Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(Shatura @ 2013 08 01, 15:39)
kelnes tai kazkas baisaus.

Geeeras. Kaip idomiai. O man tai kasdiene superpatogi apranga. Jojakelnes absoliuciai istisai kasdien, visur.

Vilma, tai cia pasaukiamos lygiagretes kaip supratau. Jos lengviau sokasi nei lygios. Nu va 60 cm jau varineji. Tai drasiai debiutuok ulonuose.
Atsakyti
Tai jau jo is zovados ateinant jau iki 60cm pakilau smile.gif Is riscios kol sokau budavo ir 80cm, bet is zovados as kol kas bijau tiek smile.gif Va va tas pavadinimas - pasaukiamos, buvau pamirsus kaip treneris ja pavadino, bet kai parasei atsiminiau smile.gif Nu nepatiko ji man nors tu ka... Bet nieko - pradzioj ir statmenos aukstesnes baisios buvo smile.gif Tikiuosi tokiu debiutuose nebuna biggrin.gif
Nu del patogumo tai ka as zinau, bent jau kiek pirkau marskineliu jojimui - tai visi ziauriai sunkiai skalbiasi, kelnes tai ziemai skirtas turiu laaabai patogias, o vasarines kazkokios smunkancios istisai i apacia, tai nuolat reik patempti ypac ant zirgo lipant.
Atsakyti
Ieskau priekines koju apsaugos plataus lipduko ( to kur dedasi ant virsaus susegus du soninius). Juodos spalvos. Gal kas turit sugadinta apsauga su gerai issilaikiusiu siuo lipduku. Labai reikia. Aciu.
Atsakyti
Tavo avataras pasikeite pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Oooo, aleliuja!
Ismanusis avataras buvo biggrin.gif
Atsakyti
O koks turi buti avataras? As matau Aurelija prie andaluzo (ar cia lipicas?). Sita avatara matau jau kelias dienas
Atsakyti
Labas rytas.
Aha, tas avataras. Tik cia nei lipicas, nei andaluzas, o luzitanas mirksiukas.gif Ir esme- laaabai ilgai man asmeniskai rode kompe sena ir tuo pat metu per mobilu kita. Tai klausiau panu kaip yra is tikruju.
Atsakyti
Ir norejau luzitana parasyti :-D Ko man tas lipicas istrigo
Atsakyti
Na svarbiausia dabar matosi smile.gif
Turiu bloga nuojauta - vasara baigiasi biggrin.gif pagal prognozes dar savaitele siek tiek silciau bus (na gal karsciau) ir poto viskas....
Atsakyti
Vilma, nenervuok verysad.gif *****, rimtai čia su ta vasara nekažkas šiemet verysad.gif Asmeniškai aš net nejaučiau dar vasaros taip normaliai blink.gif Siaubas kažkoks. Žiema užsitęsė iki belen kiek. Negaliu ir pagalvoti, kad jau paskutinis vasaros mėnuo verysad.gif
Šiandien buvo numatyta a la fotosesija mano ir Gretos eržiliokų, bet lyja pas mus kaip iš kibiro doh.gif Tai atidėsim rytojui, jei sinoptikai nemeluoja ir tikrai bus gera diena.
Na ir visas dar kartą raginu pasinaudoti vasara ir atvažiuoti pas mus į svečius mirksiukas.gif
Vilma, o kada tave vėl pamatysim? Greta jau vakar irgi manęs užklausė. Pasiilgoooom ax.gif Galėtum arčiau mūsų gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 02 rugpjūčio 2013 - 09:18
Si menesi tai tikrai biggrin.gif
Na bent jau Kaune snd nelyja, bet buvom iki Birstono nuleke, tai ten lijo... Bet ir praeitais metais jei gerai pamenu ta vasara tokia pusetina buvo - pora savaiciu karscio ir tada baigesi vasara...
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 01, 13:20)
Ogi jovinika  ax.gif  Laukiu laukiu ir as ziniu ir fotooo  thumbup.gif Ir be abejones sveikinimaiii drinks_cheers.gif

Ach tu...jau viska zinai bigsmile.gif
Nu man net nedrasu cia luzitanu apsuptyje girtis savo lietuvos jojamuoju... blush2.gif
Turiu nauja partneri ir drauga - Lambertinus (V. Grudes veisimo) wub.gif !!!
Bus bus foto greitai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovinika: 02 rugpjūčio 2013 - 17:22