta:

Čia pritariu- savas kiemas yra savas. Mano kiemas Mano tvirtovė. Bet reikia įvertinti ir nenumatytas aplinkybes- aš kažkaip azijatus įsivaizduoju agresyvius. Galiu ir klysrti.
O anas vilkšunis- už savo kiemo ribos šilkinis, bet kieme- aršiau nei užtaisytas ginklas- per tvoras nešokinėja, bet į kiemą nieko neįleidžia- ir puola be garso. Šeimininkas jau norėjo atiduoti kalėjiman dirbti- bet su juo jis tikras kačiukas..
Svetimus šunis, papuolusius į jo teritoriją, jis pjauna. Ar žmogų pjautų - nežinau, bet kad įėjus neišleistų ir priverstų į kelnes privaryt, tai faktas. Už teritorijos ribų šiaip jis į žmones dėmesio nekreipia, bet jei prie jo lenda, tai puola. O visi kaimynai žino apie mano šunį, taip pat ir vaikai. Pas mus uždara bendrija, tik 30 namų, įeiti į teritoriją svetimiems draudžiama. O jei įėjo ir dar ant tiek naglas, kad perlipo mano tvorą - nu atsiprašau, bet pats kaltas. Šuns paskirtis saugoti, nematau priežasties, kodėl jis turėtų būti pririštas.
Su vidurinės Azijos aviganiais ir kaukazo aviganiais užaugau. Šie šunys savoj teritorijoj svetimą šunį užpjaus tikrai, suaugusį žmogų, nei karto su šeimininku nematytą, taip pat gali sunkiai sužaloti, jie jaučia kurioje pusėje yra kaklo arterija, ten stengiasi ir kąsti šunims ir įsibrovėliams. Tačiau nors šie šunys ir sarginiai, bet kaip ir visų veislių agresyvių šunų sąraše, jų agresija nukreipta į šunis. Jie akylai stebės šeimos draugus, įleis juos į kiemą net jei ir nebus šeimininkų, bet stebės kiekvieną judesį. Vaiko nepažįstamo nelies, tačiau jei jis įėjęs į kiemą, prikibs prie šeimininko vaikų, turto ar augintinių, nežinau kaip galėtų baigtis. Vokiečių aviganių, rotveilerių, dobermanų agresija yra nukreipta daugiau į žmones, nei į šunis, tačiau pati šių veislių nesu auginusi, tad nežinau kaip yra ištikrųjų, o ne knygose.
Tuo labiau ar vaikas ar suaugęs drįstų žengti į tokio suns teritoriją? Abejoju, nes vien jų lojimas ir dantys atbaido.
Tuo labiau ar vaikas ar suaugęs drįstų žengti į tokio suns teritoriją? Abejoju, nes vien jų lojimas ir dantys atbaido.

QUOTE(vilkra @ 2013 08 01, 06:43)
Baisiai nuskabėjo..
Mano aplinkoj buvo labai nemalonus įvykis su paleistu savo kieme vilkšuniu. Jis užpuolė ir gana smarkiai sukandžiojo pas kaimynus atvykusią 5-metę mergaitę- ji perlipo per tvorą gėlių pasiskinti ( nežinojo apie šunį). Keliama į greitąją tekartojo-"daugiau taip nedarysiu...".

na tevai turetu paaiskint vaikiams,kad i svetimus kiemus nei gelyciu pasiskint,nei nuotykiu ieskot nereikia lipt,ir kodel mazi vaikai be prieziuros

Papildyta:
QUOTE(Kipse1 @ 2013 08 01, 17:07)
grazuolis Jurgis

QUOTE(Kipse1 @ 2013 08 01, 18:07)
Koks Jurgiuko grozis

QUOTE(Kipse1 @ 2013 08 01, 17:07)
Koks grazuolis

o je koks Jurgiukas