Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamukai....

QUOTE(vilma Liu @ 2013 09 03, 11:31)
O tai čia kurioje klasėje yra choreografija?

4 klasėj, vakar parsinešė aprangos reikalavimus doh.gif lygtai sake mainais su kūno kultūra bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2013 09 03, 10:49)
Kas turit vyresnius vaikus? Kaip su chereografijos pamokomis? jos privalomos? g.gif

Niu mes prie vyresnių šiaip... ax.gif biggrin.gif Jo mokykloj nei buvo tokių choreografijų, manau ir nebebus jau biggrin.gif Ir pradinėj mokykloj nebuvo, bet gal dėl to, kad mūsų auklėtoja turėjo etno būrelį, kuriame įėjo ne tik dainos, tautosaka, bet ir šokiai.... Tai su tuo būreliu turbūt ir prisišokdavo biggrin.gif
Atsakyti
Pas maniske buvo pradinese klasese sokiai..Atsimenu siuvome sijonukus raudonus ketveriems metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2013 09 02, 07:16)

As irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2013 09 03, 14:50)
4 klasėj, vakar parsinešė aprangos reikalavimus doh.gif lygtai sake mainais su kūno kultūra bus  smile.gif

užuojauta. lotuliukas.gif
pati praieškojau sijono, kol galų gale pasisiuvau, nes pirkti taip ir neradau. biggrin.gif
ir irgi taip pat vietoj dviejų kūno kultūros pamokų per savaitę dabar bus viena kūno kultūros ir viena šokių pamoka.
Atsakyti
pas mus dvi kuno kulturos pamokos ir viena choreografijos. visos privalomos. visus ketverius metus, t.y pradines mokyklos remuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2013 09 03, 15:03)
užuojauta. lotuliukas.gif
pati praieškojau sijono, kol galų gale pasisiuvau, nes pirkti taip ir neradau. biggrin.gif
ir irgi taip pat vietoj dviejų kūno kultūros pamokų per savaitę dabar bus viena kūno kultūros ir viena šokių pamoka.

Ačiū doh.gif lotuliukas.gif
Dižkis parėjęs pareiškė, kad nauja pamoka šiemet bus - choreografija smile.gif ai, tai sakua, čia šokiai smile.gif tam net akys ant kaktos išsprogo lotuliukas.gif sako - nu, ne , aš į tą pamoką jau neisiu lotuliukas.gif

Kaip jūs, jau į pabaigą viskas? bigsmile.gif

QUOTE(janna @ 2013 09 03, 17:53)
pas mus dvi kuno kulturos pamokos ir viena choreografijos. visos privalomos. visus ketverius metus, t.y pradines mokyklos remuose.  4u.gif

mums tris ketus dabar nebuvo, ir čia staiga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 03 rugsėjo 2013 - 22:37
kodel tu nenori sokiu?
As tai uz, tegul tik soka, nors biski nugarikes pasitiesins. smile.gif

O as tai taip jau link finiso tiesiosios keliauju. Nebedaug beliko. smile.gif

Labas rytas!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as atsimenu kai lankia pati mokykla ir budavo sokiai, tai man labai patikdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2013 09 04, 05:34)
kodel tu nenori sokiu?
As tai uz, tegul tik soka, nors biski nugarikes pasitiesins. smile.gif

O as tai taip jau link finiso tiesiosios keliauju. Nebedaug beliko. smile.gif

Labas rytas!

Aš tai nieko prieš lotuliukas.gif tik sūnus gali užsispirt, ožiukas dažnai būna, to bijau doh.gif

Laukiam laukiam jau labai wub.gif O kas bus, žinot? wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Esu visiška naujokė Šiauliuose, tad labia norėčiau kad priimtumėt į savo būrelį, nes daugiau draugų kaip ir neturiu čia verysad.gif

Kaip matau, kalbat apie choreografijos pamokas, tai maniškė jau nuo pirmos klasės jas lanko, esu labai patenkinta thumbup.gif Dar meno mokykloje antrus metus lanko šokius, tai šiemet kai ėjome medicininį patikrinimą, daktarė iškart paklausė ar ne šokėja maniškė, nes laikysena ideali thumbup.gif

renute, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvo likusio laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefarma: 04 rugsėjo 2013 - 11:56
na g.gif

atostogos baigėsi,mokykla prasidėjo...

siūlau kitą savaitę susitikti g.gif,nes taip galim vėl vasaros atostogų sulaukti
kam kada ir kur patogiau g.gif
Atsakyti