Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 16:15)
Man rods namie su mažium prisisportuosi ir taip, bent jau su savo jaunom mamom paplepėjus susidariau įspūdį, kad judesio pakanka per akis  smile.gif

Klaida. Sportotai neatstoja.
Atsakyti
Susirūpinusioms apvalesnių moterų sveikata biggrin.gif
Atsakyti
Čia dar tik pasiūlymas mokslininkų.
Tie standartai 90-60-90 yra nesąmonė, nes ne visiems gamta duoda būtent tokias proporcijas. Bet kad mano talija turi būti 85cm tai atsiprašau, turiu būti riebalų kalnas kažkoks, o jei jeigu pasportuosi tai jau automatiškai sumažės ta apimtis. Delfis kaip parašys tai... doh.gif ir žmogus ne robotas iš dalių surinktas, akd pagal vieną kūno dalį sveikatą matuot. O ir tas pats delfis kažkada publikavo interviu su kažkokių senu siuvėju, kuris sakė, kad seniau pas moteris buvo plonesnės talijos, o dabar storesnės (nepriklausomai nuo riebalų/svorio) tai čia gal prie naujos kartos moterų sudėjimo siūloma taikyti tokius išmatavimus ką aš žinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 04 rugpjūčio 2013 - 15:15
MANO UGIS 170.SVORIS 63,liemuo 76.klubai 95.nesijauciu jokiu riebalu kalnu.
Atsakyti
Bet ir ne gazelė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2013 08 04, 16:52)
Bet ir ne gazelė lotuliukas.gif

ne kiekviena liesa karvė yra stirna. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 04, 17:08)

anot tų mokslininkų jūsų liemuo turėtų būti 85.
Jeigu jums atrodo, kad 10 centimetrų tai jokio skirtumo tai aš nežinau. O man ir visi 20cm. Man tai atrodo daug.
Prisiminiau ištrauką iš komedijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 04 rugpjūčio 2013 - 18:37
nu as tai riebalu kalna isivaizduoju kazkaip ne plius 5-9 cm prie mano liemens,nu cia kaip kam turbut,tarp kitko visai ir gazele jauciuosi prie kai kuriu pazistamu,kurioms dar iki 100 kg tolokai.galiu nueit ir nusipirkti bet koki man patikusi ruba ir dar liks keliais dydizais didesniu,va kai sveriau virs 80 tada itilpdavau i paskutini dydi paprastose parduotuvese koks ten 44 turbut,jei pasisekdavo 42.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 04 rugpjūčio 2013 - 19:57
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 04, 16:08)

Tiesiog jusu toks sudejimas. Uztat ugio ir svorio santykis pasako daugiau. Manau, ne viena moteris 170 ugio ir 63 svorio net negalvotu, kiek cm jos lemuo, o butu savim patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 08 04, 21:19)
Tiesiog jusu toks sudejimas. Uztat ugio ir svorio santykis pasako daugiau. Manau, ne viena moteris 170 ugio ir 63 svorio net negalvotu, kiek cm jos lemuo, o butu savim patenkinta.

o yra tokių moterų, kurios negalvoja kiek cm lotuliukas.gif?
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 08 04, 21:12)
o yra tokių moterų, kurios negalvoja kiek cm lotuliukas.gif?

Yra. Bet tada galvoja apie ka nors kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 04, 20:54)
nu as tai riebalu kalna isivaizduoju  kazkaip ne plius 5-9 cm prie mano liemens,nu cia kaip kam turbut,tarp kitko visai ir gazele jauciuosi prie kai kuriu pazistamu

tai tie 9cm būtų kas, sveiki riebaliukai? Sveikatos atsargos ant pilvo doh.gif ?
juk čia apie tai straipsnis buvo
Atsakyti