Nu va ko neispejei, kad atvaziuosi butume ilgiau pabuve?
O ant Korneto gardo yra uzrasas, tai ji lengva rasti
As anksti buvau, du arkliukus pajojau ir jau 11 namie buvau
Andrea, mes kaip tik 11 buvom zirgyne 
Aurelija aciu tau uz patarima del nukirminimo, dekinga
Musu mazoji princese duodasi levadoje

kokia ji mazoji, metinuke su 154 cm ugio, ziuriu kartais man jau reiktu pradet pavyduliaut

Aurelija aciu tau uz patarima del nukirminimo, dekinga
Musu mazoji princese duodasi levadoje

kokia ji mazoji, metinuke su 154 cm ugio, ziuriu kartais man jau reiktu pradet pavyduliaut

Sveiki gyvi. 
Ši diena pilna įspūdžių! Nuo pat ryto žirgyne, pabuvojus šventėj su poniukais ir dar pora arkliukų prasijojus.
Su Bumuku nedaug, nes vos treniruotei prasidėjus užklupo lietus, tad teko grįžt į arklidę, o aprimus, aikštelė buvo pažliugus...
Su Furija tikrai neblogą treniruotę apturėjom.
Yyy- tai plačiau apie save truputį.
Na ir foto iš treniruotės.

Papildyta:
Cohiba mane žavi kuo toliau, tuo labiau.
Ši diena pilna įspūdžių! Nuo pat ryto žirgyne, pabuvojus šventėj su poniukais ir dar pora arkliukų prasijojus.
Yyy- tai plačiau apie save truputį.
Na ir foto iš treniruotės.

Papildyta:
Cohiba mane žavi kuo toliau, tuo labiau.
Nu va tai tikrai reikejo ispet buciau palaukus, isizeidziau
Furiuke grazuolyte,o tu tikriausiai nori persisaldyti ale salikiukas ir plika krutine
Furiuke grazuolyte,o tu tikriausiai nori persisaldyti ale salikiukas ir plika krutine
Labas rytas.
Ech, kaip malonu akiai rast tiek gražių foto temoj
Martelė Cohiba auga, gražėja. Labai džiaugiuosi. Kristina, viskas gerai. Tam ir yra draugai
Greta iš širdies dirba, pluša. Rezultatas ima matytis po truputi. Jau jau mergaitė randa bendra kalbą su įnoringąja jautruole Furija. Aš labai džiaugiuosi. Furija gan sudėtingas žirgas. Ji neturi gero aliūro (gal tiksliau neturi tinkamo aliūro šiandienos dailiojo jojimo reikalavimams išpildyti). Tai senų konkūrinių kraujų atstovė. Yra patyrus, klaidų neatleidžianti poniutė. Bet tai jau netrukdo joms puikiai joti. Puikiai išpildyti testo reikalavimus. Trepsiukė išsimiklina ir net skraido momentais
. Gretos susikalbėjimas su ja rodo Gretos tobulėjimą.
Su Rudamina mums keblumų atsirado, paskelbus varžybų Anykščiuose naują datą. Ji sutapo su Rudamina
Mano dukrom pažadėti Anykščiai. Jos irgi pluša ruošiasi varžyboms. Tai reiks suktis iš padėties, kad nieks neliktų nuskriaustas. Ieškosim skolintis antros priekabėlės.
Sveikinu prisijungus naujokę. Tikiuosi susibendrausi ir įsiliesi į mūsų gražų, draugišką, jau gan tvirtai susicementavusį kolektyvą
Ech, kaip malonu akiai rast tiek gražių foto temoj
Martelė Cohiba auga, gražėja. Labai džiaugiuosi. Kristina, viskas gerai. Tam ir yra draugai
Greta iš širdies dirba, pluša. Rezultatas ima matytis po truputi. Jau jau mergaitė randa bendra kalbą su įnoringąja jautruole Furija. Aš labai džiaugiuosi. Furija gan sudėtingas žirgas. Ji neturi gero aliūro (gal tiksliau neturi tinkamo aliūro šiandienos dailiojo jojimo reikalavimams išpildyti). Tai senų konkūrinių kraujų atstovė. Yra patyrus, klaidų neatleidžianti poniutė. Bet tai jau netrukdo joms puikiai joti. Puikiai išpildyti testo reikalavimus. Trepsiukė išsimiklina ir net skraido momentais
Su Rudamina mums keblumų atsirado, paskelbus varžybų Anykščiuose naują datą. Ji sutapo su Rudamina
Sveikinu prisijungus naujokę. Tikiuosi susibendrausi ir įsiliesi į mūsų gražų, draugišką, jau gan tvirtai susicementavusį kolektyvą
O norejau paklausti, kur siaip Vilniuje jodinejat? Railos telefonus atsijunge
Petesha kartais uzimta buna, o man taip sunku laika istaikyt, kad vaikus, kas padabotu, tai po to sunku istaikyt zirgyna, kuris turi laisvo laiko tokiem atklydusiems raiteliams 
Vilniaus zirgynas uzimtas savaitgaliais
full pas juos ten.
Mano mylimas zirgynas uzsidares
o Belmonto issikrausto kazkur?
Beje, gal kas jodinejat Zujunuos?
Siaubas, po tiek metu pertraukos, jauciuos kaip paaugle, nieko nezinanti
Siandien vaziuosim pas Civinskus. Esu tik sveciuos buvus, kazi, ten jie turi didesne aikstele ar tik tas 20kvm maniezas prie arklidziu? Pagal viska turetu turet, tik kad nemaciau
Vilniaus zirgynas uzimtas savaitgaliais
Mano mylimas zirgynas uzsidares
o Belmonto issikrausto kazkur?
Beje, gal kas jodinejat Zujunuos?
Siaubas, po tiek metu pertraukos, jauciuos kaip paaugle, nieko nezinanti
Siandien vaziuosim pas Civinskus. Esu tik sveciuos buvus, kazi, ten jie turi didesne aikstele ar tik tas 20kvm maniezas prie arklidziu? Pagal viska turetu turet, tik kad nemaciau
OMG
Tai tu pas mus atvažiuok. Gal ir toloka, bet niekada nebūna Full ir telefonai visada įjungti
Va va ten tai tikrai ras tau laiko ir dar lauko aikstes pritaikytos
na jau nekalbu apie pasirinkima ant ko joti ir ka apjoti
Eeeeeeeeeiiii, aktyviau, aktyviau! To dar nėra buvę, kad 38 puslapius per 2 mėnesius tik prirašytumėm...
Aūūūūūūūū! Atsibuskit...
Vilma, šiaip jau buvau megztinį užsisegus pradžioj, čia po to tik "išsinuoginau"
Jau prasirgus, nebesisaugau ypatingai.
Naujokei (nežinau vardo
) tikrai pasiūlymas geras pas mus į Sartus atvažiuoti.
Juodei šiandien laisvadienis, ilsisi moteriškė. Bumą prasijojau šiandien. Oiiii, jis tikras eržilas.
Bet kad ir kaip ten bebūtų, mums kartais pavyksta susitarti ir susibendrauti. Nors ir dažniau pykstamės...
Treniruotis vis tiek reikia, kad ir kaip ten bus su tom varžybom...
Ieškom visų įmanomų būdų.
Nuotrauka iš vakarykštės derliaus šventės. Mes su drauge ir olimpiniai poniai

Ir su Furija iš treniruotės dar viena.
Vilma, šiaip jau buvau megztinį užsisegus pradžioj, čia po to tik "išsinuoginau"
Naujokei (nežinau vardo
Juodei šiandien laisvadienis, ilsisi moteriškė. Bumą prasijojau šiandien. Oiiii, jis tikras eržilas.
Treniruotis vis tiek reikia, kad ir kaip ten bus su tom varžybom...
Nuotrauka iš vakarykštės derliaus šventės. Mes su drauge ir olimpiniai poniai

Ir su Furija iš treniruotės dar viena.
Aciu uz pasiulyma
viliojantis
Bet gaila, toli 
Buvom siandien pas Civinskus, dave man si
http://static4.balsa...62dd19b9024.jpg
Nuotraukoj ne as
tik is interneto istraukiau. Taip sakant, visa valanda bande raiteli, ar galima numest, isgasdint ar ne
Bet gale labai jau buvo fainas, susidraugavom, klause kaip 
Vyrui irgi neprastai sekes, Civinskas pamokino, labai fainas treneris
Zodziu, diena uzskaitau
Buvom siandien pas Civinskus, dave man si
http://static4.balsa...62dd19b9024.jpg
Nuotraukoj ne as
Vyrui irgi neprastai sekes, Civinskas pamokino, labai fainas treneris
Zodziu, diena uzskaitau
Nerealiai panasi kumele stove pas mus Kaune Dievogaloje
Va va ir issinuoginai kaip tik susilus - pats greiciausias budas persisaldyti
As va ir jau baigiau sirgti uz tai atsargi - nemalonu buvo
Va va ir issinuoginai kaip tik susilus - pats greiciausias budas persisaldyti