QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 10:36)
Pamasciau, jei yra dar nedarzeliniu vaiku, tai gal gerai butu susitikti, vaikus supazindinti pries mokykla, kad rugsejo 1 d. jaustusi "tarp savu"?
Birželio mėn. būna 4 dienų "mokyklėlė", kur vaikai susipažįsta ir tarpusavyje ir su mokytoja, tad rugsėjį jau eina drąsiai. O šiaip pirmokų dauguma geriečiai, tad labai neverta bijoti

.
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 16:23)
Saltinelyje bus viena gera pradinuku mokytoja (nezinau pavardes dabar, bet galesiu kada paklausti). Tik ten viena beda- kaip ir visose privaciose mokyklose. I jas atveda tevai problematisku vaiku ir tikisi, kad uz pinigus ju "pagailes". Mano drauge veda i nulinukus dabar ten saviski, tai mushasi ir berniukai, ir mergaites...
Mes irgi svarstom si varianta, bet nebent su Filaretais kas nepavyktu...
Šiaip tai viskas be galo priklauso nuo mokytojos. Aš asmeniškai Filaretais esu NUSIVYLUSI, nes mokytoja yra

. Gal nieko labai konkrečiai blogo, bet ir gero nieko. Pasiekimų knygelė yra visiškai tuščia, jokio skatinimo mokytis vaikams, protingesni nuobodžiauja. Matosi, kad mokytoja tiesiog dirba darbą "nuo iki" be meilės šitam darbui ir vaikams, be pašaukimo, nė pirštelio nenori pakrutinti daugiau. Po kiekvieno susirinkimo jaučiuosi "
kaip prišikta dūšia" , kažką aiškintis ir sakyti bevilštiška. Yra ir faktų, ne tik emocijos, dabar tai jau pasireiškia ir vaiko nenoru eiti į mokyklą, nors pradžioje labai norėjo. Domėsiuosi dabar "Šaltinėliu" (vienas klasiokas iš Filaretų ten perėjo nuo naujųjų - dėl tų pačių priežasčių) ir labai rimtai spręsiu.
Žodžiu, domėkitės mokytoja. Nėra taip, kad svarbu bet kokia kaina pakliūti į "prestižinę" mokyklą. Mums mokytojos pernai neleido pasirinkti.