Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 26, 15:24)
Dėžutes dariaus pati, labai lengva, tik atima daug laiko iškarpymas, o kur dar tas nėriniukas apačioj smile.gif Turiu skylamušį tam tikrą tam reikalui smile.gif tos dėžutės trafareto pilna visam internete, įveskit ir tikrai rasit, plius šitam forume jau šimtą kartų jis buvo irgi įdėtas  biggrin.gif Taipogi google'j susiradau ta paveiksliuką <Krikštynų lauktuvės>, išsikarpiau ir užklijavau. Dėžutėse buvo štai po tokį angeliuką-žvakutę: http://www.viskaskri...liukas-ema.html
ir nusipirkus buvau maišelį neblogą (1 kg) Rūtos saldainių "Žara", tai surišau į mažyčius maišiukus visiems smile.gif Kaip ir į temą su angelu, nes ten tie saldainiai dar Dangiškais migdolais pas mus vadinami smile.gif

Negaliu atsizaveti kokios visos mamytes orginalios, pilnos ideju! smile.gif Aciu, dabar jau viskas aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 07 26, 12:06)
Naudojau pagaliukus plastikinius skirtus balionams, pirko kriksto mama kazkur urmo bazeje 4u.gif

apėjau mūsų kaime visas pardes, nieko tokio neradau doh.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2013 07 26, 12:25)
As savo vejo maluneliams naudojau paprastus pagaliukus, atrodo stai taip manieji:

o kokio ilgio jūsų pagaliukai? ilgiausius iešmelius radau 25 cm g.gif dabar tuoj dar į ermitažą lėksiu, gal ten ką gero rasiu...
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 25, 12:44)
Žiūrint ką turit omeny smile.gif jei šrifto dydį, tai aš naudojau <Action Is, Shaded JL> 250 dydis. Raidelė užklijuota ant spalvoto popieriaus gaunas nedidelio sprindžio dydžio.

http://public.fotki....4257.html#media

O man labai gražūs Jūsų mažylio drabužėliai. Tikiuosi, jog ir mūsų bus panašūs. Šiandien atsiimam. Pas ką siuvot?

QUOTE(luknytee @ 2013 07 25, 22:11)
Labai sudomino krikstynu lauktuviu dezutes ax.gif  Patys daret ar uzsakinejot? Ir jei ne paslaptis, kas viduje ideta? blush2.gif  T.y. koks saldumynas ar siaip kokia mazyte krikstynu dovanele sveciams?

As tai sugalvojau, kad lauktuves bus kaimiskos. Nusipirkau lino medziageles 2 spalvu ir is jos ketinu tokius maisiukus risti, o i vidu deti meduoliu teslos voveraites, riesutelius. Planuoju atgaivinti tokias lauktuves kaip mano, tikiuosi ir Jusu, vaikystej budavo per vestuves kaime biggrin.gif . Manau ir skanu ir nebrangu ir gal net originalu biggrin.gif 4u.gif . O ir vargt su dežutem nereik.
O vietoj vardo korteliu pas mane bus stiklainiukai su medumi. Ukininku turguj uzsakiau 25 vnt. mazu dailiu stiklainiuku. Juos aprisau lino medziaga ir virvele prie kurios prikabinau svecio varda. Manau, kad labai deres prie stalo, kadangi praeita karta kai buvau krikstynose sioje sodyboje ant stalo buvo moliniai vazoneliai, stiklainiukai su jonazolem, ramunem, ir kt. lauku gelem ir tokios idomios zvakides is medzio, zibintai. Tad, jei musu stalas bus panasus, tai mano uzmanimas tikrai tiks. Pati papuosimam nieko nedarysiu, nes man labai patiko Ju dekoruotas stalas. Tikrai ispudingai atrode thumbup.gif. Idomu, kaip mums padekoruos. Mums irgi labai tiktu stiklainiukai:)
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 26, 15:10)
o kokio ilgio jūsų pagaliukai? ilgiausius iešmelius radau 25 cm  g.gif dabar tuoj dar į ermitažą lėksiu, gal ten ką gero rasiu...

apie 40 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 07 26, 15:18)
O man labai gražūs Jūsų mažylio drabužėliai. Tikiuosi, jog ir mūsų bus panašūs. Šiandien atsiimam. Pas ką siuvot?

Ačiū smile.gif tikrai grožis neišpasakytas wub.gif Siuvaus čia, pas Jurgą http://www.facebook....2373435?fref=ts
Superiniai drabužėliai, guli gražiai sulankstyti dėžutėje, tikiuos panaudosiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 07 26, 13:06)
Visame Kaune apejau popieriaus parduotuves, dovanu pakavimo, Urmo baze,  ir neradau pastelines rozines spalvos tampomo popieriaus, tik ryskus, kokia Vilniuje pasiula nezinau  4u.gif
Naudojau pagaliukus plastikinius skirtus balionams, pirko kriksto mama kazkur urmo bazeje 4u.gif

Laba, labai grazios foto, kas Jus fotografavo ?
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2013 07 26, 16:20)
Laba, labai grazios foto, kas Jus fotografavo ?

Aciu 4u.gif
http://www.aiste-bel...e.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meredita: 26 liepos 2013 - 15:53
QUOTE(zvirbliss @ 2013 07 26, 15:09)
apie 40 cm smile.gif

ačiū, kaip tik ermitaže nusipirkau 40 cm ilgio iešmelių, einu malūnėlius karpyt biggrin.gif ryt mūsų šventė, kaip spėt viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 26, 17:20)
ačiū, kaip tik ermitaže nusipirkau 40 cm ilgio iešmelių, einu malūnėlius karpyt  biggrin.gif ryt mūsų šventė, kaip spėt viską  doh.gif

Dar ne vakaras biggrin.gif o turit dar visa nakti priesaky irnesakyk.gif Prisiminkit studiju laikus mirksiukas.gif biggrin.gif
Sekmes, grazios Jums sventes rytoj mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū, kaip tik ermitaže nusipirkau 40 cm ilgio iešmelių, einu malūnėlius karpyt  biggrin.gif ryt mūsų šventė, kaip spėt viską  doh.gif

Gražios šventės 4u.gif lauksim sugryztant su vaizdine medžiaga wink.gif
Atsakyti

nera uz ka smile.gif Grazios Jum sventes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
*Alegria*,liolia79,mozaika**,Alatėja_,ta-pa-ti ,Viltė ,Lynkiuks ,.sniege. gražios jums šventės ir lauksim su vaizdine medžiaga mirksiukas.gif
Atsakyti