Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Raiteliukėms po 8 metukus rolleyes.gif
Atsakyti
Na turbut jau pasikartosiu simta pirmaji karta: baltai pavydziu mazosioms tokio sanso, arkliai, treneriai, patirtis viskas vienuose namuose smile.gif
O jau "Zentelio" grozis, na tikrai tvirteja, stambeja ehhhhh wub.gif
Pas mus nieko naujo, laukiu spalio panasu spalio 5 d, turesiu daugiau ka papasakot ir parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Tai gi kas bus spalio 5d? m? gal dar vienas draugas atvaziuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 24, 15:59)
Kaip jau padare Siauliuose varzybas, tai tokie kaip as net nepretenduoja jose dalyvauti  biggrin.gif

Kodėl gi ne - 1 m visas tris dienas bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 09 23, 19:46)
Mon., na as isivaizdavau, kad cia tas pats g.gif ar nea?

Užsidaręs smile.gif aš ten pusę metų jojau. Čia skaitėsi Buivydiškės. Zujūnai yra truputį toliau, ten buvo Prosperas.

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 24, 13:33)
Na, o mes pasirodome su nauju pobalniuku

Tinka 4u.gif gražiai atrodo.

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 24, 19:16)
Šiandienos mažųjų duetukų treniruotė

O jau kokias nemažas kliūteles ima bigsmile.gif šaunuolės mergaitės.

O tai tas DJ čempas bus Peteshos žirgyne, kaip supratau? Nežinojau kad jie maniežą turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 24 rugsėjo 2013 - 21:26
Na jau kur gi mums pirmam startui metriukas lotuliukas.gif Vaikiui tai patiktu, ale man ne per kur nepatiktu tongue.gif
Atrodo pagerejo rudeniski orai bigsmile.gif
Atsakyti
Peteshoj, ten yra vienas salia kito du zirgynai, vienas vadinas Peteshos zirgynas, o kitam ukinininkas laiko sportinius zirgus ir mesinius doh.gif biggrin.gif
tai ten jo manieze bus, (po stogu greiciauciai, Petesha stogo neturi) . smile.gif

Beje, as ka tik is ten biggrin.gif
Atsakyti
na, ne kažin ką nuotrauka, bet susipažinkim bigsmile.gif

user posted image

Aš ir Milanas smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Intensyviai vyksta priekabėlės paieškos.

Yyy, graži foto. Malonu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 09 25, 13:10)
Aš ir Milanas

Gražu 4u.gif aš irgi Milaną kažkada jojau.

Nenuvažiuosiu DJ čempionato pažiūrėt verysad.gif viskas jau buvo suplanuota, bet paskutinę minutę gavau darbelio truputį krepšinio varžybose ir teko sutikt padirbėt šeštadienio rytą.. Kažin ar ten Peteshoj ilgai viskas tęsis? Gal kas žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 26 rugsėjo 2013 - 16:15
Na, buvo kalba, kad Peteshoj gal iki kokiu 15val. Berods apie 30 jojiku bus 4u.gif
Atsakyti
Ogo tai kiek jie zirgu turi? blink.gif
Puikiai atrodai, labia grazus zirgelis 4u.gif Ale batai kokie nai nai nai blink.gif
Atsakyti