Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 04, 20:40)
Kiek girdėjau, ten Bendoriuose nelabai kaip baigėsi tas kritimas  verysad.gif  Ir, iškart po to kritimo, į aikštę vyras įjot turėjo.

Po to kritimo kiti raiteliai į aikštę jojo; anyway, tikrai turbūt daugumai ir raitelių, ir žiūrovų nesmagus jausmas buvo...

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 05, 08:14)
O va balta ozka ir baugu ir idomu.

Mes praeitą savaitę miške visą bandą baltų ožkų sutikom - bet nieko, pastovėjom, ramiai pažiūrėjom, palaukėm, kol bobulencija savo ožkeles susirinks, ir prajojom. Tik ožys zaraza labai nenorėjo pasitraukti, labai jam rūpėjo, ką gi čia miške sutiko, tai pats paskutinis po ilgų dvejonių paskui bandą nupėdino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 05, 10:40)
Va va. As pati labai tikiu tais prisikalbejimais. Tai geriau neprisikalbeti  biggrin.gif Nera jau taip blogai tas univeras. Ypac palyginus su liga. Sveik kuo greiciau
Robi musu suzeide.

Dėkui 4u.gif Aš irgi tikiu prisikalbėjimais, bet va pati pašnekėjau ir vsio doh.gif jo, jau geriau univeras nei liga, kad ir kaip ten baisu pas mus būtų doh.gif na bet 2 metus atsilaikiau, 2 metai liko, kažkaip reiks susikaupt ir pabaigt.
Vasaros tai žiauriai trūko, taip greit ji prabėgo... Atrodo tik atostogos prasidėjo ir viskas, vėl ruduo. Kai pagalvoji, tai tiek daug visko buvo nuveikta per šią vasarą, tik nesupranti, kaip taip staigiai viskas galėjo praeit..
Vargšas Robis.. Išsikapstys šuniukas, to jam ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
Palaikymai šuniukui greičiau pasveikti.
Gaila vasaros, tai tikrai, pati dar atostogauju ir jaučiu mieguistumą, nuovargį. Vis galovojau kad čia dėl emocinės įtamopos- dėl Rugilės mokyklos keitimo. Bet vakar dasiprotėjau kad gal kokio magnio su B vitaminais trūksta, tai nusipirkau kursą.
Antradienį Rugilė buvo žirgyne, tai jojo 5 žirgus blink.gif , varom dar šiandien kol auksinis oras ir mes atostogaujam.Kalbinam draugę kartu ,kad po 3 žirgus išeitų, nes liko jos kelios pagrindinės paauglės o žirgų ten daug.
Atsakyti
Aciu, Evelina uz pataisyma. Matyt as supratau kiek kitaip ka jis sake. Pasake, kad po kritimo jis turejo startuot matyt aplamai. O as kai nebuvau, tai supratau tiesiogiai. Nu taip, tikrai nemalonu. Pati esu startavus iskart kai is aikstes isnese raitele su luzusia koja. *****, nors laiko praejo jau nemazai, bet kaip siandien prisimenu ta jausma. Mano debiutas, mano startas ir pries mane isnesa is aikstes suzalota zmogu... Brrrrr.

Andro, ne ne. Cia kalta va ta maisatis sezonu. As nei stresavau, nei depresavau, tfu tfu tfu, o pavargus pasijauciau nerealiai.

Kaiiip gaila siandien erzilioko pasidare. Kumeles isleidau i ganykla prie ezero. Kartu ileidau ir ponius. Ramiai issiaiskino kas yra kas ir ramiai ganytis nuejo kas kur. O kumelyyyte koooki kakla ir pasazus demonstravo pamacius ponius. Mmmm. Drasi. Bijo, bet lenda artyn. Tai va, kai visi nuejo ganytis, Ginete taiiip norejp eit kartu. Taiiip jis gailiai zvenge. Nerujotu Fiesta, isleisciau visus kartu. Labai gerai butu. Ir bendravimas kitoks buryje, ir butu paaukletas. Visai i nauda butu. Bet va Fiesta nekergta, tai cia jau tokia mintis neigyvendinama. Tenka vienam levadoj sedet ir virkaut. Praeinant man, kaip jis burbuliavo, kaip prase leist ir ji. Bet... Foto ikelsiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 05, 13:39)
Tenka vienam levadoj sedet ir virkaut.

O kokių bendraamžių žemaičių (ar šiaip kokių "neutralių" žirgelių) jam į kompaniją nėr?
Atsakyti
Matai, reikalas tas, kad dvimetukai jau yra susigyvene grupej ir labai nedidelej levadoj laikomi. Ir visoookiu charakteriu yra ju. Taigi imetus viena i ta gauja, jis rizikuoja but rimtai sutraumuotas. To tai jau tikrai nereikia. O cia savos, gero charakterio, su patirtim auklejant jaunaja karta kumeles. Ypac Furija- vaikstantis profesorius ir kantrybes isikunijimas. Be to jo gardu kaimynes. Taip kad be baimes galiu suleist visus i buri. Jos jo nesuzalotu, o pastatytu i vieta ir jis eitu sau ramus ganytis. Ganykla diiidele. Bet va nesukergta Fiesta yra problema jau. Va ir visa esme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 05 rugsėjo 2013 - 14:37
Tai leisk tik su Furija smile.gif Vargsas Robiukas...
Skambinausi as jau I ta Laimes pasaga smile.gif Neturi nieko mano dydzio, o jei noriu galiu uzsakineti uz kosmines kainas - uz batus 600Lt as manau verta moketi, bet uz svarka tai mano nuomone per daug yapc kai nezinia kaip man su tom varzybom seksis ir ar po pirmu dar noresis kur vaziuoti tongue.gif
Labai grazus rudenelis prasidejo - jei gerai pamenu praeitas buvo lygiai taip pat grazus ir ilgas, o pagal sinoptikus dar ir savaitgalis bus be lietaus ir sauletas smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
wub.gif
Papildyta:
Su viena ja irgi prasta mintis leisti. Būry geriau mirksiukas.gif Nieko, nenumirs vienas. Juolab, kad mato visus. Nėra atskirtas taip, kad nematytų cool.gif
Atsakyti
user posted image

Vilma, nauji švarkai ten tai taip, gal tiek ir kainuoja. Bet reik nuvažiuot ir paklausinėt vietoj. Yra kartą du užsidėtų švarkų ten ir tikrai iki 200 lt nusipirksi mirksiukas.gif Be to ten vietoj irgi, Riešės žirgyno kieme prie pirties pas S,Malinauskienę gali pasiteirauti mirksiukas.gif 100-150 litų ribose rasi sau tinkamą tikrai mirksiukas.gif Reikia pavažinėt ir paieškot ir tikrai rasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pamenu man irgi teko startuoti nepavydėtinoje situacijoje prieš mano akis mergaitei į galvą spyrė žirgas ir mergaitė iš karto atsijungė spyrė kitam žirgui, bet pataikė jai į galvą tai buvo tikrai šokas žiauriai nemalonus vaizdas... Mergaitė atsigavo, bet išvežė tuo pat ją į ligoninę ir tada teko startuoti kažkaip maršrutą pabaigiau, bet pati nebepamenu net kaip išsitrynė tas maršrutas iš galvos visiškai. O kas čia Bendoriuose nutiko? Kad nieko neteko girdėti...
Atsakyti
Kazkaip pradzioj ieskausi tarp nauju, o jei nepavyks - tada jau tarp nesiotu, bet kol kas nulis rezultatu, bet nieko as rasiu smile.gif
Grazios nuotraukytes, kur Perlita su poniukais bendrauja 4u.gif
As kai jau isbandziau ir nuo zirgo, ir su zirgu kritimus, tai pasilieku prie nuomones, kad su zirgu krist baisiausia brrrrr net negaliu isivaizduot, jei sokant kokia 140cm zirgas uzkliutu priekiu ir verstusi - cia jau ir neisgyvent galima unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pagaliau penktadienis wub.gif

Taigi taigi. O as cia su superine zinia, su nuosirdziausiais sveikinimais.
Kristina, nuosirdziausi sveikinimai ir kuo geriausi palinkejimai sumainius aukso ziedelius 000552.gif drinks_cheers.gif Grazaus seimyninio gyvenimo ir daug mazuju raiteliuku thumbup.gif
Atsakyti