Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2013 11 27, 11:28)
Tai ką gi ksaitot? Čia toki tyla  g.gif

Aš įveikiau Robertd Dream seriją. Visai neblogai, ypač trečia. Bet va labai pajaučiau autorių skirtumą kai sėdau prie J.Quin-iš karto įtraukė.Burbėjau ant šeimynos kad skaityti trukdo  lotuliukas.gif Skaitai apie Smythe- Smith. Ir pažvengiau gerai ir atsitraukti neina. Myliu šitą autorę  ax.gif

Aš bandau skaityti Welcome to Temptation, tą Crusie knygą. Bet nesiskaito. Nežinau. Kartas nuo karto lyg dialogai neblogi, bet nesiskaito. Nežinau ar įveiksiu, judu baisia lėtai, vis padedu į šoną.

Imsiuos Kalėdinių, nuotaika pagavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 11 27, 12:39)
Aš bandau skaityti Welcome to Temptation, tą Crusie knygą. Bet nesiskaito. Nežinau. Kartas nuo karto lyg dialogai neblogi, bet nesiskaito. Nežinau ar įveiksiu, judu baisia lėtai, vis padedu į šoną.

Imsiuos Kalėdinių, nuotaika pagavo biggrin.gif

Mane si knyga itrauke tik kai perskaiciau puse biggrin.gif siek tiek daugiau veiksmo atsirado smile.gif o tu nepamirsk parekomenduoti kaledines, nes nzn nuo ko pradeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 11 27, 19:37)
Mane si knyga itrauke tik kai perskaiciau puse  biggrin.gif siek tiek daugiau veiksmo atsirado smile.gif o tu nepamirsk parekomenduoti kaledines, nes nzn nuo ko pradeti biggrin.gif

sakai verta damušt? g.gif nes grynai man gaunas - damušt reikia doh.gif

ar kas skaitėt Starcrossed seriją? g.gif
Atsakyti
Aš permečiau akim tas kalėdines-ten spėju ploni romaniukai tokie bus g.gif kelių aprašymus paskaičiau-ne kažkas tongue.gif Gal kai jau nebeturėsiu ko skaityti tada griebsiu kokį rolleyes.gif
Atsakyti
Man periodas toks - saldžių pasakų reik. Va, suskaičiau tokią traukiniu pavažiuodama -saldu, gražu. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas skaitėt "Sveika Pagunda"? verta dėmesio? dabar į Sylvia Day įklimpus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 13 gruodžio 2013 - 06:40
O gal kuri turi visas 3 Sylvia Day knygas. Mačiau FB buvo viena įmesta, bet jei skaityt tai nuo pradžių hihihi.gif

Ir gal turit Julia Quin knygų dar? blush2.gif Suskaičiau Brigertonus, Smithus ir agentus. Noriu daaaaar bigsmile.gif

Ką iš Kalėdinių knygučių skaitėt?Ar yra vertų dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 12 14, 19:31)
O gal kuri turi visas 3 Sylvia Day knygas. Mačiau FB buvo viena įmesta, bet jei skaityt tai nuo pradžių hihihi.gif

Ir gal turit Julia Quin knygų dar?  blush2.gif Suskaičiau Brigertonus, Smithus ir agentus. Noriu daaaaar  bigsmile.gif

A Sylvia Day pirmų dviejų lietuviškai nori ar angliškai? Nes ir ta ir ta kalba turiu biggrin.gif į FB trečią angliškai įmetus esu. cool.gif

O aš neskaitau nieko. doh.gif ir nerandu ko norėčiau, o jei randu nekabina, o jei kabina, tai neturiu laiko, nes visokie advento nykštukai su savo užduotėlėm kiekvieną vakarą užeina, o vakare griūnu negyva, nusiteikus maždaug "nu jau dabar paskaitysiu"... ir užmiegu skaityklę apsikabinus ties "prologue" laugh.gif
Atsakyti
O gal kas žinot kada busi lt kalba išversta trečia sylvia d knyga? Nors ir netrukdo anglų kalba, bet kai skaičiau dvi pirmas lietuviškai tai nesiskaito angliškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 12 14, 19:31)

Ir gal turit Julia Quin knygų dar?  blush2.gif Suskaičiau Brigertonus, Smithus ir agentus. Noriu daaaaar  bigsmile.gif

Įmesiu Julia Quinn knygų į facebook 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2013 12 14, 21:19)
A Sylvia Day pirmų dviejų lietuviškai nori ar angliškai? Nes ir ta ir ta kalba turiu  biggrin.gif į FB trečią angliškai įmetus esu.  cool.gif
O aš neskaitau nieko.  doh.gif ir nerandu ko norėčiau, o jei randu nekabina, o jei kabina, tai neturiu laiko, nes visokie advento nykštukai su savo užduotėlėm kiekvieną vakarą užeina, o vakare griūnu negyva, nusiteikus maždaug "nu jau dabar paskaitysiu"... ir užmiegu skaityklę apsikabinus ties "prologue" laugh.gif

ai man tiks visaip. Šiaip jau senokai ką lietuviškai skaičiau bigsmile.gif

QUOTE(alijap @ 2013 12 15, 01:05)
Įmesiu Julia Quinn knygų į facebook 4u.gif

auksas wub.gif
Atsakyti
Bandžiau tuos Kalėdinius. Niekaip. Ne ta nuotaika, ar ką? g.gif

Grįžau prie Dianos Palmer ir jos kaubojų. Niam niam biggrin.gif
Atsakyti