Labuka.
QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 08 12, 20:54)
Seniai besirodėm, tačiau veltui laiko neleidžiam: trečios varžybos - trečiąkart prizininkų trejete, pirmą kartą E-6 Preliminary teste - pirma vieta
Sveikinimai
QUOTE(Frosted. @ 2013 08 12, 22:52)
Buvo tikrai malonu vėl susitikt, laukiam dar kartą!
Patikėk, ir mum buvo labai malonu

ačiū.
Dabar aš pasipasakosiu apie savo superinį šeštadienį

žiūriu čia visi iš Sartų grįžta su geriausiom emocijom
Visų pirma, tai labai labai didelis ačiū Aurelijai, jos šeimai ir Gretai už tokį šiltą priėmimą, visas ekskursijas, pasakojimus, pasijodinėjimus ir t.t... Neprailgo nei viena minutė ir diena prabėgo žiauriai greitai. Tiesiog super. Atvažiavę gavom ekskursiją po arklides, pamatėm portugalą, kuris ir garde nenustygsta vietoj, juodes, mažają Perlą (Vilma, teks šitą kumelaitę pasidalint per pusę

). Greta su keliais lankytojais prajojo Bumą ir tada aš gavau ant jo užsėsti.. Kaip tik Bumas, taip nuotykiai

pernai pernešė mane per metriuką, šiemet lygioj vietoj uždirbau alaus ir skaudantį užpakalį

bet viskas tvarkoj, po to apsipratom viens su kitu ir smagiai pajojau. Grįžę į kambariuką išgėrėm kavos su pyragu, pašnekėjom, paganėm juodes su mažąja ir Ginete, tada ėjom žiūrėt kaip Greta joja Liubliną. Greta, žinok aš kaip gyva nepamiršiu to vaizdo, kuris dar ir dabar man akyse stovi, kaip tu su šypsena ratais su juo varinėji

pasiutus merga visiškai

o jeigu rimtai, linkiu persilaužt su juo per visas problemas, susibendraut pilnai jojime. Labai gražus duetas.
Į vakarą atėjo Furukės eilė, Greta sujojo testuką (kosminį testuką

), aš ramiai pažingsniavau, ir teko judėt atgal link namų... Bet kitą kartą kai atvažiuosim, tai iš karto su dešrelėm, kad iki pirmos nakties pabaliavot
Draugui įspūdžių milijonas

per vieną dieną pamatė ir sužinojo tiek, kiek per visą gyvenimą nebuvo žinojęs. Važiuojant atgal pašnekėjom, tai netgi prasitarė kad ant ramesnio arkliuko, tokio kaip Furukė, jis kada nors irgi užliptų pažingsniuot (nors prieš tai net tokių minčių neturėjo)
Tai tiek įspūdžių. Dar kartą ačiū už pilną įspūdžių dieną
Dabar truputis iliustracijų:
Bumukas:

Zovada (įgūdžiai visgi dingę, neišsėdžiu normaliai

tai per daug ir nesidraskėm)

Pamaiva

O čia matote dvigalvį neaiškios kilmės gyvūną su jaunikliu laukinėj gamtoj

Naujos šukuosenų mados

Gražuoliai

Moterų grožio salonas

Ir ramus vakaras

Hoppe hoppe Reiter /