Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas rytas.
Paskutines vasareles dienos mus palepint nusprende. O gal atiduot duokle uz uzsitesusi vasari. Labai grazus rytas ir grazi diena nusimato. Super. Kaip tik svetes atvykimo proga. Kaip uzsakyta.
O jau foto primesta. Akys raibsta.
Grazus Kuba (teisingai supratau-erzilas Kuba?). Kad velniu prisveite archainiai zemaitukai tai cia normalu. Graziai ziurites abu. Darbo ir isleks visi velniai tabunu . Matosi, kad ne veltui licenzijuotas. Turi ne tik grozi. Grazi zovada. Vadinasi moka judet. Su laiku issireikalausi. Bet su sia veisle, kaip sakoma, nei per zingsni neatsitraukt ir ju uzgaidom nepasiduot. Svarbu vaidmeni sekmingam darbe ir bendravime vaidina grieztos ribos. Jas ir reiks nustatyt. Jus visa tai kuo puikiausiai zinot. Tiesiog reikejo kazka parasyt biggrin.gif Sekmes.

Greta, foto su Bumu verta remelio. Kaip ir paskutine foto su Furija. Senute finale atsimine, kad pecius turi ir judesio kokybe pasikeite akivaizdziai. Nedekingas eksterjeras ir senos traumos kiek maiso graziam galiniu koju darbui, bet bendram kontekste isbega neblogai. Tadien darbas ir buvo vien riscios kokybei. Iskaitant ir nora dirbt, lengvuma, be prievartos. Abi stengetes. Minimalus rezultatas yra. Va tuom ir dziaugiuosi.

Vilma, papriestarauciau, bet bijau kad gausiu po to pasaulines treneres titula ir as biggrin.gif Nepyk, bet koks yra nusistatymas darbui, kaip dirbama taip zirgas ir atsako. Jei zavimasi jo energijos pliupsniais tai juos ir demonstruos. Patikek zinau. Tavo risokeli reik ramint. Ramaus darbo reikalavimu ji isgydysi. Zingsniu, ramiai riscia kicu kicu, daug perejimu. Suoliai nenuramins jo. Energija isliejama ne tik skraidant. Kur kas daugiau energijos islieja tokie zirgai ramiam darbe. Skamba atrodo neitiketinai, bet taip yra. Pabandykit. Trenerio tetis turi laabai daug neikainojamos patirties. As pati su juo konsultuojuosi daugeliu
klausimu. Ko tu to nedarai? Jis tikrai zino tokius nartuolius nuraminanciu ir gydanciu metodiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 25 rugpjūčio 2013 - 08:42
Jo vardas realiai yra Kubas, bet kai sunervina tampa kaip aš jį vadinu "Kubozauru" lotuliukas.gif Šiaip garde jis labai meilus eina pas žmogų uosto, bendrauja, nori dėmesio toks fainuolis, o po balnu tai toks zbitkininkas, nu bet nieko su laiku viskas pasitaisys tikėkimės rolleyes.gif
Greta labai gražios foto, tu ir toliau mane stebini savo sėdėsena! 4u.gif
Atsakyti
Hello 4u.gif
Po savaitėlės, praleistos Klaipėdoj (atostogos atostogose lotuliukas.gif ) vėl prisijungiu smile.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 17, 15:01)
Ir pora nuotraukų iš apšilimo

Jau sakiau, bet dar pasikartosiu - super atrodėt. Gaila, kad lietuviai yra "puikiai" susiorganizavę žmonės ir atvažiavę pamatėm jus jau po visko. Bet tu man būtinai pranešk kada Rudaminoj viskas vyks, ten jau pabandysiu atvažiuot valanda anksčiau, kad pamatyt biggrin.gif

QUOTE(Andro @ 2013 08 18, 14:45)
Nu va ir mes šturmavom Garždų festivalį.Pasisekė nerealiai

Sveikinimai 4u.gif šaunuolė mergaitė.

QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 08 22, 21:28)
Paįvairinimui: vasarai dar neįpusėjus, kai buvo šilta, viskas žydėjo, žaliavo, kvepėjo

Kaip iš atviruko wub.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 24, 12:30)
Ant Bumčiko visi gražiai atrodo  biggrin.gif  Gražus žirgas raitelį puošia  biggrin.gif

thumbup.gif net ir aš ant jo atrodau kaip tikra raitelė biggrin.gif

QUOTE(Jovitutu @ 2013 08 24, 13:02)
Prieš treniruotę pozuoja
Na ir treniruotė.

Skraido arkliukas wub.gif
Atsakyti
Na va, išlydėjau visas namučių. Tylu, tuščia... Sutvarkiau ir išsiuntinėjau foto. Chebra iš Latvijos jau pakeliui namo.
Ką galiu pasakyt iš šiandienos... Ogi super, kaip visada thumbup.gif Panos jojo žirgelius, bendravom. Laužiukas, dešrelės, mmmm wub.gif Laikas pralėkė nepastebimai. Ech, sunku išsiskirt... O visa kita papasakos pasijungę jos pačios smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras bye1.gif

Vaivule, Monikute, ačiū Jums, merdžinos, už pagyras aciuks.gif
Taip taip, Monika, būtinai susisieksim wink.gif

Trenerei taip pat labai dėkinga esu už pagyras, kurios man tikrai labai daug reiškia, kaip ir pastabos, beabejo.! good.gif

Taigi va gi. Dar viena puiki diena pralėkė taip greit... unsure.gif
Vilma mane prisigriebė jau 10 ryte. Atvažiavę išgėrėm kavos, pasišnekėjom ir ėjom jot Bumuką. Prasijojau aš, susibėgiojau tą savo nuostabų testuką, parodžiau Zoro veiksmų visiem biggrin.gif Vilmai noras jot Bumą buvo trumpam dingęs net blink.gif Bet po to iš aikštės perėjom į varlynėlį ir ten jau savo testuką bėgiojo Vilma.

Mudu abudu su Bumčiku. wub.gif

user posted image
user posted image

Tai va taip smagiai prasijoję, ėjom kurt lauželį ir ruoštis pietums. Kol kūrenosi laužiukas, parsivedėm iš levados moteriškes Furiją su Fiesta ir mažyle. Pasiruošėm Furukę jojimui ir išėjom į aikštę. Vėl prajojau aš, po to užsėdo pariščiot ir pažingsniuot Vilma. Na ir aš ją vėl pasiėmus nuėjau pabraidyt į ežeriuką. Grįžus radau jau kepamas dešreles. Nuėmiau Furijai balną na ir bandžiau pasitikrint savo užsilipimo ant arklio be balno sugebėjimus, kurie pasirodo buvo 0%. lotuliukas.gif Vilma padėjo užsiropšt ant kumelės. Buvo toks keistas jausmas, joti be balno, bet man tikrai patiko. thumbup.gif

Va kaip zovaduojam biggrin.gif

user posted image

Na ir papietavę, pailsėję, pasiėmėm jau senai pasiimti planuotą ristūną Giant Park (kuris, beje, yra antras pagal greitį respublikoje, po Sakalo cool.gif ) Vien jau išvaizda žirgelis visai nepanašus į ristūną, o jau ką kalbėti apie aliūrą. Bėga tobulai, malonumas joti. smile.gif Labai smagiai pasijojau ir supratau, kad čia bus tas mano trečiasis partneris thumbup.gif Labai labai gero charakterio žirgiukas. Tik jau įsigudrinęs permetinėt liežuvį, bet šitą išgydysim su tam tinkamais žąslais. smile.gif O šiaip, nedaro tokių dalykų, kaip kiti ristūnai. t.y. nekelia galvos, o paspaudus blauzda (nors į ją galima sakyti visiškai nereaguoja) stipriai kaip tik ją leidžia žemyn. Tą jautrumą blauzdai mes išugdysim. Prisiminiau, kaip Liublinas dar pavasarį nežinojo, kas tas dalykas blauzda ir atsisukdavo į ją kąst, o po mėnesio jau puikiai į ją atsakė, tai manau su Parkučiu problemų nebus irgi. smile.gif

Na ir va, mūsų norvegas wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tai va tokia turininga ir labai maloni diena. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vėl gražių foto margumynas bigsmile.gif Super.
Na, aš tiksliai net ir nežinau norvegas ar amerikonas Parkas, bet esmė kilmingas užsienietis taip pat smile.gif Tingiu mat pasą pažiūrėt lotuliukas.gif Žirgelis tikrai tituluotas. Manau dar nuraus titulų ne vieną, nors amžius garbingas kaip ristūno sportininko. Veteranas , galima sakyt. Bet faktas- kai gera žirgo psichika, tai žirgui laabai pasiseka. Kaip šiuo atveju. Jei jo karjera važiavime baigtūsi, drąsiai šis žirgas galimas joti net vaikui. Išlaikytas, stabilus. Tikras savo vertę žinantis sportininkas. Retai taip risokų tarpe. Vakar pabandėm jį pabalnoti ir štai- ramiai gražiai panešiojo svetę ( principe mes jo neapjojom, o tik atkartojom, ką buvo padariusi prieš tai buvusio jo šeimininko antra pusė, kuri juom sėkmingai jodinėjo). Ir svetės įvertinimas "Jei būtumėt parodę šį žirgą prieš įsigyjant Kornetą, būčiau tikrai pirkus. Jaučiuosi balne drąsiai, stabiliai, maloniai". Va ir įvertinimas. Šiaip principe ristūnai yra jojami ir gan malonūs joti ( ne visi malonumo prasme ). Esu gyvenime jojus 4 ristūnus. Du iš jų super malonaus aliūro, o kiti du- kančia. Charakteriai geri, nu bet va kančia pačiam judesy. Kratu, nestabilu ir tt. Toks va yra Grafas kaip pvz. Vieną super minkštą esu jojus prieš N+10 metų. Kai pamačiau vakar Parką po balnu, jo judesį, tai net neužlipus ant jo galiu drąsiai teigti- jis lygiai toks, kaip tas mano kažkada jotasis. Tą patvirtino ir merginos. Tai va, jei bėgimo karjera jam toliau nesiklostys, kas įsigys jį jojimui bus tikrai laimingas wub.gif
Greta liko apšalus nuo malonumo jį joti ir jau labai nori, bet reik dar pasitikslinti, ar jojimas važiuojamam ristūnui nieko blogo, nes jo važiavimo karjera dar tikrai nebaigta mirksiukas.gif . Mano manymu nieko blogo, bet gal yra kitaip nei aš manau.
Atsakyti
Na va, pasikonsultavau su ristūnų sporto profesionalais. Greita aš biggrin.gif Taip- ristūnui jojimas ne tik kad ne žalingas, bet dar ir naudingas. Jojimas ristūnams stiprina nugaras. Tik, kad ir suaugusį įtrauktą į darbą važiuojamą ristūną reikia pradėt joti didinant palaipsniui krūvį. Nu čia logiška. Nes užforsavimas duoda atvirkštinį variantą nugarytei smile.gif
Atsakyti
Kas nematėt, yra pakeitimas Aukštaitijos Taurės varžybų Anykščiuose. Varžybų data yra nukeliama vėlesniam laikui. Na bet tų varžybų šį savaitgalį visur daug, taigi kas ir buvo nusprendę ten važiuot, daug nepraranda. biggrin.gif
Atsakyti
Na ka man beliko tik prisideti, kad vakar buvo puiki diena ir, kad prajojom grazuoliuka ristuniuka - as kai panasiai judanti namie turiu, tai pagaliau Dusetose turesiu ka joti, nes savsiem jokios baimes kai atsisedi ant zirgelio, kuris juda kaip savas, o dar ir ausis krato kaip savas lotuliukas.gif Ir Buma ir Furija as bijau net kelt zovada, ka jau kalbet apie zovadavima, o su siuo - keliam zovada? PIRMYN! Deja, kaip ir buvo galima tiketis I zovada berniukas nekilo tik savo riscia demonstravo smile.gif
user posted image
Del Bumo tai po tooooooookiu zoro pasirodymu man tikrai noras ant jo sesti praejo - kur tau as dar nezinau kas yra piestukas, o cia tokiu jis gal 5 parode Is eiles, o ka jau kalbeti apie brekiukus, kurie seke po ju - man jau cia aukstas pilotazas butu tongue.gif
O mes siandien su savo berniuku nerealiai gera treniruote turejom - pradzioj nelabai sekesi, bet pabaigoje taip nerealiai pavyko susokti marsrutuka (su tokios kliutim kaip kryziukas su per viduri stovincia sienele, padangos ir dar virs ju kartis), kad nors jau treneris sauke uzteks - as dar karteli perlekiau padangu kliuti biggrin.gif
Atsakyti
O cia pasijuokimui smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=8UvOHeWQszs
Pats pirmasis vaizdelis su baltu arkliuku toks man puikiai pazistamas biggrin.gif Tik as saviskiui kamanu nenomoviau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 25, 22:00)
Na ir papietavę, pailsėję, pasiėmėm jau senai pasiimti planuotą ristūną Giant Park

Gražus žirgelis 4u.gif man jis lygiai taip pat kaip Grafas atrodo, tik snukutis truputį kitoks smile.gif jeigu jau toks ramiakas ir toks fainas, tai kai atvažiuosiu, duosit ir man pabandyt. Po Bumuko neturėtų būt baisu jį jot biggrin.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 26, 13:19)
O cia pasijuokimui

Pirmas gerulis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jis karteli pasibaide, bet tas pasibaidymas ir buvo kaip maniskio lotuliukas.gif Isskestos kojos ir kruptelejimas lotuliukas.gif Uz Bumiuka daug lengviau jot, aisku jei issiaiskinti kokia zovadele, bet manau ji ir puiki smile.gif
Siaip labai patogus, aisku suprast reikia, kad is vezimelio jis tai blauzda nelabai ka sako smile.gif Bet gerai paspaudus pradejo sakyti ir pabaigoje dar ir pasisukinejome zingsni beveik tik nuo blauzdos tongue.gif
Atsakyti