Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

įveikiau S. Jio "Pajūrio trobelę"
nežinau kiek ji tinka šiai temai, g.gif
kadangi veiksmas vyksta 1942 m. karo tematika neapeita,
tačiau jos fone kunkuliuoja jausmai,
o aštrumo siužetui suteikia detektyvinė linija
Atsakyti
aš mėgaujuosi lengvais skaitinukais. Suskaičiau Melody Ann Billionairs seriją, Dianos Palmer šį bei tą, Roberts Inn Insboro trilogiją. Kažką dar Roberts skaičiau. Seduction ir snacks surijau, dabar ieškau kitų dviejų knygų. Įdomu ar kitos šios autorės knygos geros
Atsakyti
Na, o aš pagaliau atostogauju thumbup.gif
Tai kol kas skaitau lėtai kaip sraigė, nes reikalų masė.
Prieš tai buvau pasinešusi kelias savaites o gal ir daugiau ant paranormalios romantikos. Bet taip šauniai ir skaniai man susikaitė visos Jeaniene Frost parašytos knygos. Jau taip prilipo man jos rašymo stilius ir humoras biggrin.gif
https://www.goodread....Jeaniene_Frost
Taip pat prarijau nekramtydama Darynda Jones "Charley Davidson" seriją. užkabino nerealiai, tad net baisu pagalvot kaip ilgai teks laukt naujos dalies doh.gif
https://www.goodread...harley-davidson
Na, o dabar su pasimėgavimu kramsnoju naują Kristen Ashley "The Burg"serijos knygą "The Promise". https://www.goodread...542-the-promise
Nežinau ką tą autorė geria, kad tokias istorijas rašo, bet ir aš noriu biggrin.gif
Kol kas skaitau ir vis atsidūstu su truputėliu pavydo "Aaaach", nes jau taip man pagrindinis herojus patinka, jo poelgiai, moralė, mokėjimas pasirūpinti mylimu žmogumi. wub.gif
Vasara, šiluma, pavėsinė, šalta kava su ledu ir šita knyga - Rojus. bigsmile.gif

Atsakyti
norintys pataisyti nuotaiką lai čiumpa
Mhairi McFarlane "Iš pirmo žvilgsnio"

Sarah Mayberry "Beveik mano" siužetas persmelktas išgvenimų
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 07 18, 19:13)
norintys pataisyti nuotaiką lai čiumpa
Mhairi McFarlane "Iš pirmo žvilgsnio"

Sarah Mayberry "Beveik mano" siužetas persmelktas išgvenimų

Gal elektronines turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 07 18, 09:27)
įveikiau S. Jio "Pajūrio trobelę"
nežinau kiek ji tinka šiai temai,  g.gif
kadangi veiksmas vyksta 1942 m. karo tematika neapeita,
tačiau jos fone kunkuliuoja jausmai,
o aštrumo siužetui suteikia detektyvinė linija

Aš ką tik perskaičiau šios rašytojos kitą knygą "Kovo žibuoklės". Lengvai skaitosi, graži istorija.
Kiti mano paskutiniai skaitiniai - Ann Lethbridge "Niekada nemylėta" bei Carly Phillips trilogijos "Laimingi" pirmosios dvi knygos "Dėl jos verta" bei "Dėl jos galiu".
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 07 18, 18:17)
Gal elektronines turite?  4u.gif

deja ax.gif , ax.gif
esu tradicinės knygos gerbėja
Atsakyti
aš irgi esu tradicinės gerbėja, bet su tokiom kainom, tai umn.gif

Gal kas skaitėt N.Roberts "Dark witch"?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 07 23, 11:35)
Gal kas skaitėt N.Roberts "Dark witch"?

As taip pat mieliau tradicines skaityciau,(ta ir darau, kiek leidzia biudzetas), bet jau kainos tikrai per dideles, net ir jau perpirktu knygu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 07 23, 10:35)

QUOTE(doruta @ 2014 07 23, 11:12)
As taip pat mieliau tradicines skaityciau,(ta ir darau, kiek leidzia biudzetas), bet jau kainos tikrai per dideles, net ir jau perpirktu knygu.

varau į biblioteką knygų,
taip apsaugau biudžetą
thumbup.gif
Atsakyti
na, dar vienas pliusas - neužima daug vietos ir visur galima su savimi nešiotis. Kai imdavau tuos romaniukus iš bibliotekos, tekdavo eiti 2-3 kartus per savaitę, nes tuoj pat perskaitydavau. Kai buvo pakeliui, jokių problemų, o dabar reikia specialiai ten važiuoti. Aišku, niekas neatstos popierinės knygos skaitymo malonumo, bet skaitydama el.knygas jaučiuosi labai panašiai ir tuo mėgaujuosi.
Atsakyti
o as matyt is tu keistuoliu, kuriems visgi elektronine knyga yra atradimu atradimas ir geriu geris. susikrauni kiek norisi ir ramu, isimetei I rankine ir skaitai, kur nori.
nors dabar kelias popierines papirkau. irg atradimas - www.geraknyga.lt
savo suskaitytas su vyru ten pridavem, kazkike pinigeliu atgavom, lentynos palaisvejo.
Atsakyti