QUOTE(Trolestina @ 2013 08 02, 16:36)
Devuška, jau dabar žiūrėk mitybos, kad nepriaugtum daugiau 12 kg, nes niekam to nereikia. Po gimdymo vel ziurek. O pats gimimas vaiko tai gerai nuvaiko moteri, aisku, jei ji nešlamščia ištisai.
aš visada maitinuosi panašiai, esu vegetarė ir mane visiškai tenkina mano pasirinkimas. Priaugau 4 kg, nelabai pamenu kiek svėriau prieš nėštumą, gal 5 kg gaunasi, gal 4,5, tai smulkmena visiška, palyginus su skaičiais, kurie čia minimi, ir liko man visai nedaug nėštumo. ČIa yra normalu tiek priaugti o aš per paskutinius dešimt metų ir nesu daugiau priaugusi. Man 12 kg atrodo kažkas neįmanomo. Aišku visko gali nutikti gyvenime. Bet man patinka darovės, grūdai, riešutai, vaisiai, etc. nekenčiu saldumynų, labao retai kada jų norisi, čipsai, visokiso nesąmonės, man neskanus šitoks "maistas", man geriau "salotos lapą graužt". Šiuo metu daugiau vartoju pieno produktų, varškės, sūrio. Nepainiokit kažkokio nevienodai pasiskirsčiusio fizinio krūvio ir nuovargio su tikslingai daromais pratimais, kuriuos man treneriai paskiria daryt. Ta prasme, aš čia ne piktai sakau, tiesiog mano sveikata yra beveik visą gyvenimą pašlijusi ir kažkokie paprasti buities darbai nepadės (ir netikiu, kad kitoms padeda, tik šiaip kai kūnas juda, krūvis bent kažkoks yra, tai jau geriau, negu nieko)
Be jų dar žiūrėsiu, kaip atrodys pilvas, man tai pirmas nėštumas, nežinau kaip atrodo pilvas po gimdymo bet spėju jog reikės su presu dirbti daug.