Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(laivele47 @ 2014 06 12, 20:48)
Laba diena, mielos knygų skaitytojos ir mylėtojos,
perskaičiau knygą, kurią norėčiau dar kartą perskaityti, bet nepamenu nei autoriaus nei pavadinimo. Turinys toks- berods į Angliją atplaukia vikingai, visus išžudo ir pagrobia merginą, kurią nusigabena pas save ir ten jau vystosi meilės istorija tarp pagrobtosios ir pagrobėjo... Gal kas žinote kas autorius ar pavadinimą?
Dėkoju  4u.gif

Man tai labai panašu į šitą :http://www.litmir.net/bd/?b=17586 Kadangi skaitau rusiškai, tai nežinau kur angliškai rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2014 06 14, 13:26)
Oi Mikki, kad aš net nežinau ką tu iš Quinn esi neskaičius. g.gif  Jei neskaitei tai "Agents of the Crown" serijos liuks abi knygos.
Aš irgi istoriniuose buvau užsikasus. biggrin.gif
Perskaičiau:
Tessa Dare Spindle Cove seriją. Pastebėjau kad ten karštos knygos kaip istoriniui. Erotiškumo daug. mirksiukas.gif visos neblogos 3--4\5 bet 2 dalis tai totalūs 5/5 man.
Sarah MacLean The Rules of Scoundrel serijos tris knygas  - visos geros gan man pasirodė. Duodu visoms 4/5
https://www.goodread...s-of-scoundrels
Caroline Linden "Scandals" seriją. Gerų momentų ten buvo pasijuokti, bet kažko visgi pritrūko iki pilnos laimės tai  taip pat duodu 4\5
https://www.goodread...114934-scandals

Oo Quin skaičiau daug:
Agents
Lydon sisters
Belvestoke
Blydon
Brigerton
Smythe-Smith
Two dukes of Wyndham biggrin.gif

O va tas dvi pirmas serijas tai gal įmesk, griebsiu blush2.gif
Atsakyti
ačiū Alijap ir Taza,
paieškosiu šių knygų.
P.S. jei bus ne ta, kurios klausiu, manau, vis tiek su malonumu perskaitysiu ... smile.gif
Atsakyti
Nu ką susišaudžiau taip norėtą E.May "Gražuolė ir pabaisa". Koks nusivylimas doh.gif Sunkiai skaitėsi, nes lietuviškai. Gal ir vertimas kaltas, nes klaidų begalės, spėju ir šiaip nelabai kokia vertėja. Jau vien tai kad nežino jog Almaksas ne žmonių pavardė, o klubas daug ką pasako doh.gif Nu reiktų pasidomėti verčiant knygą ir kur redaktorius žiūri. Daugiau tokių smulkmenų pastebėjau.
Bet nepaisant to knyga skysta, žiauriai skysta. Aišku dar didesnis kontrastas po E.Hoyt "Legent of four soldiers". O vat pastaroji serija labai patiko. Kiek žiauroka dėl karo istorijų, bet jausmai tokie išjausti, charakteriai veikėjų sudėtingi, įdomūs. Ir staiga po tokios serijos pasiimu tokią belenkokią knygą doh.gif

Noriu dar gerų istorinių, nieko nebeturiu blink.gif
Atsakyti
Labai ieškau dviejų knygų! ax.gif D. Gabaldon "Svetimšalė. Sugrįžimas. Šešta knyga" ir D. Gabaldon "Svetimšalė. Rudens būgnai. Septinta knyga" ". Gal kas jau perskaitė ir galėtų parduoti. Mokėčiau už abi iki 60lt cool.gif Į až 4u.gif

Atsakyti
Sveikos

nu ką, perskaičiau Sarah Maclean Rules of scoundrels. Patiko labai labai. Ypač trečia. Kiekvieną minutę skutau prie knygos. patinka man šuta autorė, noriu dar. Labai laukiu ketvirtois Scoundrels serijos knygos, tikiuosi greit išleis ir Alijap nukaus ją bigsmile.gif lotuliukas.gif

Dabar net nežinau ką skaityti, dar gyvenu anų knygų aidais cool.gif
Atsakyti
visai patiko
puiki dviejų žmonių istorija,
kur praeitis, nuoskaudos susipina su aistra
Michelle Major. "Negaliu tavęs nemylėti"
Atsakyti
Nagi parekomenduokit lengvai skaitomu romaniuku su daug daug meiles ir aisku laiminga pabaiga wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, baigiu paskutinę savo istorinę knygą, noru dar biggrin.gif

Gal kurios turit:
Sussane Enoch "Adventurer's club", "With this ring" serijas
Tessa Dare "Stud Club trilogy", "The Wanton dairymaid" serijas

ar ką nors panašaus biggrin.gif

Dabar baiginėju Caroline Linden Scandals-skystos man tos knygos, kažkaip nekabino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 06 27, 22:14)
Nagi parekomenduokit lengvai skaitomu romaniuku su daug daug meiles ir aisku laiminga pabaiga  wub.gif  biggrin.gif

Mae irgi domina (tik lietuviu kalba), atostogos arteja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 06 29, 11:51)
Mae irgi domina (tik lietuviu kalba), atostogos arteja bigsmile.gif

Kad kiek kieno paklausi visi kisa tuos 50 pilku atspalviu lotuliukas.gif manes visai nesuzavejo, vulgari gasli knyga doh.gif as perskaiciau Grazina Karaliune emos sala/jura/pilis. Man patiko toks lengvas skaitalas ganetinai labai, ten fantastine tokia wub.gif

Dabar eileje turiu "skandalingos vedybos" bei "suvedziotoi" ir visas parduotuviu manijakes dalis biggrin.gif visos pdf formatu - galiu dalintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 06 29, 13:34)
Kad kiek kieno paklausi visi kisa tuos 50 pilku atspalviu  lotuliukas.gif manes visai nesuzavejo, vulgari gasli knyga  doh.gif as perskaiciau Grazina Karaliune emos sala/jura/pilis. Man patiko toks lengvas skaitalas ganetinai labai, ten fantastine tokia  wub.gif

Dabar eileje turiu "skandalingos vedybos" bei "suvedziotoi" ir visas parduotuviu manijakes dalis  biggrin.gif visos pdf formatu - galiu dalintis  mirksiukas.gif

Emos visos dalys ir man labai patiko. 4u.gif
Atsakyti