Aplamai mes su Rugile stebim, kad žmonės ( vaikai) mutuoja, jie kažkaip ima elgtis neadekvačiai, nelogiškai. Tai ji sako- man atrodo kad mane nuo mutacijos iškelbėja gyvūnai- žirgai ir mūsų šuo. Aš sakau, tiksliai kai išsidrebia api su pudelka- nu vienodos veido ir snukio išraiškos, kūno poza, tačiau mutuoja šuo- žmogėja.
Papildyta:
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 03, 08:01)
Labas rytas.
Ojeeeeeeei, gerulis Urioso

OMG

Aha, manes tas pats laukia su savuoju sirmiu
Vilma, bent jau joti amziaus cenzo nera, tai va svajone bent tuom issipilde. Belieka tik pasistengti neuzsimusti

O jei rimtai, tai mano teveliai mane ir vyra vos ne kasdien linciuoja del dukru jojimo. Ju nuomone kategoriska- pavojinga. Ir nepakeisiu jos, nors pasiusk. Mane erzina net. Toks jau faktas yra, kad kalba ir prikalba. Mes negalvojam apie pavojus paranoiskai. Zinoma, kad pavojingas sportas. Nu bet kaip man atimt is ju ta aistra? Neisivaizduoju. Zinau, kad jei neduok Dieve kas nors, tai mane nukryziuos su motyvu "Saaakem!!!!" Bet... Yra kaip yra. Belieka tiketis, kad klostysis viskas sekmingai.
Man Rugilė pasakoja- sako ryte einam į ganyklas pasiimti arklių , tai yra sėda be balnų su kantarais ant jų parjoti, negi eis. Sanremas visada būna mieguistas, ramus. Susitaria kad neriščiuos. Kol Rugė ant jo užsirobštė, kita jau buvo nutolusi ir dar riščiavo. Sanremas atsibudo ir kaip pasinešė link daraugės, sakė taip švilpė vėjas, greitis buvo nerealus, laikėsi vien kūnu, nes Sanris galvą palenkė , tai net karčių negavo.

Man reikėjo didelio susitvardymo kad išlikti ramiai, nes suprantu kad ji patyrė tokį adrenalino pliūpsnį, kad reikėjo pasipasakoti, bet reikėjo pasakyti tą ir tiek,kad ji atsisakytų tai pakartoti ir tiesiog daugiau to nedarytų, nes ji jau suprato kad kūnas jos paruoštas gan gerai.
Tačiau atimti jojimą- tai reikštų ją taip traumuoti, kad ta pats kas pasodinti į invalido vežimėlį. Man baisiau kai ji riedukais važinėja ar su dviračiu išvažiuoja toli su draugėm ( tokiom su mutacijos požymiais)Aš pati 15-os metų turėjau rimtą traumą- šokau į tolį per varžybas ir trūko meniskas, raiščiai ir sąnario maišas. Tai sūnų į judrų sportą nevedžiau. Baseine gerklės ten jiems prasidėjo, poto nuvedžiau abu buriuoti tai vienas iš jų studijuoja laivavedybą universitete, tai yra su jūra liko susijęs.