Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Laba diena, tylenės biggrin.gif
Evelina, SVEIKINIMAI dideliausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif SUPER. Labai smagu palaikyti bendruomenietes ir džiaugtis jų ar jų žirgų pasiekimais thumbup.gif Taip ir toliau thumbup.gif

Greta, "labai gražios foto", kurių nesimato kažkodėl tai g.gif Įdėk iš naujo 4u.gif Labai įdomu ax.gif

Na o pas mus nieko- eilinė darbo diena.

Tai va gi vis gi sulaukėm pagaliau Monikos biggrin.gif Labai maloniai pabendravom. Pajodinėjo merginos. Ekskursija, žinoma, kaip priklauso rolleyes.gif Monika su vaikinuuuku gi buvo ( išdavikė aš tongue.gif ), tai jam išvis super duper įspūdžių buvo biggrin.gif Foto aš nedariau. Monikutė jau pati sudės kiek pasidarė ir įspūdžius papasakos smile.gif Taip pat pažadėjo dar apsilankyti, kol neįsibėgėjo universitete užsiėmimai ir pan. Labai lauksim. Visada jūsų laukiam 4u.gif
Tai tiek
user posted image
Atsakyti
Labuka.

QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 08 12, 20:54)
Seniai besirodėm, tačiau veltui laiko neleidžiam: trečios varžybos - trečiąkart prizininkų trejete, pirmą kartą E-6 Preliminary teste - pirma vieta 

Sveikinimai drinks_cheers.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 12, 22:52)
Buvo tikrai malonu vėl susitikt, laukiam dar kartą!

Patikėk, ir mum buvo labai malonu 4u.gif ačiū.

Dabar aš pasipasakosiu apie savo superinį šeštadienį thumbup.gif žiūriu čia visi iš Sartų grįžta su geriausiom emocijom smile.gif
Visų pirma, tai labai labai didelis ačiū Aurelijai, jos šeimai ir Gretai už tokį šiltą priėmimą, visas ekskursijas, pasakojimus, pasijodinėjimus ir t.t... Neprailgo nei viena minutė ir diena prabėgo žiauriai greitai. Tiesiog super. Atvažiavę gavom ekskursiją po arklides, pamatėm portugalą, kuris ir garde nenustygsta vietoj, juodes, mažają Perlą (Vilma, teks šitą kumelaitę pasidalint per pusę biggrin.gif ). Greta su keliais lankytojais prajojo Bumą ir tada aš gavau ant jo užsėsti.. Kaip tik Bumas, taip nuotykiai biggrin.gif pernai pernešė mane per metriuką, šiemet lygioj vietoj uždirbau alaus ir skaudantį užpakalį biggrin.gif bet viskas tvarkoj, po to apsipratom viens su kitu ir smagiai pajojau. Grįžę į kambariuką išgėrėm kavos su pyragu, pašnekėjom, paganėm juodes su mažąja ir Ginete, tada ėjom žiūrėt kaip Greta joja Liubliną. Greta, žinok aš kaip gyva nepamiršiu to vaizdo, kuris dar ir dabar man akyse stovi, kaip tu su šypsena ratais su juo varinėji lotuliukas.gif pasiutus merga visiškai biggrin.gif o jeigu rimtai, linkiu persilaužt su juo per visas problemas, susibendraut pilnai jojime. Labai gražus duetas.
Į vakarą atėjo Furukės eilė, Greta sujojo testuką (kosminį testuką doh.gif ), aš ramiai pažingsniavau, ir teko judėt atgal link namų... Bet kitą kartą kai atvažiuosim, tai iš karto su dešrelėm, kad iki pirmos nakties pabaliavot biggrin.gif
Draugui įspūdžių milijonas smile.gif per vieną dieną pamatė ir sužinojo tiek, kiek per visą gyvenimą nebuvo žinojęs. Važiuojant atgal pašnekėjom, tai netgi prasitarė kad ant ramesnio arkliuko, tokio kaip Furukė, jis kada nors irgi užliptų pažingsniuot (nors prieš tai net tokių minčių neturėjo) biggrin.gif
Tai tiek įspūdžių. Dar kartą ačiū už pilną įspūdžių dieną 4u.gif
Dabar truputis iliustracijų:
Bumukas:
user posted image
user posted image
Zovada (įgūdžiai visgi dingę, neišsėdžiu normaliai doh.gif tai per daug ir nesidraskėm)
user posted image
Pamaiva biggrin.gif
user posted image
O čia matote dvigalvį neaiškios kilmės gyvūną su jaunikliu laukinėj gamtoj biggrin.gif
user posted image
Naujos šukuosenų mados
user posted image
Gražuoliai drinks_cheers.gif
user posted image
Moterų grožio salonas biggrin.gif
user posted image
Ir ramus vakaras wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laaabai dziaugiuosi, kad jums patiko smile.gif
Dek kompresus... Uz alu irgi aciu vienok lotuliukas.gif
Foto gerules. Ypac dvigalvio gyvuno su jaunikliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 13, 17:03)
Dek kompresus...

biggrin.gif aiii, bus tų užpakalių, va einu rengtis ir varau lėkštę mėtyt, išjudinsiu viską, ką skauda biggrin.gif
Šiandien grįždami namo dar pasidarėm ekskursiją per Anykščius, tai jeigu bus gerų foto, įmesiu pasigrožėt smile.gif
Ir jeigu reikia Ginete foto, galiu vėliau atsiųsti į email 4u.gif
Atsakyti
Oooo butinai. Foto jega. Ginetuko atsiusk butinai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu va va dar keli nuvaziuokit I Dusetas ir Perlita nebepasidalinsime biggrin.gif
Labai grazios nuotraukytes! As kai baile tai dar nuo Bumo nenusiverciau - as daugiau nei galiu nedarau biggrin.gif (neskaitant viena atveji)
O as snd apturejau kupina informacijos diena - susiduriau su sunkumais keiciant zirgo pasa, bet nieko jau viskas praejo smile.gif O cia foto is musu fotosesijos pasui -
user posted image
Ir nosyte su mazyte ciut iziurima demele ant virsutines lupos smile.gif
user posted image
Va kaip mes morka mokam pasiekti kai pakakle pademonstruoti reikia -
user posted image
Tai gi is manes tiek smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 13 rugpjūčio 2013 - 17:20
O koooks kumpanosis tavo zirgiukas biggrin.gif bigsmile.gif

Andro, kaip varzybose mergaitei tavo sekesi? Cia kaip supratau foto is varzybu bigsmile.gif Pasipuose tai super graziai.
Atsakyti
ax.gif Čia mano raitelė su Sanremu kurį jau norėčiau įsivaikinti, ar įsiarklinti, nes superinis vaikis. Demonstruoju tai savo ausinuką ir visą derinį, -pobalnį pasiuvo mergaitė iš "Naktigonė" forumo, tai paprašiau bordo juostos įdėti ir padariau ausinuką. Problema buvo apsauginės liemenės spalva( brdo juosta jai laaaabai nepatiko), tai sukausi iš padėties kad būtų gražu.
O varžybos pavyko puikiai- iš kokių 18-os dalyvių ji buvo 2-a 80 cm rungtyje. " Pakrovė" kolegei 17-os metų iš to pačio žirgyno.Pirmas buvo Justinas ( kuris Dargužiuos su Sanremu buvo 4-as jaunučiuose) tik su karietiniu žirgu. Žodžiu treneriai ten dirba kūrybingai ir ugningai. Dar ji ėjo ir 1 metro rungtį su 2-im fazė. antroje fazėje numetė, vieną tai treneris liko patenkintas ir šiuo rezultatu. Ruošiamės šeštadieniui į Gargždus rolleyes.gif
Atsakyti
Kumpanosis asiliukas pas mane tongue.gif
Vav kaip graziai atrodo panele - nu man ir ta juosta ant apsaugines liemenes nepatinka - palaikau panele biggrin.gif Bet uztai ausinas ir pobalnis atrodo super smile.gif
Atsakyti
Nu bet rimtai kumpanosis nerealiai bigsmile.gif Kaip barokinio tipo lusitanas biggrin.gif Maniškis lusitanas prieš taviškį ristūną kaip trakėnas atrodo iš profilio lotuliukas.gif
user posted image

Gražiai gražiai ir ta juosta atrodo. Ant liemenių yra juostų raudonų, mėlynų, baltų. Tai, sakyčiau, labai išradinga mama priderino juostą prie papuošimų ir labai gražiai žiūrisi man asmeniškai wub.gif Ir prizinės vietos super- SVEIKINIMAI dideliausi iš visos širdies thumbup.gif drinks_cheers.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif

Na, o mes taip pat spirgam, varžybinėm nuotaikom gyvenam. Aš dvigubai tiek. Ketvirtadienį vaikai išvažiuoja į poni čempionatą Raudondvaryje, o šeštadienį su Greta važiuojam į dj varžybas Riešėj smile.gif Jaudulio yra dvigubai.
Atsakyti
Tai ka kumeles uzuode berniukas? smile.gif
Lauksim varzybeliu rezultatu smile.gif O kas Raudondvaryje vyksta per varzybos?
Atsakyti