Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(uogelle @ 2014 01 03, 20:44)
o Liudininkė su detektyvo, fantastikos elementais?

detektyvo, bet labai mažai ir neesmė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2014 01 03, 22:44)
o Liudininkė su detektyvo, fantastikos elementais? g.gif
Papildyta:
Quick knygos tikrai įdomios, verta paskaityt.  thumbup.gif

O kas per hataways? g.gif  galima plačiau?smile.gif

Hataways yra Lisa Kleypas serija.
Jos dar yra ir Wallflower serija.
Man abi serijos labai patiko, neblogi dialogai ir istorijos. labai labai lengvai skaitėsi.. kažkaip po jų niekas taip gerai nesiskaitė biggrin.gif biggrin.gif Nors dabar skaitau Jennifer Crusie ir visai nieko smile.gif
Atsakyti
Ką Crusie skaitai?
Atsakyti
o tema atsigavo biggrin.gif

Aš tai laaaaaaaaaaabai skaniai sukramčiau Linda Howard "After the night"
https://www.goodread...After_the_Night

Kažkaip įkrito ji man pagal nuotaiką veikiausiai, perskaičiau per porą dienų, nes darbas visą laiką surijo, bet mėgavausi nerealiai beskaitydama. Perskaičiau, o taip norėtusi dar kokio skyriaus biggrin.gif
šiaip detektyvinė linija silpna. Man iš pat pradžiu viskas aišku buvo, bet personažai ir peripetijos tai neblogos išpuolė. ax.gif Keliose vietose darbe taip užsižvengiau, kad bendradarbė atėjo pračekint kas daros.
Man kažkaip ši knyga savo aura priminė Laizos Džekson knygą " Aistrų našta" kurią kadaise skaičiau.
Manau reiks dar ko nors šios autorės paskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 06 sausio 2014 - 22:45
QUOTE(Isila @ 2014 01 05, 17:29)
Ką Crusie skaitai?

Kažkokia "Cindarela Deal" smile.gif Tokia lengvute, šilta - nieko ypatingo, bet lengvai skaitosi. dabar kai pagalvoju nuo Wallflowers niekas daugiau taip nebuvo įtraukęs, kad naktimis skaityčiau, bet nuolat kažka skaitau, dabar kai tų knygų anglų kalba bele kiek turiu, tai net pastebėjau, kad jei bent truputį siužetas per 3-4 skyrius neįtraukia, tai ir neskaitau toliau biggrin.gif
Visai jaučiu išpuikau biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alijap @ 2014 01 07, 00:44)
o tema atsigavo biggrin.gif

Aš tai laaaaaaaaaaabai skaniai sukramčiau Linda Howard "After the night"
https://www.goodread...After_the_Night

Mačiau įkelta veidaknygėj smile.gif va dabar kaip tik Kindle kraunu, tai susikrausiu ką nors naujo, nors ir dabar jame koks 100 knygų biggrin.gif
Aš kai nusipirkau skaityklę sakiau, čia mano pats geriausias ir naudingiausias metų pirkinys, bet metai praėjo, o aš vis dar galiu sakyt, kad bus ir ateinančių metų geriausias biggrin.gif
Tik šiandien sportuojant pagalvojau, reiktų panaršyt gal klausomų knygų, nes ant kokio kardio treniruoklio, kad visai gerai klausytųsi, nors ko tais abejoju, bet gal reiks pamėginti
Atsakyti
Cinderella deal ir aš skaičiau. Aš vis dar su kaubojais. Visi vienodi - jis turi rančą, vyresnis už ją mažiausiai 12 metų. Be to, ji buvo priglausta ji šeimos, augo lyg sesuo... bet dialogai veža, veikėjos ne mėmės. Tinka.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 08, 23:36)
Cinderella deal ir aš skaičiau. Aš vis dar su kaubojais. Visi vienodi - jis turi rančą, vyresnis už ją mažiausiai 12 metų. Be to, ji buvo priglausta ji šeimos, augo lyg sesuo... bet dialogai veža, veikėjos ne mėmės. Tinka.

aš pastaruoju metu pastebiu, kad man ir gerai jei bent dialogai geri ir veikėjau ne mėmės biggrin.gif biggrin.gif
Kurios čia rašytojos?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 08, 21:36)

aš iš Christmas pagaliau viena įsikėliau-Christmas guardian. Toks ale detektyvas. Norėjau savo istorinius biški paleisti. Nieko, susikaitė gerai, bet kad giliau kabintų... schmoll.gif Kibsiu į Kleypas jaučiu vėl. O kaip jos kitos serijos-mačiau yra Bow street runners ir kitų dar mastau.gif

Gal kas kokią kitą rašytoją atradot?Alija gal turi ką nors-pvz kaip Texas čia mum užrodei ir Bargain bigsmile.gif Man taip norisi ko nors TOOOOKIO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2014 01 08, 21:47)
aš pastaruoju metu pastebiu, kad man ir gerai jei bent dialogai geri ir veikėjau ne mėmės biggrin.gif biggrin.gif
Kurios čia rašytojos?

Dianos Palmer tuos Texan skaitau. Ir šiaip man jos patinka. Kol kas ant jokių graikų magnatų neužsiroviau hihihi.gif be to, kažkaip fainai, kai veikėjai tie patys, viskas sukasi apie vieną miestelį ir jo veikėjus, visų keliai kažkuriuo metu susikerta. Turbūt labiausiai patiko apie Hart brolius.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 01 09, 09:53)
aš iš Christmas pagaliau viena įsikėliau-Christmas guardian. Toks ale detektyvas. Norėjau savo istorinius biški paleisti. Nieko, susikaitė gerai, bet kad giliau kabintų... schmoll.gif Kibsiu į Kleypas jaučiu vėl. O kaip jos kitos serijos-mačiau yra Bow street runners ir kitų dar mastau.gif

Gal kas kokią kitą rašytoją atradot?Alija gal turi ką nors-pvz kaip Texas čia mum užrodei ir Bargain  bigsmile.gif Man taip norisi ko nors TOOOOKIO  lotuliukas.gif

hmm...
Man kadaise patiko Christie Kelley The Spinster Club serija.
https://www.goodread...e-spinster-club
Taip pat su dideliu malonumu atsimenu:
Sophie Jordan "Wicked Nights with a Lover"
Jane Feather "The Accidental Bride"
Anne Gracie "The Perfect Rake"
Geros knygos su įdomiais veikėjais.

Tad gali pamėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2014 01 09, 16:13)
hmm...
Man kadaise patiko Christie Kelley The Spinster Club serija.
https://www.goodread...e-spinster-club
Taip pat su dideliu malonumu atsimenu:
Sophie Jordan "Wicked Nights with a Lover"
Jane Feather "The Accidental Bride"
Anne Gracie "The Perfect Rake"
Geros knygos su įdomiais veikėjais.

Tad gali pamėginti smile.gif

tos trys paskutinės iš serijų. Galima skaityti atskirai? bigsmile.gif Pasidalink ką. Visom. Aš spėju skaičiuoju paskutinį laiką skaitymui, tai dabar kemšuosi į save viską lotuliukas.gif

O beje kaip jūs siunčiatės knygas?Nu man nesiseka. Vakar kuičiausi vienso knygos, nes pdf su klaidom, neina skaityti. Tai arba mokama, arba reik instaliuotis kažką doh.gif Ar aš tik vėpla tokia kad nerandu kaip?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 01 10, 09:21)
tos trys paskutinės iš serijų. Galima skaityti atskirai?  bigsmile.gif Pasidalink ką. Visom. Aš spėju skaičiuoju paskutinį laiką skaitymui, tai dabar kemšuosi į save viską  lotuliukas.gif

Aš skaičiau atskirai tad nežinau ar kitos iš tų serijų geros 4u.gif įkelsiu viska į facebook
Atsakyti