Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 25, 22:24)

.................užsakyti keskiukai, pana cotta, macarons, zefyrai  thumbup.gif

Kur uzsakinejot gal pasakysit? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2013 07 27, 01:05)
Kur uzsakinejot gal pasakysit?  4u.gif

kepejai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės,

mūsų šventė vakar praėjo thumbup.gif oras pasitaikė superinis, gal net kiek per šilta buvo, kai reikėjo paskui krikštuką pastoviai bėgt biggrin.gif krikštyjom Kartenos bažnytėlėj. idėja prie bažnyčios leist balionus nepavyko, nes nė vienas iš susirinkusių vaikų nenorėjo atiduot baliono lotuliukas.gif tiesa, 2 balionai liko bažnytėlės palubėse, krikštukas savąjį ir sesė savo paleido lotuliukas.gif kunigėlis labai fainas, prie bajerio toks thumbup.gif ramiai pasifotosesint irgi nelabai pavyko, mažylis niekaip ramiai pasėdėt nenorėjo, vis bėgte visur, tai vargšė mūsų fotografė, visur bėgte gaudyt kadrų lotuliukas.gif bet tikiu, kad bus gražių kadrų pagavusi wub.gif jau po kiek laiko ir mažius pavargo, dar toks karštis, tai piktas tapo, o dar ir pietų miegelio labai trumpai tepamiegojo. bet užteko nuvažiuot į šventės vietą ir pamatyt kalną balionų... vaikui antras kvėpavimas atsirado, tai visą vakarą su sese prasidavė thumbup.gif kūma gerai pasiruošus buvo, spėjom profesiją vaikui, žaidėm viktoriną, kūma laikraštuką padarė. o čia šįryt radau fotografės nuotraukytę nuo mūsų stalo, tai įdedu, kad nors kiek vaizdelio būtų biggrin.gif daugiau foto kol kas neturiu ax.gif

user posted image

Papildyta:
va, dar gavau salės nuotrauką smile.gif

user posted image

girlianda

user posted image

ir mūsų tortukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 28 liepos 2013 - 13:26
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 28, 14:22)
va, dar gavau salės nuotrauką  smile.gif

Labai labai graži šventė, pasistengėt smile.gif wub.gif vakar kaiptik pagalvojau, kad krikštukams oras nuostabus smile.gif
Atsakyti
Alatėja labai gražu, o kiek pom pom'sų maždaug buvo, nes jau reikia man pasakyt skaičių, o niekaip nesusiskaičiuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2013 07 27, 00:05)
Kur uzsakinejot gal pasakysit?  4u.gif

Dar "Birzu duonos" macaronsai labai labai...
Skanesni man ax.gif O keksai skanesni is "Pinavijos" (vilniuje, Vilniaus g.), bet grazesni tai "Tie kepejai"... Tad rinksiuosi is ju ...viskas del grozio biggrin.gif .
Atsakyti
Laba

"Biržų duonos" iš miltelių macaron'sai, kaip ir maximoj ir IKI wink.gif

Pinavijos keksiukų neragavus, būtinai reiks užsukt wink.gif

Aš šiandien nupirkau kartonines dėžutes Maximkėj su nuolaida gavosi apie 3,5lt vnt
dar nusipirkau kartono tai sėsiu prie girliandos smile.gif
Kuriai reikėjo krepinio popieriaus ryškaus:
http://www.progai.lt/popierius/
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 28, 15:18)
Alatėja labai gražu, o kiek pom pom'sų maždaug buvo, nes jau reikia man pasakyt skaičių, o niekaip nesusiskaičiuoju  doh.gif

aš turėjau 3 didelius (apie 50 cm skersmens), 5 vidutinius (apie 35 cm skersmens) ir 5 mažesnius (apie 22 cm skersmens). dar ant stalo padėliojau geltonus pusinius pompomsus, labai gražiai derėjo tarp to viso mėlynumo ir baltumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneta @ 2013 07 25, 13:00)
ar krikstatieviai  dovanoja kazka tevams ? Jei taip tai ka ?

Ir aš seku, laukiu kol kas pasisakys šią tema biggrin.gif nes būsiu krikšto mama, noriu įsimintos dovanos tėvams ką sugalvot 4u.gif tai gal mamytės jūs galit pasisakyt ar jūsų vaikelių kriktšto tėvai ką dovanojo tėvams ar galit pasisakyt? g.gif
Atsakyti
Aš negavau pirmą dukrytę krikštijant, manau ir šį kart negausiu smile.gif manau krikštatėviams ir taip išlaidų gana wink.gif jie gi dovanoja dovaną krikštukui, ir dar rūpinasi rūbeliais, bei visokiais žaidimais smile.gif

Alatėja ačiū jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 29, 17:42)
Aš negavau pirmą dukrytę krikštijant, manau ir šį kart negausiu smile.gif manau krikštatėviams ir taip išlaidų gana wink.gif jie gi dovanoja dovaną krikštukui, ir dar rūpinasi rūbeliais, bei visokiais žaidimais smile.gif

Na taip g.gif bet noriu padaryti pasižadėjimus tėveliams, vyresnei sesutei, prie to noris kažkokios dovanėlės prisiminimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 07 25, 13:22)
Mums dar su dydziu buna problema, nes reikia diiidelio dydzio, 47-48  doh.gif  tai apskritai gauti batus buna problema  doh.gif

su 47 jau sunkiai randam doh.gif Kaune tai yra toks "Batu kalnas" tai tenai iki 50 ismieros batu uzversta biggrin.gif
Atsakyti