Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Suniui leidzia ne I mentes, o I paodi tarp menciu, bet, kad migruotu jis nesu girdejus, tai nieko negaliu pasakyti smile.gif Na as tikrai nenoreciau, kad man tokia adata kas I kakla suvarytu - rekciau, kasciau, spirciau smile.gif Na mum pasiseke labai, nepatiko tik aparatas, kuriuo tikrino ar neturim kokio uzsislepusio cipuko, bet pamane, kad su juo glostomas yra ir tada jau patiko lotuliukas.gif
Pas mus Marvoje menesiuka vasara stovejo labai panasus zirgelis I ta su balta pavarza g.gif Sake naudojamas kazkur sventese ar panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 19, 15:14)
Suniui leidzia ne I mentes, o I paodi tarp menciu, bet, kad migruotu jis nesu girdejus, tai nieko negaliu pasakyti smile.gif

Migruoja migruoja - būna, pakaklėje atsiduria.

Papildyta:
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 08 18, 23:32)
Vardu Muskatas (orlovo ristūnas).

Gražus spalvinimas jo, toks puošniai atrodantis.

QUOTE(VekiVivon* @ 2013 08 19, 00:56)
Volas su Baronu  smile.gif

Pažįstu Volą, teko ant jo ir pajoti smile.gif
Atsakyti
Labas dienas. smile.gif

Aš šiandien jau prasijudinus savo "olimpinį" Bumuką. biggrin.gif Subėgiojom net ir testą. ax.gif Dabar bandom mokytis skersavimo. Žingsniu viskas išeina super jau, reiks padirbėt ant riščios dar ilgiaau.. smile.gif

Vilma, uodegos nepynėm taupydamos laiką. Galvojom dar jo turėsim ten nuvažiavę, bet jau tikrai nebuvo kada, tai liko "palaidūnas" biggrin.gif

QUOTE(*K&K @ 2013 08 18, 08:20)
Aš labai susijaudinau paskaičius Gretos postą, prieš tai pažiųrėjus video buvau...
...Greta atrodė šauniai, sveikinimai su debiutu, žiūritės gražiai! thumbup.gif

QUOTE(*K&K @ 2013 08 18, 18:28)
Greta kaip visuomet mane zavi, manau apie ja dar ne karta girdesime ir ne tik forumo mastu, Greta saunuole pirmyn ir toliau  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai labai jums ačiū už tokius gražius žodžius! aciuks.gif

Andro, sveikinu Rugilę su tokiais puikiais startais thumbup.gif Kas dėl konkūro, man jis tiesiog ne prie širdies. Peršokt galiu, baimės neturiu, bet... Nors ką čia žinosi, gal kada susigundysiu, dvikovę varyt pradėsiu. lotuliukas.gif Tik tiesa ta, kad dresažo vis tiek nepaliksiu (bent jau dabar tik ta mintis pas mane) rolleyes.gif

Veki, labai gražios foto. smile.gif Taip pat ačiū už pagyras mums su Bumuliu. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 19, 15:14)
Pas mus Marvoje menesiuka vasara stovejo labai panasus zirgelis I ta su balta pavarza  g.gif Sake naudojamas kazkur sventese ar panasiai  g.gif

Gali būti tas pats. Nes kinkomas į pagamintą pagal užsakymą vežimaitį - šventėms ir pan. Nors anas gyvena pajūryje pastoviai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 19 rugpjūčio 2013 - 17:57
Sveikinu Dalią su gimtadieniu 4u.gif

Ir sveikinimai Gretai su debiutu! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai gal menesiukui buvo I Kauna atvaziaves, nes sake trenere, kad jis kiekvienais metais pas mus trumpam apsistoja smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, tylenes. Ziu kalba pas mus bangom biggrin.gif
Na siandien eiline darbo diena pas mus buvo. Gretos nera tai Bumuks su Furija poilsiavo. Ginete vakare isvedziau i levada palakstyt. Ir pasigailejau kad fotiko neturejau. Agatas per lavada nuo jo buvo, tai uiiiii kiek lakstymo pasiputus, snypstimo, kurkimo. Uodega stulpu. O jau aliuurai- zandikauliai man net atvepo. Eina sau grozis. Kai issipute visas tai Agatas gan smulkus pasirode. Tik grasinimo daug. Aplink vaikscioje poilsiautojai atejo filmuot fotografuot vykstancio demonstravimosi. Tai jie irgi nenorejo patiket, kad Ginete tik dvimetis, o Agatui 11-ka. Abu dydziu vienodi buvo. Tai va tiek. Man berasant uzejo baisi liutis su zaibais ir griaustiniais. Visa diena issilaike nelije ir te tau.
Atsakyti
rolleyes.gif Išvažiuoju iki savaitgalio į Marijampolės raj į Triobiškes Teta gyvena daugiabutį prieš pat žirgyną), bet Rugilė nevažiuoja kartu. Atvažiuoja jos draugė iš Kauno, kuri lanosi lyg tai Marvoj ir myli Kroną biggrin.gif Tai vieną naktį bus mergaitvakaris, nes nakvos vienos su mūsų pudelyte, kuri tikra pitpudelė. Rugilės gyvenime dar vienas svarbus įvykis- pakeitė mokyklą , išeina iš menų gimnazijos į paprastą ir dar į muzikos mokyklą pabaigti smuiko klasės metus. Taip kad vasaros užbaigimas blink.gif daug visko.
O Gretai tai linkim gerų startų ten kur patinka. Iš tikro tai baltai pavydu kad gali rinktis ir turi tokį pastovumą.
Jeigu parduos Sanremo-Rugilei bus vėl trauma, tai su ja lieka tik jos patirtis, įgūdžiai ir geri įspūdžiai. Turim filmuotą medžiagą kaip šoka, tad gal rasim savininką kurio žirgui reikia kad ir tokio lygio raitelio. Supratau, kad Rugilė l. gražiai demonstravo Sanremo ir atsirado besidominčių juo. Jeigu jis kažkam reikalingas, geidžiamas, tai viskas turi eiti tik pirmyn. Tikiu kad ir pats Tadas paieškos jai geriausio varianto bet kokioje situacijoje.
Atsakyti
Labas rytas.
Na, laukiu išsiilsėjusios Gretos biggrin.gif ir kibsim į darbus. Vyrą išlydžiu į Latviją ir karaliausim žirgyne biggrin.gif Penktadienį išvis super- atvažiuoja pas mus Vilmuuutė thumbup.gif Diena šiandien nelabai vasariška, bet jojimui bus pats tas. Bumuką minkyt reiks rimtesniems testams. Vaikis greitai mokinasi, super.
Jau vakar kokia audra pas mus vakare buvo, eina sau. Su tais žaibais tai čia jau nebelabai juokinga schmoll.gif
Andro, tai tu pati aplankyk žirgyną. Pasidaryk ekskursiją. Pafotografuok ir mums papasakosi kaip kolegos suvalkiečiai laikosi biggrin.gif Bus įdomu.
Atsakyti
Mmm, tylenės nelaimingos, dar tariu žodį biggrin.gif Va
user posted image

Vilma, va- du konkūrai tavo thumbup.gif Dabar va pabandyk išsigint rolleyes.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Atsakyti
Vyliojamai atrodo, bet cia atsiremia i vaziavima daug kas - reik apsiklausinet ar kas vaziuoja ir vietos turi, nes pas mane dzipe kablio dar ner, o ir praktikos neturint viena su zirgu leistis i kelione tikrai bijociau. Bet, kad suvyliojo mane tai labai smile.gif Snd lytagroj buvau ir deja man tinkanciu svarku nebuvo.... sad.gif Matavaus Pfiff svarka 36dydzio, kur tau ten 36 - vos ne 40, paskendau. Tai va jei kas ka zinot tai informuokit, nes ieskau juodo svarko varzyboms, gali buti naujas, gali but devetas, bet puikiai atrodantis - geriausia iliemenuotas, nes kur matavau tai nebuvo iliemenuotas tai kai maisas ant manes atrode.
O pas mane nieko ypatingo - dirbam ir tiek, pradejau sokti sudetingesnes kliuteles, jau zinau ka reiskia tikras zirgo suolis, kai jis spiriasi galu. Bandom pradinuku testa lotuliukas.gif Paprasysiu ko nors pafilmuoti, bus manau visiem gero juoko is dvieju konkuristu, kuriu vienas ristunas testuko lotuliukas.gif Dar pradejom eiti risnoti ir vaikscioti i Nemuna, smagus jausmas kai purslai aplinkui tyksta - vaikiui ziauriai vanduo patinka tempia kur giliau, ale as kai plaukt nemokanti tai jam tenka pasitenkinti iki pilvo smile.gif
Vakar mus buvo uzpuolus bite (ar kamane ar sirse ar kazkoks panasus padaras), tai pradzioj nesupratau kas vyksta - zirgas tiesiog sustingo ir idemiai kazko klause, tada pamatem ta padara, nejo atkratyt, tai teko nesdintis mum smile.gif Visi zirgai taip jautriai reaguoja i sirses ar cia tik jei nukenteje yra? g.gif
Atsakyti
Greta 4u.gif su debiutu tau ir sorry kad su Jovita sumaisiau, kazkaip uzsigalvojus buvau.
Monika, as irgi tam zirgyne su kuponiukais pajodineju:) Tik simpatija mano kita. Jei kada dar uzmatytum akcija, brukstelk man, ok? smile.gif
Atsakyti