Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Loreciukaz @ 2013 09 10, 16:51)
dar nematem skardos, kuri butu lygi. net vejalentes kur zmones deda skardines, o jos 30 cm x 200 cm, ir tos issibangavusios..
manau su vienokiom kitokiom "bangelem" turesit susitaikyti

Kaimynų skardos įvairiausių profilių, bet ant jų tikrai nesimato taip ryškiai visi nelygumai kaip ant Clasic.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 16:44)
Mes dabar rankames stogo dangą. Projekte numatytas šiferis, bet stogo nuolygis tik 8 laipsniai, tai nusprendėm dėti skardą. Daug galvojom apie Clasic variantą, matėm Ruukki pavyzdžius, bet labai nepatinka, kad ji nėra lygi. Matosi visi pasibangavimai, varžtai ir pan. Net patys Ruukki atstovai pripažino, kad nelygumai tikrai matysis ir jų nepaslėpsi. Ant kitų profilių taip nesimato. Dabar Tegula svarstom rinktis. Gal kas dengėt tokiu profiliu? smile.gif

vat pas mus irgi 8 ir 10 bus nuolydis, bet prie kitu stogu dangos nera apskritai parasyta apie nuolydzius, tai kaip reikia neissidurti ir issirinkti normalia stogo danga, atitinkancia stogo nuolydi. Ruuki dar raso, bet prie borgos nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 10 rugsėjo 2013 - 16:11
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 16:44)
Mes dabar rankames stogo dangą. Projekte numatytas šiferis, bet stogo nuolygis tik 8 laipsniai, tai nusprendėm dėti skardą. Daug galvojom apie Clasic variantą, matėm Ruukki pavyzdžius, bet labai nepatinka, kad ji nėra lygi. Matosi visi pasibangavimai, varžtai ir pan. Net patys Ruukki atstovai pripažino, kad nelygumai tikrai matysis ir jų nepaslėpsi. Ant kitų profilių taip nesimato. Dabar Tegula svarstom rinktis. Gal kas dengėt tokiu profiliu? smile.gif

taip,bangeles siokios tokios yra,bet kur jus daug varztu matote tai nesuprantu. Visi varztai slepiasi po profiliu. isskyrus aisku vejalentes. man tai netrugdo tos bangeles kurios atsiranda nebent kai pakaitina saule. Kadangi pas mane matinis profilis tai tu bangeliu praktiskai nesimato.
Clasic profilis yra toks specifinis kad arba tau jis patinka,arba ne. Man jis is pradziu tvarto danga primine,bet gerai permasciau ir nieko kito tik tokio profilio tenorejau. Mano stogas 14 laipsniu bet ir tai nelabai isivaizdavau cerpiu imitacijos. Mano manymu cerpes ir ju imitacijos grazu stogui nuo 30 laipsniu,tada atsiveria grozis.
Papildyta:
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 17:06)
Kaimynų skardos įvairiausių profilių, bet ant jų tikrai nesimato taip ryškiai visi nelygumai kaip ant Clasic.

Noriu paklausti. kokios firmos classic profili matete? palyginimuio borga ir ruukki esu isitikines kad borga labiau banguojasi,maciau tai pas vyriuka.Buvau nustebes kai karsta diena neisvydau tokiu bangu kaip pas jy. Jei paemus gandu lygi tai borga gaminama is kinietiskos skardos kurios metalas nera tinkamas stogu dangom. Kaip ten yra is tikro as nezinau/.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 10 rugsėjo 2013 - 19:50
QUOTE(biesas66 @ 2013 09 10, 20:57)
taip,bangeles siokios tokios yra,bet kur jus daug varztu  matote tai nesuprantu. Visi varztai slepiasi po profiliu. isskyrus aisku vejalentes. man tai netrugdo tos bangeles kurios atsiranda nebent kai pakaitina saule. Kadangi pas mane matinis profilis tai  tu bangeliu  praktiskai nesimato.
Clasic profilis yra toks specifinis kad arba tau jis patinka,arba ne.  Man jis is pradziu tvarto danga primine,bet gerai permasciau ir nieko kito tik tokio profilio tenorejau.  Mano stogas 14 laipsniu bet ir tai nelabai isivaizdavau cerpiu imitacijos. Mano manymu cerpes ir ju imitacijos grazu stogui nuo 30 laipsniu,tada atsiveria grozis.
Papildyta:
Noriu paklausti. kokios firmos classic profili matete? palyginimuio borga ir ruukki  esu isitikines kad borga labiau banguojasi,maciau tai pas vyriuka.Buvau nustebes kai karsta diena neisvydau tokiu bangu kaip pas jy.    Jei paemus gandu lygi tai borga gaminama is kinietiskos skardos kurios metalas nera tinkamas stogu dangom. Kaip ten yra is tikro as nezinau/.

Kaip tik Ruukki ir mačiau. Tikrai pasibangavęs raudonos spalvos stogas buvo. Galbūt nuo spalvos dar priklauso, gal ant tamsių ne taip matosi. Visai neseniai pravažiuodama mačiau didelio ploto stogą Clasic uždengtą, bet spalva tokia mėlyna/pilka/žalia maišyta, tai tikrai labai gražiai atrodė, net atsisukusi žiūrėjau bigsmile.gif Ten bangų nesimatė, bet ir diena apniūkusi buvo. Žodžiu, nežinau ji man patinka ar ne biggrin.gif O dar kaina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 21:40)
Kaip tik Ruukki ir mačiau. Tikrai pasibangavęs raudonos spalvos stogas buvo. Galbūt nuo spalvos dar priklauso, gal ant tamsių ne taip matosi. Visai neseniai pravažiuodama mačiau didelio ploto stogą Clasic uždengtą, bet spalva tokia mėlyna/pilka/žalia maišyta, tai tikrai labai gražiai atrodė, net atsisukusi žiūrėjau  bigsmile.gif Ten bangų nesimatė, bet ir diena apniūkusi buvo. Žodžiu, nežinau ji man patinka ar ne biggrin.gif O dar kaina... doh.gif

Na jo,kaina didele. manau tai brangiausias profilis. kaip jau minejau,mano skardininkas sake kad ant blizgaus pavirsiaus labiau matosi bangeles. man atrodo kad jus jei tik yra kitas varijantas rinkites kita profili ir nesukit sau galvos,sutaupysite pinigu. As isimylejau ta profili ir kaina nebelabai svarbi buvo,nors realiai jei buciau koki cerpini profili pasirinkes tai gal net dvigubai buciau sutaupes. Na,betmano mastymu kepure turi buti grazi ir kokybiska. O kas liecia kokybe pigios dangos ,nebus labai kokybiskos.
Atsakyti
Laba,

turim bėdą su santechnikais,grindininis sildymas isvedziotas,liko pajungt vandeni ir katilą pastatyt ir niekaip jų negalima prisišaukt,lyg "Celsis" dirba,gal kas turit kitų kontaktų neblogų meistrų,galėtumėt mestelt i asm zinute,aciū
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2013 09 11, 11:35)
Laba,

turim bėdą su santechnikais,grindininis sildymas isvedziotas,liko pajungt vandeni ir katilą pastatyt ir niekaip jų negalima prisišaukt,lyg "Celsis" dirba,gal kas turit kitų kontaktų neblogų meistrų,galėtumėt mestelt i asm zinute,aciū

Jauciu sunku bus rasti gerus, o dar ir kitu pradetus darbus uzbaigt... Visi geri turetu but dabar darbais apsikrove, nes daug kas skuba iki sildymo sezono sild. sist. susitvarkyt. g.gif
Atsakyti
Nu jo kitu "mesla"kuopt meistrai nebuna linke sad.gif Pas mus reikejo minimaliai... Tai sakem kviesimes buvusius meistrus ir bandysim reikalaut grazint tuos pinigus kuriuos kitiems sumokejom. Paziuresim kuom baigsis smile.gif
Kita savaite pagaliau grindu betonuotojai prades dirbti. Ryt santechnikas atvaro tasku susizymet... Tai sedziu dabar ir apie katiline mastau... Nes noriu kad joje ir skalbianke butu ir praustuvas... O ir virtuvini komplekta noreciau pasistatyti su dujine virykle tai dabar suku smegenis kaip ir kur viska isdelioti...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 09 11, 14:19)
Nu jo kitu "mesla"kuopt meistrai nebuna linke sad.gif Pas mus reikejo minimaliai... Tai sakem kviesimes buvusius meistrus ir bandysim reikalaut grazint tuos pinigus kuriuos kitiems sumokejom. Paziuresim kuom baigsis smile.gif
Kita savaite pagaliau grindu betonuotojai prades dirbti. Ryt santechnikas atvaro tasku susizymet... Tai sedziu dabar ir apie katiline mastau... Nes noriu kad joje ir skalbianke butu ir praustuvas... O ir virtuvini komplekta noreciau pasistatyti su dujine virykle tai dabar suku smegenis kaip ir kur viska isdelioti...

Šiaip lyg gerai viską padarė,tik dirbo žiemą,o dabar turi daug darbo ir labai greit neskuba pas mus,o kazkaip mėn laukti ir neit gyvent vien del vandens nepajungimo labai nesmagu,o dar nuoma moket smile.gif todel domiuosi,gal kas greiciau padarytu...
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 09 10, 15:44)

Labai keista, kad rukki atstovai užsiima skardos vertinimais-ne savo naudai g.gif Taip, gali būti teisingi, bet teisingiausi yra klientai, pirkėjai-su patirtim žmonės smile.gif Reikėtų jų nuomonės paisyti.

Ačiū, kas užjautėt sunkiame statybų tarpsnyje smile.gif Dabar dar chaosas, nesibaigia nepasitenkinimas. Galiu tik tiek parašyti, kad sutartis ar ne-kas elgiasi kaip "paršai", tie ir elgsis kaip sau patogiau. Prie gerų eilės, stojame į jas, o jie elgiasi kaip panorėję, manipuliuoja kas kuo gali. Taip, kad....nieko nėra šventa, prie ko prisiliečia pažadukai ir daug kalbantys smile.gif

p.s. rukki ar tegula??? na, mes rukki pasirinkom, nes kas tas? tegula??? girdėtas, bet kaina panaši, o patirtis?

Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2013 09 11, 10:35)
Laba,

Itariu, kad be ziemos nelabai ka prisisauksit schmoll.gif Dabar jie taip visi uzsieme, kad kartais net artimos pazintys nelabai gelbeja! doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 09 11, 13:19)
O ir virtuvini komplekta noreciau pasistatyti su dujine virykle tai dabar suku smegenis kaip ir kur viska isdelioti...

Po dujines, indukcine atrodo kaip rojus! Ir naudotis labai patogu, kai ipranti. O jau apie valymo patoguma tai galeciau eilerasti koki sukurti! biggrin.gif Kam jums ta dujine? g.gif
Atsakyti
Virtuvej vienareiksmiskai bus indukcine. Dabar ja naudojuos... Noriu dujines katilinej kaip alternatyvos. Mama turi tai toks geris kai dingsta elektra smile.gif Netik kad maista pasigamini bet ir kavytes ar karsto vandens gali pasidaryt wink.gif beto katilinej o ne virtuvej gerai gamint pvz zuvi - maziau smarves namuose.
Atsakyti