Aciu, Evelina uz pataisyma. Matyt as supratau kiek kitaip ka jis sake. Pasake, kad po kritimo jis turejo startuot matyt aplamai. O as kai nebuvau, tai supratau tiesiogiai. Nu taip, tikrai nemalonu. Pati esu startavus iskart kai is aikstes isnese raitele su luzusia koja. *****, nors laiko praejo jau nemazai, bet kaip siandien prisimenu ta jausma. Mano debiutas, mano startas ir pries mane isnesa is aikstes suzalota zmogu... Brrrrr.
Andro, ne ne. Cia kalta va ta maisatis sezonu. As nei stresavau, nei depresavau, tfu tfu tfu, o pavargus pasijauciau nerealiai.
Kaiiip gaila siandien erzilioko pasidare. Kumeles isleidau i ganykla prie ezero. Kartu ileidau ir ponius. Ramiai issiaiskino kas yra kas ir ramiai ganytis nuejo kas kur. O kumelyyyte koooki kakla ir pasazus demonstravo pamacius ponius. Mmmm. Drasi. Bijo, bet lenda artyn. Tai va, kai visi nuejo ganytis, Ginete taiiip norejp eit kartu. Taiiip jis gailiai zvenge. Nerujotu Fiesta, isleisciau visus kartu. Labai gerai butu. Ir bendravimas kitoks buryje, ir butu paaukletas. Visai i nauda butu. Bet va Fiesta nekergta, tai cia jau tokia mintis neigyvendinama. Tenka vienam levadoj sedet ir virkaut. Praeinant man, kaip jis burbuliavo, kaip prase leist ir ji. Bet... Foto ikelsiu veliau.
Skrajojantis Olandas- gali plaukti be vėjo ir atsilaikyti prieš bet kokią audrą.