Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas rytas.
Mielos mūsų bendruomenės pedagogės, su Mokytojų diena visas sveikinu ir save pasisveikinu biggrin.gif
Kaip gražu- visi mokinukai į mokyklą su gėlėmis rankose wub.gif

Ineta, man patinka tavo stilius biggrin.gif
Atsakyti
Laukit laukit kita penktadieni wink.gif Si pasirodo man svente profekej biggrin.gif ir dar vairavimas biggrin.gif
Tikekimes, kad oras bus toks pat geras kita penktadieni kaip ir si tongue.gif
Atsakyti
Awwww... verysad.gif Nu ot... Gaila.
Atsakyti
Labuka biggrin.gif

O cia reportaziuka, kas nematet, nuo 16,30min kazkur ziureti smile.gif
http://www.lrt.lt/me...s/43485/stilius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 04 spalio 2013 - 14:38
Ogogos koks reportaziukas blink.gif O kuriame cia dvare? Niekaip neisgirdau tikslaus pavadinimo tongue.gif Reik ir man nuvaziuot ten smile.gif
Atsakyti
Petesha, šalia Rudaminos. Smagu pas juos miškais pajodinėt smile.gif

Čia šiaip off topic info: jeigu kas nors nori pamatyt, kaip tas ultimeitas (frisbee) gyvai atrodo ir su kuo valgomas, rytoj Vingio parke estradoj vyksta Lietuvos čempionatas biggrin.gif jeigu kas netyčia atsidursit ten, tai nepabijokit prieit prie manęs. Aukšta su balta maike ir numeriu 21 biggrin.gif

O kitą savaitgalį josiu smile.gif
Atsakyti
Ryt 9:00 Bendorių žirgyne Lietuvos jojamųjų žirgų vertinimai-licenzijavimas. Ups jau šiandien jei tiksliau biggrin.gif

Gražu man kaskadininkų triukai. Jei neklystu ir Nemanių andalūzas į reportažą papuolė.
Gyvai nesu mačius, nes nesu buvus pas juos. Bet žinau, kad turi pora andalūzų (PRE).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 05 spalio 2013 - 00:50
Labas rytas.
Labai gražus rytas pas mus wub.gif Šalna, šviečia saulė, ramu wub.gif Pasišėriau chebrytę, geriu skanią kavutę ir mėgaujuosi vaizdu ne tik lauke, bet ir va čia
http://vimeo.com/76158283
Žiūriu jau 100-tąjį kartą ir kaskart vis norisi grįžt ir vėl žiūrėt... Pažiūrėjus tokius vaizdus ( ten pavartykit puslapius, yra daugiau fantastiškai judančių dvimetukų), aš net nežinau ką galima pamatyt įdomaus kažkokiuose vietiniuose vertinimuose, varžybose, ką galima atsakyt kai paklausia LT "Na, ir kaip juda žirgelis?"... Nukryžiuokit mane... Gal kas visgi susigundys, susikaups, sutaupys ar surizikuos esamais finansais ir atsiveš va tokį, taip gamtos apdovanotą gyvūną ir į Marijos žemę. Labai viliuosi. Labai viliuosi, kad tikrai galima bus atsakyt į anksčiau aprašytą klausimą ir LT "Oooo, taip. Jūsų žirgas juda tikrai fantastiškai", kad pažiūrėjus varžybas išliks įspūdis WOW. Ech....
Atsakyti
Na taip, andaluzas ten smile.gif
Tik issikrauste is Peteshos ziemai jau visi smile.gif
Atsakyti
Vyras man pasakojo apie jų andalūzus, o po to pati su Nemaniene pakalbėjau ir išsiaiškinau. Vyras mat lusitaną su andalūzu painioja, tai gi pasigyrė, kad turim ir mes gi "andalūzą", o man parvažiavęs pranešė, kad Nemaniai du "lusitanus" turi. Nu tai kiek nustebom abi pusės. Po to moteriškės susirašėm ir sudėliojom viską į savo vietas biggrin.gif

Mat kaip g.gif O žiemą kur jie išsikrausto? Kaip iš reportažo, tai žiemai arklidės ten kaip ir normaliai pritaikytos, ar klystu g.gif
Atsakyti
Gražus reportažas apie Peteshos žirgyną. Smagu ten. Būt faina kokį triuką su žirgeliu išmokt:)
Oras tai gražus šiandien,pavydžiu kas jodinės:) Ech,norėčiau dabar Sartuose būti,Furukę pakankinti:)
Atsakyti
QUOTE(angelous @ 2013 10 05, 14:53)
Ech,norėčiau dabar Sartuose būti,Furukę pakankinti:)

Taigi prašom, laukiam ir vis nesulaukiam smile.gif

Taiip, šios gražios dienos proga, padirbėjom su eržilioku. Vyrukas pirmą kartą bintais apvyniotas buvo. Gavo balnelį ( iš pakinktų) su tikra pavaržaaa, va biggrin.gif. Nu reakcija garde- dedi, vadinasi reikia, dėk. Vyniojant bintus kiek pakilnojo kojas, bet nedaug. Išvedus su sunkesniu nei diržas balneliu, pusratuką kažką panašaus į "kozlikom" pastrikinėjo ir viskas- pirmyn, pirmyn, išsilygino ir ėmėsi darbo ramiai. Oi, kad visi žirgai būtų tokie lengvi, kaip kažkas pasakė wub.gif Balnui jau visiškai jokios reakcijos nebeliks. Miela malonu tiesiog. Ir foto smile.gif
Pasipuošę į levadą, segamės korduką ir pirmyn
user posted image
Vėjas didelis plaukus suvėlė biggrin.gif
user posted image
Pirmą kartą pasiūlytos kavaletės. Reakcija perteikta foto. Įbėgo puikiai, be tąsymūsi, šuolių, ristele drąsiai. Jau jis į kliūtis vestas yra, tai rami reakcija absoliučiai, tik aukščio įvertinimas
user posted image

user posted image

user posted image
Judesys pagimnastikavus smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Paglostymas būtinai
user posted image
Ačiū už dėmesį smile.gif
Atsakyti