Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(devuška @ 2013 08 02, 15:50)
galima ir namie
bet man pvz kaip tik namie sunkiau prisiverst mankštintis biggrin.gif

Tame ir mūsų skirtumas, aš salėje tarp daug žmonių jaučiuosi nekomfortabiliai, bet laukan judėti ar namie pasitampyti laisvai galiu, prisivertinėt nereik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 15:58)
Niekas manes neitikins, kad per metus neimanoma pasiekti rezultatu. 2-3 kg per menesi, nesukeliant streso organizmui, per metus grazi suma gautusi.

Bet tai priklauso ir nuo antsvorio- esant didesniam tai kris greitai be didesnio streso, bet jei jis nedidelis tai svoris kris lėčiau. Priklausomai apie kokio dydžio antsvorį kalbate smile.gif
Atsakyti
pagimdžius, jaučiu, teks namie, nes nebus laiko į sportklubį eit.
Atsakyti
Nezinau kiek reiktu lauke lakstyt, kad tai atstotu sale g.gif nu vis sis tas, aisku
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 08 02, 16:07)
pagimdžius, jaučiu, teks namie, nes nebus laiko į sportklubį eit.

Man rods namie su mažium prisisportuosi ir taip, bent jau su savo jaunom mamom paplepėjus susidariau įspūdį, kad judesio pakanka per akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 16:15)
Man rods namie su mažium prisisportuosi ir taip, bent jau su savo jaunom mamom paplepėjus susidariau įspūdį, kad judesio pakanka per akis  smile.gif

ne deja mano būklė reikalauja normalių pratimų
Atsakyti
Devuška, jau dabar žiūrėk mitybos, kad nepriaugtum daugiau 12 kg, nes niekam to nereikia. Po gimdymo vel ziurek. O pats gimimas vaiko tai gerai nuvaiko moteri, aisku, jei ji nešlamščia ištisai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolestina: 02 rugpjūčio 2013 - 15:37
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 16:14)
Nezinau kiek reiktu lauke lakstyt, kad tai atstotu sale g.gif  nu vis sis tas, aisku

Vienaip ar kitaip kcal deginamos. Treniruokliais paprasčiau mankštinti būtent tam tikras raumenų grupes, bet vaikščiojant irgi jaučiasi- ten į kalniuką, ten nuo kalniuko, laiptukais aukštyn- žemyn, galima kaitalioti ėjimo tempą, žingsnių ilgį, įtempinėti tam tikrus raumenis, net stotelėje stovint galima mankštintis niekam nepastebint, su raumenų įtempimu- atleidimu, po dienos kitos jaučiasi biggrin.gif
Žodžiu kiekvienam savas sportas, savas judėjimas.
Kitą savaitę grįžtu į jogą, įdomu skaudės kas po pertraukos kelių savaičių ar ne biggrin.gif

QUOTE(devuška @ 2013 08 02, 16:34)
ne deja mano būklė reikalauja normalių pratimų

Įtūpstais paskui vežimą smile.gif

QUOTE(Trolestina @ 2013 08 02, 16:36)
Devuška, jau dabar žiūrėk mitybos, kad nepriaugtum daugiau 12 kg, nes niekam to nereikia.  Po gimdymo vel ziurek. O pats gimimas vaiko tai gerai nuvaiko moteri, aisku, jei ji nešlamščia ištisai.

Aš kiek suprantu devuška daro konkrečius pratimus konkrečiai raumenų grupei ar kūno daliai. O dėl nuvaikymo tai taip, mano pagimdžiusios kažkaip visos labai greit visus perteklius numetė, pora dar net sulieknėjo žyyymiai labiau, nei buvo ilgus metus prieš gimdymą
Atsakyti
QUOTE(Trolestina @ 2013 08 02, 16:36)
Devuška, jau dabar žiūrėk mitybos, kad nepriaugtum daugiau 12 kg, nes niekam to nereikia.  Po gimdymo vel ziurek. O pats gimimas vaiko tai gerai nuvaiko moteri, aisku, jei ji nešlamščia ištisai.

aš visada maitinuosi panašiai, esu vegetarė ir mane visiškai tenkina mano pasirinkimas. Priaugau 4 kg, nelabai pamenu kiek svėriau prieš nėštumą, gal 5 kg gaunasi, gal 4,5, tai smulkmena visiška, palyginus su skaičiais, kurie čia minimi, ir liko man visai nedaug nėštumo. ČIa yra normalu tiek priaugti o aš per paskutinius dešimt metų ir nesu daugiau priaugusi. Man 12 kg atrodo kažkas neįmanomo. Aišku visko gali nutikti gyvenime. Bet man patinka darovės, grūdai, riešutai, vaisiai, etc. nekenčiu saldumynų, labao retai kada jų norisi, čipsai, visokiso nesąmonės, man neskanus šitoks "maistas", man geriau "salotos lapą graužt". Šiuo metu daugiau vartoju pieno produktų, varškės, sūrio. Nepainiokit kažkokio nevienodai pasiskirsčiusio fizinio krūvio ir nuovargio su tikslingai daromais pratimais, kuriuos man treneriai paskiria daryt. Ta prasme, aš čia ne piktai sakau, tiesiog mano sveikata yra beveik visą gyvenimą pašlijusi ir kažkokie paprasti buities darbai nepadės (ir netikiu, kad kitoms padeda, tik šiaip kai kūnas juda, krūvis bent kažkoks yra, tai jau geriau, negu nieko)
Be jų dar žiūrėsiu, kaip atrodys pilvas, man tai pirmas nėštumas, nežinau kaip atrodo pilvas po gimdymo bet spėju jog reikės su presu dirbti daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 02 rugpjūčio 2013 - 16:34
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 13:56)
pakaktų 3 kartų per savaitę po dvi valandas sporto salėj, po valandą ant kardio praleidžiant ir svoris kristų. O apsivaikščiojimai kremtant bandelę - ne sportas.

jei neaukštas žmogus sveria 100 kg - dvi valandos sporto salėje jam reikštų mirttį nuo širdies priepuolio.
Esant dideliam antsvoriui būtent rekomenduojama pasivaikščiojimas, jei žmogus ištisai nesportuoja.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 08 02, 17:25)
aš visada maitinuosi panašiai, esu vegetarė ir mane visiškai tenkina mano pasirinkimas. Priaugau 4 kg, nelabai pamenu kiek svėriau prieš nėštumą, gal 5 kg gaunasi, gal 4,5, tai smulkmena visiška, palyginus su skaičiais, kurie čia minimi, ir liko man visai nedaug nėštumo. Šiuo metu daugiau stengiuosi pieno produktų vartoti, varškės, sūrio. Nepainiokit kažkokio nevienodai pasiskirsčiusio fizinio krūvio ir nuovargio su tikslingai daromais pratimais, kuriuos man treneriai paskiria daryt.
Be jų dar žiūrėsiu, kaip atrodys pilvas, man tai pirmas nėštumas, nežinau kaip atrodo pilvas po gimdymo bet spėju jog reikės su presu dirbti daug.

Viskas bus Jums gerai, sportuojančių formos ir tonusas greičiau atsistato į vietas, o dar su tamstos nusiteikimu smile.gif

Gero vakaro damos
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 14:09)
, nes kaip pasakė klasikas- pirmieji maži žingsneliai yra didelio kelio pradžia. Svoris kris lėtai, lėčiau nei laikantis spec mitybos reikalavimų, tačiau taip yra didesnė tikimybė išvengti persivalgymų paslydimų.

paprastai svoris kuo lėčiau krinta - tuo lėčiau ir linkęs atsistatyti. Kai mano labai liekną draugę gydytojai 'pasodino' ant dietos dėl didelio cholesterolio, jai ta dieta buvo labai radikali - neteko krūvos mėgtų produktų ir jų kiekių. Po šios dietos jau PRIVERSTA laikytis dietos, tik nebe dėl cholesterolio, bet dėl augančio svorio. Nepaisant to, per keletą metų priaugo apie 20 kg - iki KMI per normos vidurį.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 17:33)
Viskas bus Jums gerai, sportuojančių formos ir tonusas greičiau atsistato į vietas, o dar su tamstos nusiteikimu smile.gif

Gero vakaro damos

sorry, kad papildžiau žinutę, nemačiau, kad jau pakomentavot
gero ir jums
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 16:49)

Aš kiek suprantu devuška daro konkrečius pratimus konkrečiai raumenų grupei ar kūno daliai. O dėl nuvaikymo tai taip, mano pagimdžiusios kažkaip visos labai greit visus perteklius numetė, pora dar net sulieknėjo žyyymiai labiau, nei buvo ilgus metus prieš gimdymą

iš esmės šiuo metu, nėštumo metu man gydytojai patarė nedaryti jokių. O normaliai taip, man reikia dirbti dar daugiau negu kitoms ir tam tikroms kūno vietoms skirti daugiau dėmesio. Ir ne viską galima, pvz bėgiot rolleyes.gif
Atsakyti