Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

QUOTE(Magelunda @ 2009 01 24, 22:24)
Tik neveskit pas mokytoja Daiva !!

Oho g.gif O jūsų vaikas mokosi pas D. Undzytę? O įdomu, galima bus mokytoją pasirinkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 18 birželio 2010 - 16:22
QUOTE(Magelunda @ 2009 01 24, 21:24)
Tik neveskit pas mokytoja Daiva !!

ji atrinkineja vaikus, juops skirsto. ta prasme, ji ne taip kaip kitos mokytojos su visais vaikais lygiai ir graziai. daiva skirsto vaikus i gerus(patinkancius jai) ir blogus(nepatinkancius jai) g.gif  schmoll.gif

Kodėl jūs taip sakot? Ar jūsų vaikui taip nepasisekė, ar tiesiog girdėjot? Būtų įdomu sužinoti, kodėl nerekomenduojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 18 birželio 2010 - 16:22
QUOTE(flight @ 2009 01 23, 16:49)
Nu va, užrašiau savo sūnų į mokyklą. Įdomu būtų susipažinti su būsimų pirmokėlių mamytėm  bigsmile.gif

O, ziu, kur susitikti galima. smile.gif

Sunu planuojam leisti i sia mokykla, sia savaite nesam prasyma. Ar uztenka prasymo, ar dar kokiu popieriu reikia?

Ir dar vienas klausimas: gal yra cia berniuku ne is Uzupiuko darzelio? I Filaretus eina vaikai is Uzupiuko, tai jau buna susidraugave, o naujokeliai turi isilieti i kolektyva kazkaip. Pamasciau, jei yra dar nedarzeliniu vaiku, tai gal gerai butu susitikti, vaikus supazindinti pries mokykla, kad rugsejo 1 d. jaustusi "tarp savu"?

Jei bus norinciu susidraugauti su busimu filaretuku- duokit zinia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Flight, kitoj temoj perskaiciau apie Tavo berniuka... Itariu, kad es turim panasia situacija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 14:15)
Flight, kitoj temoj perskaiciau apie Tavo berniuka... Itariu, kad es turim panasia situacija.  g.gif

Ta prasme, nedrasus, jautrus, nevisuomeniškas? smile.gif Maniškis ne iš Užupiuko, aš irgi truputį baiminuosi, kad ten susirinks "sava chebra".
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 11:36)
Ar uztenka prasymo, ar dar kokiu popieriu reikia?

Prašymas pildomas ten vietoj (raštinėj), duoda blanką. Dar reikia gimimo liudijimo (kopiją padaro ten vietoj), nuotraukos, sveikatos pažymos, bet man sakė, pastaruosius du galima atnešti ir vėliau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 27, 14:26)
Ta prasme, nedrasus, jautrus, nevisuomeniškas?  smile.gif  Maniškis ne iš Užupiuko, aš irgi truputį baiminuosi, kad ten susirinks "sava chebra".

Mano ne tai kad nedrasus, bet toks labai jau gerietiskas, jautrus...Jis draugiskas, bet bijau, kad jei ten bus sava chebra, kad nepasijustu svetimu.

Tai gal einam kada i Sereikiskes su vaikais? Vaikai susipazintu, gal drasiau butu ...Beje, o kiek Tavo mergytei (lyg ir mergyte jaunesne, jei gerai pamenu...)? Maniske vezimelyje dar, tai man tektu ir ja atsivezti.

O pas kokia jus mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 27, 13:26)
Ta prasme, nedrasus, jautrus, nevisuomeniškas?  smile.gif  Maniškis ne iš Užupiuko, aš irgi truputį baiminuosi, kad ten susirinks "sava chebra".

Nesinervinkit anksčiau laiko mirksiukas.gif Maniškis irgi ėjo į kitą mokyklą, nei vieno pažįstamo nebuvo. Bet greitai susidraugavo mirksiukas.gif Nesijaučia, kurie atėjo iš vieno darželio, o kurie iš kitų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 01 27, 16:41)
Nesinervinkit anksčiau laiko  mirksiukas.gif Maniškis irgi ėjo į kitą mokyklą, nei vieno pažįstamo nebuvo. Bet greitai susidraugavo  mirksiukas.gif Nesijaučia, kurie atėjo iš vieno darželio, o kurie iš kitų  schmoll.gif

Vaikai skirtingi. Del dukros nesijaudinau- ji irgi buvo nedarzeline, bet jai visiskai nerupejo, kad klases dauguma jau buvo susidraugave. Visi issukiai- vienas smagumelis. Nuo pirmos dienos i lyderius verzesi ir del nieko nesuko sau galvos. Atsimenu, kad mokytoja per viena susirinkima kalbejo, kad kai kurie vaikai jauciasi nejaukiai, kad klaseje Uzupiuko grupe tarpusavyje labiau draugauja.

Tai del berniuko truputi jaudinuosi. Butu gerai jam susirasti kompanija iki mokyklos. Matau pagal vaika- reiketu ji kazkiek nuraminti, kad ne beda buti naujoku kolektyve. Geriausia tai keliems naujokams. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 16:37)
Beje, o kiek Tavo mergytei (lyg ir mergyte jaunesne, jei gerai pamenu...)? Maniske vezimelyje dar, tai man tektu ir ja atsivezti.
O pas kokia jus mokytoja?

Mano mergytei ką tik dveji suėjo. O pas kokią mokytoją, dar nežinom, birželį turėtų būti tėvų susitikimas, matyt, tada ir paaiškės.
Aš dar svarstau privačios "Šaltinėlio" m-los variantą, ten mažiau vaikų klasėse, galvoju, gal vaikui būtų lengviau adaptuotis...Tai kol kas iki galo ir neapsisprendžiam...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 27, 17:18)
Mano mergytei ką tik dveji suėjo. O pas kokią mokytoją, dar nežinom, birželį turėtų būti tėvų susitikimas, matyt, tada ir paaiškės.
Aš dar svarstau privačios "Šaltinėlio" m-los variantą, ten mažiau vaikų klasėse, galvoju, gal vaikui būtų lengviau adaptuotis...Tai kol kas iki galo ir neapsisprendžiam...

Saltinelyje bus viena gera pradinuku mokytoja (nezinau pavardes dabar, bet galesiu kada paklausti). Tik ten viena beda- kaip ir visose privaciose mokyklose. I jas atveda tevai problematisku vaiku ir tikisi, kad uz pinigus ju "pagailes". Mano drauge veda i nulinukus dabar ten saviski, tai mushasi ir berniukai, ir mergaites... unsure.gif

Mes irgi svarstom si varianta, bet nebent su Filaretais kas nepavyktu...
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 17:23)
Tik ten viena beda- kaip ir visose privaciose mokyklose. I jas atveda tevai problematisku vaiku ir tikisi, kad uz pinigus ju "pagailes". Mano drauge veda i nulinukus dabar ten saviski, tai  mushasi ir berniukai, ir mergaites... unsure.gif

Mat kaip g.gif Maniškis nesimuša, ir šiaip, nelinkęs už save labai kovoti...Bet, kita vertus, šiltnamio sąlygų nebus niekur...
Atsakyti