Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

Restar, Jusu vietoje tikrai pabandyciau pervesti vaika pas kita mokytoja. Nes bendra tos mokyklos ideologija- na bent jau stengiamasi kurti tokia - butent kurybiskas poziuris i vaiku mokyma. Laikomasi, skrupulingai, ten bendru programu, bet mokytojos skatinamos ruosti vaikams papildomu uzduociu, organizuoti turininga uzklasine veikla. Galbut ne visoms mokytojoms tai priimtina- konservatyvesniu paziuru, greiciau pavargstancioms mokytojoms gal taip sunkiau, bet pvz. nuo direktores jos ta sugeba nuslepti. Nueidama pasikalbeti su direktore Jus gal padetumete ir sau, ir mokyklai 4u.gif Gal Jusu mokytojai is tiesu nepriimtina tokia sistema, gal jai geriau sektusi kitokioje mokykloje, o Jusu klase vietoje jos gautu kokia nors "Renkuosi mokyti" aktyviste - kaip kad nutiko musu klasei thumbup.gif
O ka apie Jusu mokytoja mano kitu klasioku tevai? Jeigu nepasitenkinimas kolektyvinis - gal drauge galite kazka pakeisti?
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 30, 12:53)
Maite, jusu antroji mokytoja padejo musu klaseje, kol dar pirmoji nebuvo isejusi thumbup.gif patys geriausi atsiliepimai ir is musu klases mokytojos ir is mano vaiko, nes jis kartais su ja mokydavosi kartu, kai budavo per sunku klaseje

Man ji irgi atrodo tobula. Bet cia- gal irgi poziurio dalykas. Pvz. nuo naujuju viena musu klases mergaite perejo i kita mokykla, nezinau ar del to, bet pries tai buvo keli konfliktai, kai jiems nepatiko mokytojos grieztumas.
Atsakyti
Siaip del uzklasines veiklos, tai bent jau musu klaseje, kiek visokiu ekskursiju blink.gif gaila, kad mano vaikas deja negali dalyvauti, nes tureciau lydeti as, o to negaliu sau leisti del darbo..bet bent jau si tu mokytoju, kurias tenka sutikti, poziurio i vaikus ir galiausiai..gal minejau, bet issiziojau, kai maniskis pamates koridoriuje direktore pribego ir apsikabino biggrin.gif as gyvenime taip vaikysteje nebuciau padariusi, nes bijojau direktoriaus ar direktores, cia siuo atveju kontaktas aiskus. Galiu tik pasakyti, kad is tikro i mokykla nori ateiti daug vaiku, geru mokytoju visada truko, o ypac sitoje mokykloje, buvo sunku, kai per metu pasikeite praktiskai dvi mokytojos - viena del ligos, kita del dekreto.
Gal kiekvienas turi savo reikalavimus mokyklai ir vieniems mokykla tinka, kitiems ne. As ieskojau, kad mano vaiko atveju butu ir inegracija ir kartu supratimas vaiko mokymosi bedu, ir manau, kad jei nebutu mums priklause pagal gyvenama vieta as ieskociau butent tokios mokyklos thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas ką galit pasakyti apie mokytoją Laimutę? ax.gif
Pirmokų klasėse bus po 26 vaikus, ar ir kitose mokyklose tiek daug?
Atsakyti
QUOTE(kitekatyte @ 2006 06 05, 19:52)
Labutis - ieškau mamų, kurios nuo rudens ves vaikus į ketvirtą Filaretų pradinės mokyklos klasę. Jūs jau turite 3 metų patirtį. Kurias mokytojas rekomenduotumėte, kaip sugebančias neatbaidyti vaiko mokytis toliau ir suteikti pasitikejimo savimi bei siekimą mokytis?
Susirūpinusi būsimos pirmokės (po 1 m.) mama

Papildyta:
Mes irgi šiais mokslo metais einame į parengiamąją grupę Užupiuko darželyje, o vėliau planuojame mokytis Filaretų mokyklėlėje. Jei turėsit kokią tikslesnę žinią apie atvirų durų dienas šioje pradinėje mokykloje, prašau informuoti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos Filaretu mokyklos mamos 4u.gif
Gal galetu atsiliepti busimu ketvirtoku mamytes ir parekomenduoti mokytoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2009 06 15, 14:36)
Sveikos Filaretu mokyklos mamos 4u.gif
Gal galetu atsiliepti busimu ketvirtoku mamytes ir parekomenduoti mokytoja? blush2.gif

Mes mokytojos nesirinkom- gavom. Tikiu, kad pacia geriausia. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite pasakyti, kur pasitikrinti, ar sita mokykla mums priklauso pagal gyvenama vieta. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2009 07 01, 16:18)
Merginos, gal galite pasakyti, kur pasitikrinti, ar sita mokykla mums priklauso pagal gyvenama vieta. Aciu.

Pasiskambinti gal geriausiai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2009 07 01, 16:18)

Kai man buvo aktualu susizinoti, as parasiau elektronini laiska direktorei ir paklausiau.
Ji man atsake, kad priklausome! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 06 04, 23:51)
Gal kas ką galit pasakyti apie mokytoją Laimutę?  ax.gif
Pirmokų klasėse bus po 26 vaikus, ar ir kitose mokyklose tiek daug?

Pati geriausia mokytoja first.gif
Mano dukra buvo jos klaseje ir visi vaikai labai gailisi, kad daugiau ji nebus ju mokytoja. Paskutine diena mergaites apsiverke atsisveikindamos su mokytoja Laimute cray.gif
Atsakyti
Gal čia yra mamyčių, kurių vaikai lanko 1 c klasę? Matėmės šiandien realiai, būt smagu susibičiuliaut ir virtualiai wink.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

mes gyvename Užupyje, tai ši mokykla kaip ir priklauso mums pagal gyvenamą vietą... o kada užrašyti vaiką į pirmą klasę, jei jis pirmokėlis bus kitą rudenį.... laukti atvirų durų dienos? g.gif eiti žiūrėti anksčiau kada, prieš šventes? g.gif
Atsakyti