Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas rytas.
Labai graži diena. Vėsu, bet saulyyytė šviečia wub.gif
Vakar buvo labai aktyvus penktadienis. Abturėjom svetę net iš Žiegždrių. Atvyko pasisvečiuoti Neringa Kulokaitė, seno tipo žemaitukų augintoja, sportininkė, amazonė biggrin.gif . Vyko į Zarasus, į renginį "Mėnuo Juodaragis". Tai va nepamiršo ir mūsų. Labai smagu buvo susitikti, pabendrauti. Prajojo Bumuką. Treniruotę pravedžiau. Patiko svetei. Žadėjo dar šiandien užsukti. Nors norėjo nuo žirgų pailsėti, bet taip jau gaunasi, kad žirgai traukia kur kas labiau nei kiti renginiai biggrin.gif Kaip sakoma, ši liga neišgydoma ir niekur nepabėgsi biggrin.gif
Neringa ir Bumukas
user posted image
Latvijoj mūsų sportininkams sekasi neblogai. Šiandien taip pat vyks kovos. Tikiuosi geriausio.
Vilma, ne ne, planai pasikeitė mano duetų. Pradžioj lyg planas buvo į Anykščius, bet pakvietus Bendorių žirgyno šeimininkams, finale vyksta jie į Bendorius smile.gif Čia jau garantuotai. Matai gi pati- bene 4-rios varžybos vyksta tą pačią dieną. Tik spėt važinėt ir tai nepersiplėši. Tai va renkasi Bendorius. Kai buvo tik Anykščiai įmetę pakvietimą, tai planavosi ten. O po to va kiek suorganizavo varžybų visi. O tu kur važiuoji? Varyk į Bendorius. Va paagitavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 24 rugpjūčio 2013 - 08:58
Mum pirma iki jusu reik kazkaip dasikasti smile.gif Puikiai Neringa atrodo ant Bumciko smile.gif
Atsakyti
Ant Bumčiko visi gražiai atrodo biggrin.gif Gražus žirgas raitelį puošia biggrin.gif Va naujas posakis gimė biggrin.gif O jei rimtai, tikrai- visiems jis tinka ir gražiai žiūrisi.

Nu tu ką? Tai jau ir iki mūsų nesigaus atvažiuot? Nejuokauk, gerai.

Draugelis biggrin.gif Foto pasui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

31d. tai oho kiek varžybų.. Taigi ir mes su Pūpsiu (Pūksiu biggrin.gif) išlysim į varžybas, Pakiršinyje. Vešimes ir savo mokinę, ji šoks 60cm, o aš bandysiu 100cm.. doh.gif Labai įdomu kaip seksis mokinei, nes ten mano ir Vaivos ''produktas'' biggrin.gif

O čia iš treniruočių. smile.gif

Prieš treniruotę pozuoja biggrin.gif
user posted image
Na ir treniruotė. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Puksis skraido tikraja to zodzio prasme wub.gif Grazu.

Oi, kaip jus suprantu del mokines. Pries Gretos debiuta nemiegojau nakti. Per varzybas is jaudulio mano kulnai buvo apviduriuoti labiau nei imanoma. Kai ijojo i aikste, maniau sirdis islips per gerkle lauk, o kamera fiksuos sirdies duzius. Belieka palinketi jums visoms sekmes smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kaip Jovita jau pasakė ruošiamės puošiamės į varžybas ax.gif Tai dabar viduriuosiu tikrąja to žodžio prasme už du duetus doh.gif Jau vien Jovita aikštėj kaip aš sakau "trumpina man gyvenimą" lotuliukas.gif jaučiu bijau labiau už ją ir pergyvenu baisiausiai blush2.gif O mažajai pirmasis startas tai iš viso baisu kai ji toks vaikas kuris neprognozuojamas vieną dieną sušoka sudėtingiausia maršrutą, o kitą 4 kliūčių neatsimena doh.gif bet šiaip jau matosi mergaitė tikrai pasiruošus startui tai žiūrėsim kas čia gausis ax.gif Nu, o aš joju eržilą Kubą, kuris velnių priėdęs nekitaip lotuliukas.gif šiemet laimėjo pirmą vietą žemaitukų licencijavime ir dabar tik pradedamas normaliai dirbt, nu bet jau zbitkų prisigaudęs... Žiauriai primena Liubliną iš Aurelijos ir Gretos pasakojimų... Keli ristele dar nieko, nu bet jei zovada... Brekais per aikšte varom lotuliukas.gif užeina jam fazės kartais normaliai bėga nu kartais kaip deda žingsnis ir brekas žingsnis ir brekas ax.gif Ant tokio arkliuko jau neatsipalaiduosi tenka tvirtai sėdėt, kad nenušveistų žemėn, nu bet tikiuosi išmušim dirbdami mes jam tuos brekus ir pamirš jis visus zbitkus ax.gif Tai tiek iš manojo fronto, vakarop įkelsiu nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamaiva wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Vėl vaidino atakas :-D
user posted image

user posted image

Vaiva, stiprybės biggrin.gif

O foto laabai laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 24 rugpjūčio 2013 - 14:24
Kaip tai kur? Pakuojuos biggrin.gif
Kokios grazioso Ginetuko nuotraukytes wub.gif O kodel Perlitos neidedi m?
Atsakyti
Ai nu va gerai tada. Laukiam.

Tingiu nufotkint. Neturiu nauju foto. Va ryt su tavim prifotkinsiu ir idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Žadėtos foto:
Ristelė, jau iš veido matosi kaip "puikiai" sutariam lotuliukas.gif
user posted image
Kokybė tiesiog pritrenkianti! doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Pagiriamas velniukas kai tik atlieka tai kas jo prašoma teisingai
user posted image
user posted image
Zovadėlė
user posted image
Atsakyti
Laba naktis jau. ax.gif
Trumpam aš čia wink.gif

Vaivule, ačiū tau už sveikinimus. Gražus eržiliukas labai thumbup.gif

Taigi vakar apsiturėjau dar vieną naują pažintį su Neringa. smile.gif Taip pat prasijojau Bumą ir Furiją. Bumulis vieną dieną pastovėjęs, tai energija per kraštus liejosi, bet nieko, atsileidžia juk anksčiau ar vėliau. biggrin.gif

Foto su Bumuku.

user posted image

Ir su Fura.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tiek tam karteliui, ryt laukia turininga diena, vėl Vilma atvažiuoja pas mus. thumbup.gif
Atsakyti
Tau Gretute tikrai pas mane atvaziuot reikia ir pavoti zveri, nes pas ji energija neissemiama biggrin.gif Cia su pavaikymu ar keliom zovadelem neprasimusi smile.gif
Jap jap pakuojuos, ziurek nepramiegok, nes ziuriu cia naktimis prisijungti - as tokiu laiku jau miegu biggrin.gif
Atsakyti