Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(Weronica @ 2013 07 25, 07:45)
Labas rytas,

gal kuri galit parašyt, kai darot užrašą pakabinamą (vardas krikštynos) tai kokio dydžio gaunasi panašiai ta viena raidė su apipavidalinimu visu blush2.gif

Žiūrint ką turit omeny smile.gif jei šrifto dydį, tai aš naudojau <Action Is, Shaded JL> 250 dydis. Raidelė užklijuota ant spalvoto popieriaus gaunas nedidelio sprindžio dydžio.

http://public.fotki....4257.html#media
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 25, 13:44)
Žiūrint ką turit omeny smile.gif jei šrifto dydį, tai aš naudojau <Action Is, Shaded JL> 250 dydis. Raidelė užklijuota ant spalvoto popieriaus gaunas nedidelio sprindžio dydžio.

http://public.fotki....4257.html#media

Labai grazios raidės mirksiukas.gif
aš turėjau omeny visą tą blyną su raide kokio dydžio,
ir jei teisingai supratau tai sprindžio ax.gif vis bijau, kad nebūtų per mažos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2013 07 25, 12:36)
Meredita, gal galit pasidalint is kur gavot vejo malunelius?  4u.gif

Gaminau pati mirksiukas.gif

QUOTE(PUka @ 2013 07 25, 13:38)
Meredita, labai graži šventė ir viskas labai skoningai pasiruošta  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba,siandien ir as rankdarbiais uzsiemiau pabandymui pora pompomu sulipdziau bet nemoku ikelt foto (per radikal seniau keliau,bet dabar kazko nekrauna),kazkokie jie man sleivoki gaunasi doh.gif ir pagaliau nusipirkau suknyte sau jeee...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EB: 25 liepos 2013 - 15:57
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 25, 14:44)

Labai sudomino krikstynu lauktuviu dezutes ax.gif Patys daret ar uzsakinejot? Ir jei ne paslaptis, kas viduje ideta? blush2.gif T.y. koks saldumynas ar siaip kokia mazyte krikstynu dovanele sveciams?
Atsakyti
Sveikos

Šiandien sudėliojau visus taškus ant i dėl saldaus stalo wink.gif užsakyti keskiukai, pana cotta, macarons, zefyrai thumbup.gif
atidavėm popirėlį su duomenimis bažnyčioj, bet kai užklausiau dėl gimimo liudijimo šventės dieną tai sakė nereikia, tai taip ir nesupratau g.gif

Eb kur pirkot suknytę ir kiek plojot?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 25, 23:24)
Sveikos

Šiandien sudėliojau visus taškus ant i dėl saldaus stalo wink.gif užsakyti keskiukai, pana cotta, macarons, zefyrai  thumbup.gif
atidavėm popirėlį su duomenimis bažnyčioj, bet kai užklausiau dėl gimimo liudijimo šventės dieną tai sakė nereikia, tai taip ir nesupratau  g.gif

Eb kur pirkot suknytę ir kiek plojot?

Laba,suknyte nusitveriau Reserved tokia balta klasikine ant pilvo su ta "pelerina"kainavusi beveik 200,bet paskutine ismiera nukainota buvo perpus thumbup.gif dar noriu baltai rozines gelytes dideles isisegt (nes pas dukryte ir bus) wub.gif gal kas pasiulys kur rast tampomo pastelines rozines spalvos popieriaus?nes tamsesne rozine tik radau tai nelabai man ziurisi sad.gif o turit ir pastuka?gal galetumet kuri brukstelt kur ir kaip pasijungti ? 4u.gif Tiesa kazkuri del dezuciu uzsiminet brukstelkit az gal ka padarysiu,draugauju su photoshopu galiu draugiskai pagelbet wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EB: 26 liepos 2013 - 10:35
Aš vakar irgi reserve žiūrėjau, bet mano dydžių jau nelikę, kažkaip pradedu panikuot, gal ryt iki kokių gariūnų pavažiuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 07 25, 13:28)
Gaminau pati  mirksiukas.gif

labai graži jūsų šventė wub.gif

o iš kur gavot tuos pagaliukus vėjo malūnėliams? ką dar galėtų jiems panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2013 07 26, 11:29)
Laba,suknyte nusitveriau Reserved tokia balta klasikine ant pilvo su ta "pelerina"kainavusi beveik 200,bet paskutine ismiera nukainota buvo perpus  thumbup.gif  dar noriu baltai rozines gelytes dideles isisegt (nes pas dukryte ir bus)  wub.gif gal kas pasiulys kur rast tampomo pastelines rozines spalvos popieriaus?nes tamsesne rozine tik radau tai nelabai man ziurisi sad.gif  o turit ir pastuka?gal galetumet kuri brukstelt kur ir kaip pasijungti ?  4u.gif            Tiesa kazkuri del dezuciu uzsiminet brukstelkit az gal ka padarysiu,draugauju su photoshopu galiu draugiskai pagelbet wink.gif

Visame Kaune apejau popieriaus parduotuves, dovanu pakavimo, Urmo baze, ir neradau pastelines rozines spalvos tampomo popieriaus, tik ryskus, kokia Vilniuje pasiula nezinau 4u.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 26, 12:19)
labai graži jūsų šventė  wub.gif

o iš kur gavot tuos pagaliukus vėjo malūnėliams? ką dar galėtų jiems panaudoti?sx

Naudojau pagaliukus plastikinius skirtus balionams, pirko kriksto mama kazkur urmo bazeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 26, 12:19)
o iš kur gavot tuos pagaliukus vėjo malūnėliams? ką dar galėtų jiems panaudoti?

As savo vejo maluneliams naudojau paprastus pagaliukus, atrodo stai taip manieji:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(luknytee @ 2013 07 25, 23:11)
Labai sudomino krikstynu lauktuviu dezutes ax.gif  Patys daret ar uzsakinejot? Ir jei ne paslaptis, kas viduje ideta? blush2.gif  T.y. koks saldumynas ar siaip kokia mazyte krikstynu dovanele sveciams?

Dėžutes dariaus pati, labai lengva, tik atima daug laiko iškarpymas, o kur dar tas nėriniukas apačioj smile.gif Turiu skylamušį tam tikrą tam reikalui smile.gif tos dėžutės trafareto pilna visam internete, įveskit ir tikrai rasit, plius šitam forume jau šimtą kartų jis buvo irgi įdėtas biggrin.gif Taipogi google'j susiradau ta paveiksliuką <Krikštynų lauktuvės>, išsikarpiau ir užklijavau. Dėžutėse buvo štai po tokį angeliuką-žvakutę: http://www.viskaskri...liukas-ema.html
ir nusipirkus buvau maišelį neblogą (1 kg) Rūtos saldainių "Žara", tai surišau į mažyčius maišiukus visiems smile.gif Kaip ir į temą su angelu, nes ten tie saldainiai dar Dangiškais migdolais pas mus vadinami smile.gif
Atsakyti