Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 17, 12:19)
Patikrinau dar karteli, man ta linka atidaro  g.gif

Man irgi dabar atidaro. Na, kainos visai nieko. Bet visgi mašinos reikia, kad sugebėtum normaliai privažinėt smile.gif ir žirgai man kažkur labai matyti, ypač tas sartis (arabas?)..

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 17, 15:44)
Kad ir mediniai, bet medaliai. Su kuo labai ir sveikinu 

Ačiū 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 09 17, 21:31)
Parašyt nelabai ką turiu, bet kai temoj taip tylu, tai žūtbūt kažką suvelt reikia. 

Blynelio dabar nebejoji? smile.gif

QUOTE(Vaiv* @ 2013 09 18, 09:22)
Na, o iš mano pusės naujienos nekokios...

Kas čia darosi, kad žirgynus taip dažnai tenka pakeisti.. unsure.gif na bet manau dar rasit kažką gero ir sau tinkamo, to ir linkiu 4u.gif

QUOTE(AstiSpumante @ 2013 09 18, 18:57)
Linkejimai nuo Zorro ir Grisu

Koks diiiidelis wub.gif
Atsakyti
Vat, kad zirgai matyti tai as maniau, kad tik man taip vaidenasi.... blush2.gif
Atsakyti
Pasirodo zinias retsykiais Ir reikia paziureti - katik pranese, kad buvo suimtas (ar leistas suimti gerai neisgirdau) zemaituku kankintojas, nors byla del zemaituku kankinimo dar neisnagrineta, bet ji suima uz kaimyno, kuris kaip jis mane iskunde ji del zirgeliu - turto padegima. Vis del to bausmes jis sulauks smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Sulauks sulauks. Oiiii kaip sulauks. Visi sulaukia rolleyes.gif O čia dar negana arklius kankint, tai dar , blyn, Rembo ar Briusą visagalį vaizduot. O pamačius jo advokatą, tai pirma mintis "Ooo, čia dar ilgaiii viskas užsitęst gali". biggrin.gif
Atsakyti
Faktas, kad po to padegimo jam tikrai gerai nebesibaigs smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Mūsų jaunimas su poniukais šiandien Dusetose papuošė Derliaus šventę. Be suaugusių. Ir sekėsi joms puikiai. Greta puikiai suvadovavo "paradui". Dukros grįžo patenkintos ir dar dovanų tėvams parvežė.

Baisiau nei baisu čia jau. Jis UŽSAKĖ susidorojimą. Padegtas ūkinis, o va dabar gyvenamas pastatas. Vadinasi jam nesvarbi žmogaus gyvybė. Tai ką jam reiškia gyvūno gyvybė? Ogi nieko. Jo žodžiais tariant "natūralioj gamtoj irgi gaišta". Tai kokios dar mintys gali būt net apie galimybę gražinti jam žirgus?! Gal jau baigsis tas teismų bereikalingas šou. Siaubas kažkoks. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 21 rugsėjo 2013 - 13:07
Sveikos:) Labai skaitau sia tema smile.gif
Smagu, kai tiek zirgus mylinciu zmoniu smile.gif As po sesiu metu, vel bandau atgaivinti si nerealu 'reikala' smile.gif
Labai zavios ikeltos nuotraukos jusu visu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 21 rugsėjo 2013 - 13:30
Sveikute prisijungusi 4u.gif Dekojame uz komplimentus nuotraukytems - smagu, kad ir pati grizti I si smagu uzsiemima smile.gif
Lauksime is taves ziniu dazniau ir aisku graziu nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif na, nuotraukyciu ten labai graziu, neturiu kolkas smile.gif ypac kai viena vykstu pajodinet, tai ner kam nufotografuoti, o zirgo kaklas, sedint, nelabai idomu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kur jojat? as ir dazniausiai viena joju, tai pas mane uztai dazniausiai fotkes maniskio su draugeliu pasilakstymai biggrin.gif
Atsakyti
Kagi, siandien Marveles manieze pabuvojau, maniau Andrea pamatysiu su savo Kornetu, nu bet neeeee nebuvo ten nei jos nei jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 21, 15:43)
O kur jojat? as ir dazniausiai viena joju, tai pas mane uztai dazniausiai fotkes maniskio su draugeliu pasilakstymai  biggrin.gif

Na, siuo metu Peteshos zirgyne smile.gif tolokai nuo miesto, bet smagu, kad i miskus, ne manieze, nepatinka manieze man smile.gif
Kartais Bendoreliuos smile.gif Dar seniau, Pavilnyje smile.gif
Atsakyti