Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

QUOTE(flight @ 2009 01 27, 17:28)
Mat kaip  g.gif  Maniškis nesimuša, ir šiaip, nelinkęs už save labai kovoti...Bet, kita vertus, šiltnamio sąlygų nebus niekur...

Nebus, bet vilties yra, kad valstybinej mokykloj galima tiketis, kad valdys ne tevu pinigai, o bendros taisykles. g.gif Kaip tik vakar kalbejau su ta nulinuko mama, tai labai numuse entuziazma.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2009 01 27, 17:28)
Mat kaip  g.gif  Maniškis nesimuša, ir šiaip, nelinkęs už save labai kovoti...Bet, kita vertus, šiltnamio sąlygų nebus niekur...

Maniskis irgi nesimusa, bet vakar svarstem su vyru- ar ne laikas oamokyt, kad jau taip. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 10:36)
Pamasciau, jei yra dar nedarzeliniu vaiku, tai gal gerai butu susitikti, vaikus supazindinti pries mokykla, kad rugsejo 1 d. jaustusi "tarp savu"?

Birželio mėn. būna 4 dienų "mokyklėlė", kur vaikai susipažįsta ir tarpusavyje ir su mokytoja, tad rugsėjį jau eina drąsiai. O šiaip pirmokų dauguma geriečiai, tad labai neverta bijoti 4u.gif .

QUOTE(alfa159 @ 2009 01 27, 16:23)
Saltinelyje bus viena gera pradinuku mokytoja (nezinau pavardes dabar, bet galesiu kada paklausti). Tik ten viena beda- kaip ir visose privaciose mokyklose. I jas atveda tevai problematisku vaiku ir tikisi, kad uz pinigus ju "pagailes". Mano drauge veda i nulinukus dabar ten saviski, tai  mushasi ir berniukai, ir mergaites... unsure.gif

Mes irgi svarstom si varianta, bet nebent su Filaretais kas nepavyktu...

Šiaip tai viskas be galo priklauso nuo mokytojos. Aš asmeniškai Filaretais esu NUSIVYLUSI, nes mokytoja yra verysad.gif . Gal nieko labai konkrečiai blogo, bet ir gero nieko. Pasiekimų knygelė yra visiškai tuščia, jokio skatinimo mokytis vaikams, protingesni nuobodžiauja. Matosi, kad mokytoja tiesiog dirba darbą "nuo iki" be meilės šitam darbui ir vaikams, be pašaukimo, nė pirštelio nenori pakrutinti daugiau. Po kiekvieno susirinkimo jaučiuosi "kaip prišikta dūšia" , kažką aiškintis ir sakyti bevilštiška. Yra ir faktų, ne tik emocijos, dabar tai jau pasireiškia ir vaiko nenoru eiti į mokyklą, nors pradžioje labai norėjo. Domėsiuosi dabar "Šaltinėliu" (vienas klasiokas iš Filaretų ten perėjo nuo naujųjų - dėl tų pačių priežasčių) ir labai rimtai spręsiu.
Žodžiu, domėkitės mokytoja. Nėra taip, kad svarbu bet kokia kaina pakliūti į "prestižinę" mokyklą. Mums mokytojos pernai neleido pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 01 27, 19:13)
1.Birželio mėn. būna 4 dienų "mokyklėlė", kur vaikai susipažįsta ir tarpusavyje ir su mokytoja, tad rugsėjį jau eina drąsiai. O šiaip pirmokų dauguma geriečiai, tad labai neverta bijoti  4u.gif .
2.Šiaip tai viskas be galo priklauso nuo mokytojos. Aš asmeniškai Filaretais esu NUSIVYLUSI, nes mokytoja yra  verysad.gif . Gal nieko labai konkrečiai blogo, bet ir gero nieko. Pasiekimų knygelė yra visiškai tuščia, jokio skatinimo mokytis vaikams, protingesni nuobodžiauja. Matosi, kad mokytoja tiesiog dirba darbą "nuo iki" be meilės šitam darbui ir vaikams, be pašaukimo, nė pirštelio nenori pakrutinti daugiau. Po kiekvieno susirinkimo jaučiuosi "kaip prišikta dūšia" , kažką aiškintis ir sakyti bevilštiška. Yra ir faktų, ne tik emocijos, dabar tai jau pasireiškia ir vaiko nenoru eiti į mokyklą, nors pradžioje labai norėjo. Domėsiuosi dabar "Šaltinėliu" (vienas klasiokas iš Filaretų ten perėjo nuo naujųjų - dėl tų pačių priežasčių) ir labai rimtai spręsiu.
Žodžiu, domėkitės mokytoja. Nėra taip, kad svarbu bet kokia kaina pakliūti į  "prestižinę" mokyklą. Mums mokytojos pernai neleido pasirinkti.

1. Gera zinia, aciu!

2. Oi. Nelinksma.
Atsakyti
O tai kas su ta mokytoja blogai??? nejaugi ten taip prastai? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sajana @ 2009 01 27, 22:29)
O tai kas su ta mokytoja blogai??? nejaugi ten taip prastai?  schmoll.gif

Kaip ir minėjau, nenoriu leistis į detales, nes tai jau būtų smulkmeniškas kabinėjimasis - nemėgstu to daryti ir viešinti. Na, nemuša ji vaikų, gal ir labai nerėkia. Bet viską lemia pats požiūris į darbą, į vaikus, netgi į tėvus. Gal tiesiog aš per daug esu girdėjusi apie gerus mokytojus (netgi šioje mokykloje), tad susiformavo tam tikri lūkesčiai, kurie visiškai netenkinami.
Atsakyti
Is tiesu labai teisingai elgiates, kad viesai nesmerkiate mokytojos, nes bandau isisvaizduoti, kaip jaustusi zmogus skaitantis apie save blogus atsiliepimus. O siaip ne visada juk visiems itiksi. Vienam gal jinai gera, o kitam nelabai. Kiekvienas turi savo nuomone.
Atsakyti
Del mokyklos taisykliu, galiu pasakyti, kad ju laikomasi ir tikrai tevu pinigai cia nera kriterijus. Mokosi daugelio garsiu tevu vaikai, bet kazkaip man nepasirode, kad tai akcentuojama (gal klystu, nes musu klaseje tu vaiku nera).
Del klases suformavimo labai daug priklauso nuo mokytojos..cia faktas..musiske daro didziuli darba ir tirkai is sirdies, nes mano vaikas deja turi dideliu bedu, bet klase labai draugiska ir vaikas pirma syki po darzelio rado kolektyva, kuriame jauciasi savas.
Mes turejome galimybe pasirinkti mokytoja, bet tik tiek, kad mes priklausome pagal gyvenama vieta ir pareiskima nesiau labai anksti (tai buvo pries pora metu).
Atsakyti
Mano dukra mokosi Filaretu antroje klaseje. Ne vieno priekaisto per ta laika neturiu anei mokyklai, anei kuriai nors mokytojai.
Is savo patirties as tik galiu patvirtini argumentus, del kuriu norejau savo vaika leisti butent i sia mokykla: puiki administratore direktore yra surinkusi saunu mokytoju kolektyva. I pati mokymosi procesa ziurima kurybiskai, nebijoma eksperimentuoti ir, nepaisant is tiesu gausaus 'izymybiu' na ir tiesiog pasiturinciu tevu vaiku burio, galioja visiems vienodos taisykles. Daug uzklasines veiklos, saikingai patriotinio ugdymo biggrin.gif
Paskaiciau cia ir kitokiu nuomoniu...na, gal mums tiesiog pasiseke su mokytoja. Tiksliau, dviem mokytojomis, nes pirmoji rudeni isejo kudikielio gimdyti, gavome nauja, taip pat puikia smile.gif Bet pasiseke ir su vokieciu, anglu, muzikos mokytojomis. Tai cia jau, sakyciau, sistema, o ne atsitiktinumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maite @ 2009 01 29, 18:28)
Mano dukra mokosi Filaretu antroje klaseje. Ne vieno priekaisto per ta laika neturiu anei mokyklai, anei kuriai nors mokytojai.
Is savo patirties as tik galiu patvirtini argumentus, del kuriu norejau savo vaika leisti butent i sia mokykla: puiki administratore direktore yra surinkusi saunu mokytoju kolektyva. I pati mokymosi procesa ziurima kurybiskai, nebijoma eksperimentuoti

Džiaugiuosi už Jus, bet mums, deja, nepasisekė sad.gif. Vakar buvau pokalbyje su mokytoja, deja, deja, deja... Sakote, žiūrima kūrybiškai? Aš galiu apibendrinti, kas labiausiai įstrigo iš mūsų pokalbio: "esu tarybinių laikų mokytoja". Man tai pasako LABAI daug, deja, taip ir yra. Bandau tvardytis ir nepasakyti daugiau. bendradarbiavimas neįmanomas, visi mano klausimai ir pasiūlymai, geranoriškumas atsimušė į šaltos šypsenos sieną.
Manau, kad ir kitoms svarbu žinoti, kad tikrai ne viskas idealu šitoj visų giriamoj mokykloj. Tegu mamos būna budrios, kalbasi su mokytoja PRIEŠ leisdamos vaiką į mokyklą.
Atsakyti
Restar, tai gal reiktu su direktore pasikalbeti? Ji siaip atvira diskusijoms ir nemanau, kad praleistu pro ausis..siaip ten kolektyvas matosi stirpus.
Maite, jusu antroji mokytoja padejo musu klaseje, kol dar pirmoji nebuvo isejusi thumbup.gif patys geriausi atsiliepimai ir is musu klases mokytojos ir is mano vaiko, nes jis kartais su ja mokydavosi kartu, kai budavo per sunku klaseje
Atsakyti
Buvom ir mes toj mokykloj:). Kai po neilgu svarstymu nusprendem neleisti vaiko i ja, atsiimant dokumnetus mokytojos pakomentavo: "OT gerai, maziau vaiku bus" Man tai irgi si ta pasake apie "Puiku mokyklos kolektyva".

Atsakyti
QUOTE(ilgoji @ 2009 01 30, 15:44)
Buvom ir mes toj mokykloj:). Kai po neilgu svarstymu nusprendem neleisti vaiko i ja, atsiimant dokumnetus mokytojos pakomentavo: "OT gerai, maziau vaiku bus" Man tai irgi si ta pasake apie "Puiku mokyklos kolektyva".

žinoma, kad gerai
nes dabar yra 3 pirmos klasės vietoj planuotų 2, o dar viena pirmokiukų klasė dėl vietos stygiaus liko už durų
mokykla tikrai yra puiki, ir pvz, mes su mokytoja bendrą kalbą randame ir į kai reikia sulaukiame pagalbos.
Atsakyti