Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas rytas.
O jau vaizdu graziu maciau- voratinkliai apkibe rasos lasiukais. Saules spinduliuose kaip deimantai lasiukai blizga. wub.gif Nerealu. Rukas, saule. Super. Kar ir vesoka.

Greta, panasu grazuolis orlovas. Labai grazus video. Apie ristunus kalbejom ir nemazai. Taip, ristuna taip pat galima puikiai paruosti jojime. Bene pagrindinis kriterijus isjodinejime, kiek kalbu su tos srities profesionalais, visgi yra zirgo noras partneriauti. Todel su tinkamu eksterjeru labai svarbu ir tinkama psichika. Nemanau, kad sis ristunas kada nors buvo kinkytas. Is vezimaiciu istrauktais ristunais toki lygi pasiekt sunkoka butu. O jodinejama gan sekmingai. Ir formos jodinejant labai taisomos, o ne levadose stovint. Gyvas pavyzdys musu zirgyne vaziuotas ristunas Irisas. Kai pamaciau jo formas dabar Rieses zirgyne, kur jis naudojamas jojimui, apstulbau- grazus, raumeningas, super. Saunuoliai ten dirbantys su juo treneriai. Ir ne kitaip. Formoms suformuoti reikia zirga tinkamai dirbti nuolat ir tinkamai sert. Tada auga raumenu mase.. Jei zirgas istraukiamas savaite kita pries varzybas is gardo ar levados ir su juo palakstoma laukais palaidais plaukais, tai rezultatas nulinis. Sistema jei instaliuota zirgui teisinga, tai jam stovint ji niekur nedings. Bet raumenynas stovint virs kumelingos kumeles pilvu ir atitinkamu vaizdu. Istverme analogiskai. Paprasta ir banalu. Bet vistiek dar sugebama stebetis prastu varzybu rezultatu biggrin.gif

Vilma, tavo rodomi zaslai vadinami pelham ( peliama). Tai lauztukiniai zaslai. O ju grieztumas priklauso nuo raitelio rankos. Kaip ir lauztuku. O ten ristunui ideti lauztukai. Lauztukines kamanos. Auksto lygio isjodinejimo varzybose lauztukai privalomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 29 rugpjūčio 2013 - 08:07
Laba 4u.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 27, 09:19)
O po tokio grazaus vasaros sezono uzdarymo, voverikes kibs aktyviau i mokslus. Jau gi antrokes ir muzikos mokyklos pirmokes.

Oo, kokį muzikos instrumentą pasirinko? ax.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 27, 21:15)
Praeitų metų rugpjūtis.
Šių metų rugpjūtis.

Super gražus duetas drinks_cheers.gif bet tau šiaip visi arkliai tinka. Ir su Ūdrute abi gerai atrodytumėt biggrin.gif
Atsakyti
Jos pianina namie turi. Groja jau kazkiek. Patinka. Tai toki ir pasirinko.
Atsakyti
Udrute mano sekancios keliones I Dusetas tikslas lotuliukas.gif Mastau tik ar rasime jai tinkanti balna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 29, 15:27)
Udrute mano sekancios keliones I Dusetas tikslas  lotuliukas.gif Mastau tik ar rasime jai tinkanti balna smile.gif

Kam tas balnas jos nugara kaip fotelis thumbup.gif
Atsakyti
Gretai be balno jau nepavyko apjoti Udrytes, tai va tam ir balnas wink.gif
Atsakyti
Udrute... Mirsiu is juoko lotuliukas.gif Gerai cia pavarot. Pirma reikia ismokt sest i tobulas "virvutes", o tada jau pretenduot i Udrutes jojima. Savininkui parodysit kaip gaziai "virvutes" darot, tada gal ir patikes savo laiva biggrin.gif
Atsakyti
Nieko tokio - pasirinkimas didelis ten ka apjoti lotuliukas.gif Va salia ir erziliukai du sunkus stovi - dar meilesni uz Udryte mirksiukas.gif
Gerai turetu atrodyti Udryte su balnu ir kamanomis smile.gif
Atsakyti
Aš jau matau, mergos, kaip jūs jojat Ūdrą. lotuliukas.gif Su balnu mano nuomone dar blogiau būtų, ji ne šiaip sau kumelė. tongue.gif

O čia nuotrauka, kurią pamačius pagalvojau "Ginete ir Jožikas" biggrin.gif

user posted image

Ir argi ne sutapimas, kad ant to širmulio John Whitaker... unsure.gif Ateity tikiuos tokią nuotrauką padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted.: 29 rugpjūčio 2013 - 21:28
Labas vakaras.
Ogogooo, kokis štilis temoj g.gif
Išlydėjom šeimyną į Bendorius. Dalyvauja visi trys duetai. Greta prajojo Bumuką. Kai pamačiau šio žirgo formas, atvėpo žandikauliai- atletas. Jau tooks raumenynas wub.gif Po to pavakarojom su Greta. Turėjom istorijų pasakojimo vakarą smile.gif
Fotografavau šiandien savo grožius. Taigi va:
Ginete wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Perlita wub.gif
user posted image
Trys kartos- mama, senelė ir anūkė smile.gif
user posted image
Mažoji Mis elegancija biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Kol kas tiek smile.gif

Greta, graži foto. Super. Manau bus galimybė padaryt panašią foto mirksiukas.gif
Vakar labai panašių foto būčiau pridarius ir aš. Ir nufilmavus. Atsinešiau į treniruotę ir fotiką. Bet...išsikrovusį doh.gif Tėtis su dukrom treniravosi. Tai poniukų maršrutą šoko visi trys vorele. Pirmas joja tėtis su Agatu, o abi dukros su poniukais iš paskos vorele. Jau taip fainai atrodė. Taip mielai. Super. Bet va... Nieko. Bus dar laiko įamžinti.

Atsakyti
Apie Perlita as jau tyliu wub.gif
Sekmes duetams mirksiukas.gif
O as siandien ryte pasidariau trumpa treniruote be balno, tai deja iki zovados nedaejau - kol kas man ir riscios pakanka lotuliukas.gif Na, o po pietu nusimato kelione I Arlaviskes bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos , regis dar net neprisiregistravau temoj , niu vasaros pas mane uzkaltos buna tai nieko naujo kaip visada papasakot negaliu ir neturiu tyliai ramiai sukames savam rate niekur nosies nekisdami ..........
Seniai besirodem tai pasirodom kaip atrodom smile.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Ir visiem buckis nuo musu 4u.gif user posted image
Atsakyti