Vyliojamai atrodo, bet cia atsiremia i vaziavima daug kas - reik apsiklausinet ar kas vaziuoja ir vietos turi, nes pas mane dzipe kablio dar ner, o ir praktikos neturint viena su zirgu leistis i kelione tikrai bijociau. Bet, kad suvyliojo mane tai labai

Snd lytagroj buvau ir deja man tinkanciu svarku nebuvo....

Matavaus Pfiff svarka 36dydzio, kur tau ten 36 - vos ne 40, paskendau. Tai va jei kas ka zinot tai informuokit, nes ieskau juodo svarko varzyboms, gali buti naujas, gali but devetas, bet puikiai atrodantis - geriausia iliemenuotas, nes kur matavau tai nebuvo iliemenuotas tai kai maisas ant manes atrode.
O pas mane nieko ypatingo - dirbam ir tiek, pradejau sokti sudetingesnes kliuteles, jau zinau ka reiskia tikras zirgo suolis, kai jis spiriasi galu. Bandom pradinuku testa

Paprasysiu ko nors pafilmuoti, bus manau visiem gero juoko is dvieju konkuristu, kuriu vienas ristunas testuko

Dar pradejom eiti risnoti ir vaikscioti i Nemuna, smagus jausmas kai purslai aplinkui tyksta - vaikiui ziauriai vanduo patinka tempia kur giliau, ale as kai plaukt nemokanti tai jam tenka pasitenkinti iki pilvo
Vakar mus buvo uzpuolus bite (ar kamane ar sirse ar kazkoks panasus padaras), tai pradzioj nesupratau kas vyksta - zirgas tiesiog sustingo ir idemiai kazko klause, tada pamatem ta padara, nejo atkratyt, tai teko nesdintis mum

Visi zirgai taip jautriai reaguoja i sirses ar cia tik jei nukenteje yra?