Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(santropez @ 2013 09 07, 10:17)
parasiau i az

Dekui 4u.gif

Kitas klausimas reik man visa sklypa pakelti gal kas zino is kur zemiu pigiai galima gauti? Masinu reiktu gal net apie 50vnt tu didziuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B: 07 rugsėjo 2013 - 15:56
QUOTE(S.B @ 2013 09 07, 16:55)
Dekui  4u.gif

Kitas klausimas reik man visa sklypa pakelti gal kas zino is kur zemiu pigiai galima gauti? Masinu reiktu gal net apie 50vnt tu didziuju.

mes darem greztinius pamatus, tai kelem ties ta vieta kur pamatai smeliu apie 40cm
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 09 08, 09:29)
mes darem greztinius pamatus, tai kelem ties ta vieta kur pamatai smeliu apie 40cm

Man sklypa reiktu nemazai iskelti vietom net 1,5m doh.gif Bet dabar galvojam gal reiktu toki kaip slaiteli suformuoti ir tiek o iskelti tik ties paciu pamatu kokia 50-60cm.
Atsakyti
QUOTE(S.B @ 2013 09 08, 09:35)
Man sklypa reiktu nemazai iskelti vietom net 1,5m  doh.gif  Bet dabar galvojam gal reiktu toki kaip slaiteli suformuoti ir tiek o iskelti tik ties paciu pamatu kokia 50-60cm.

As turedamas toki kaip jusu sklypa tik slaiteli daryciau,o ne lygia futbolo aikste. Ant slaito galima susiformuoti yspudinga soda.

Beje,pas mane taippat apie puses meyti.tro nuolydisw per sklypa,tai nera minciu lygiai dar
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 09 05, 19:47)
Musu fibo blokeliai ir mes darem zieda,bet kiek nebepasakysiu , gal daugiau kaip desimt, nezinau. Zieda daryt reik. aisku jei pardavimui,tai namai pastatyti kaip ant sugriuvimo buna.

turiu parduot likusi viena paki pilko putplascio termoporas 10cm su ispjovom kad susijungtu.naudojom is lauko siltinti siena, ka pasku uzkalem lentelem. dar pridesiu visokiu gabaliuku didesniu ir mazesniu jei reiks. dar turiu priesvejines pleveles nemaza likuti, reiktu isvyniot ,nes nezinau kiek ten. jei kam reik,del kainos susitarsim.

atsiprasau, neoporas ten.
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 09 07, 08:24)
Tada biznis neisdegs.... Mums irgi zada ateinancia savaite ta tvora kelti, jei vel statybininkai kur nors neprapuls  doh.gif  Beje, gal kas turite kontaktus gero SUVIRINTOJO, pasirodo didele problema ji rasti! Buciau dekinga smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaes: 08 rugsėjo 2013 - 10:13
QUOTE(Mistika... @ 2013 09 07, 09:24)
Tada biznis neisdegs.... Mums irgi zada ateinancia savaite ta tvora kelti, jei vel statybininkai kur nors neprapuls  doh.gif  Beje, gal kas turite kontaktus gero SUVIRINTOJO, pasirodo didele problema ji rasti! Buciau dekinga smile.gif

O gal išdegs... g.gif Planavimas viena,o darbeliai-kaip sakoma... biggrin.gif Jūs dėl viso pikto-duokite man žinoti(į AŽ) kai turėsit jau atliekamas lentas.
To santropez - mums pamatus darė-tai statybininkai naudojo skydus,lentų mums nereikėjo(nei pirkti,nei turėti) rolleyes.gif Man kažkaip ranka nekyla pirkti dvigubo pjovimo lentas po 580 už kūbą doh.gif ir naudoti jas betonavimui.... blink.gif Bet jei nieko nerasim nupirkti,tadu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 09 08, 11:33)
O gal išdegs... g.gif  Planavimas viena,o darbeliai-kaip sakoma... biggrin.gif  Jūs dėl viso pikto-duokite man žinoti(į AŽ) kai turėsit jau atliekamas lentas.
To santropez - mums pamatus darė-tai statybininkai naudojo skydus,lentų mums nereikėjo(nei pirkti,nei turėti)  rolleyes.gif  Man kažkaip ranka nekyla pirkti dvigubo pjovimo lentas po 580 už kūbą  doh.gif  ir naudoti jas betonavimui.... blink.gif  Bet jei nieko nerasim nupirkti,tadu.... doh.gif

mes irgi turim tu lentu, bet patiems reikes ir ziedui ir saramoms, stalazui it t.t Tai sakom parduosim, o paskui, jei pritruks teks patiems vel naujas pirkti, tai sakom geriau tegul buna ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kartais zinot kiek kainuoja vidiniu sienu ir kamino murijimas? Vidines sienos- fibo blokeliai, kaminas- baltos plytos.
Atsakyti
Imeciau kelias fotkes i albuma kur fasadas padarytas.(armavimo sluoksnis)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 05, 22:22)
Clasic profilis yra brangiausias deja.  pacio valcuoto profilio kvadrato kaina 34 litai matinis puralas. o isvedus bendra kvadrato kaina su visais aksesuarais rinom,sniego gaudyklem,kvadrato kaina butu 72 litai. 4u.gif

Pas mane Ruukki.  Galima rinktis ir is Tode,taippat ir Borga siulo toki profili. Tiesa,sniego gaudykles Ruukki firmos prisijungia rimtai,o kazkokios kitos firmos (pas kaimyna) tai jos prisisuka su varztais prie skardos,kas man nepatiko.  Dar pagal mano stebejimus Borga labiau nuo karscio banguojasi. Ruukkis praktiskai ne.

Mes dabar rankames stogo dangą. Projekte numatytas šiferis, bet stogo nuolygis tik 8 laipsniai, tai nusprendėm dėti skardą. Daug galvojom apie Clasic variantą, matėm Ruukki pavyzdžius, bet labai nepatinka, kad ji nėra lygi. Matosi visi pasibangavimai, varžtai ir pan. Net patys Ruukki atstovai pripažino, kad nelygumai tikrai matysis ir jų nepaslėpsi. Ant kitų profilių taip nesimato. Dabar Tegula svarstom rinktis. Gal kas dengėt tokiu profiliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 16:44)
Mes dabar rankames stogo dangą. Projekte numatytas šiferis, bet stogo nuolygis tik 8 laipsniai, tai nusprendėm dėti skardą. Daug galvojom apie Clasic variantą, matėm Ruukki pavyzdžius, bet labai nepatinka, kad ji nėra lygi. Matosi visi pasibangavimai, varžtai ir pan. Net patys Ruukki atstovai pripažino, kad nelygumai tikrai matysis ir jų nepaslėpsi. Ant kitų profilių taip nesimato. Dabar Tegula svarstom rinktis. Gal kas dengėt tokiu profiliu? smile.gif

dar nematem skardos, kuri butu lygi. net vejalentes kur zmones deda skardines, o jos 30 cm x 200 cm, ir tos issibangavusios..
manau su vienokiom kitokiom "bangelem" turesit susitaikyti
Atsakyti