Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Leticija @ 2013 08 11, 14:57)
Nezinau, as skaiciau is tos pacios serijos Kaip numesti svorio, bet nenumeciau  biggrin.gif Manes neitikino tai, kad reikia zmogui atsisakyti pieno produktu.  ax.gif

As pieno produktu nevalgau jau beveik 2 metai ( nuo pieno man spuogai kilo) , svorio tikrai nenumeciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 08 11, 20:46)
As pieno produktu nevalgau jau beveik 2 metai ( nuo pieno man spuogai kilo) , svorio tikrai nenumeciau. biggrin.gif

Nu va, aciu, paguodei biggrin.gif
Atsakyti
Lieknas kūnas nelygu laimei, storas kūnas lygu nelaimei smile.gif
Atsakyti
Šiaip, sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visada buvau liekna,o po 3 vaikuciu gimdymo turiu nemazai virsvorio. Ir ka,nesijauciu laiminga,bet...valgymas man didziaussia aistra,didziausias malonumas gyvenime,nzn kaip jo atsisakyt :-p
Atsakyti
Bet cia dar labai salyginis dalykas, ka vadiname lieknu ir ka storu kunu. Kas vienam storas, kitam gal visai ne, ir atvirksciai.
Atsakyti
Aš tai kalbu apie toki storuma, kai jau visi sako, kad storas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2013 08 12, 18:00)
Visada buvau liekna,o po 3 vaikuciu gimdymo turiu nemazai virsvorio. Ir ka,nesijauciu laiminga,bet...valgymas man didziaussia aistra,didziausias malonumas gyvenime,nzn kaip jo atsisakyt :-p

Susirast kita aistra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 09, 18:18)
  Maisto piramidė taip pat neskirta svorio metimui. Kaip jūs susigalvojote tokias nesąmones tai mano fantazija neišneša rolleyes.gif

maisto piramide taip pat neturi buti skirta ligu skatinimui, o optimalios sveikatos uztikrinimui (kuri tikrai nesiejama su antsvoriu), tad daugelis augalines mitybos gydytoju ja labai ir netgi labai kritikuoja. labai laukiu tos dienos, kada vaisiai ir darzoves nusileis i pacia apacia - juk net sveikam protui aisku - tik neapdorotas maistas geriausias, nes jis pilnas vandens, skaidulu ir toks maistas automatiskai niekad neskatins didziulio antsvorio.

Leticija, zinau, kad megsti piena. bet pravartu tau susirasti ir kita info - kad pienas tai daugiausia gleiviu sukeliantis skystis zemeje. (kas toliau jame yra, ypac pramoniniame - tai be komentaru. mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dėl tų pieno gleivių yra ginčytinas dalykas. Iš eėsmės tai hipotezė, labiau linkstama link to, kad pienas gali veikti tirštindamas gleives, bet jis nėra jų susidarymo priežastis.
Atsakyti
rasiau ar ne. po puses metu valgymo be pieno, nupirkau vaikams jogurtu (tu geruju, neva BIO), ant ryto pabudo abu su uzsikimsusiom nosim, slogom (neva virusas). taigi - skatina skatina gleives. juolab kai organizmas tikrai issivales buna, tasi labiau pasijuntu kiekvienas nuodas.

su manim tas pats: anksciau kisi sh, ir ka...skrandis aria kaip tas traktorius, stengiasi (kur jis desis, vargselis)...o db... paragavau ka senai buvau ismetus ios raciono - iskart doze nuodo pasijuto momentaliai - nereikia manyti kad nuodai tai tik cipsai ir kokakola. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 08 12, 18:25)
Aš tai kalbu apie toki storuma, kai jau visi sako, kad storas smile.gif

Aš KMI gerbiu, yra norma, viršsvoris ir antsvoris(nutukimas). Tai va tą nutukimą ir turiu omeny. Nekalbu apie sportininkes, kai didelį svorį raumenynas sudaro.

QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:23)
maisto piramide taip pat neturi buti skirta ligu skatinimui, o optimalios sveikatos uztikrinimui (kuri tikrai nesiejama su antsvoriu), tad daugelis augalines mitybos gydytoju ja labai ir netgi labai kritikuoja. labai laukiu tos dienos, kada vaisiai ir darzoves nusileis i pacia apacia - juk net sveikam protui aisku - tik neapdorotas maistas geriausias, nes jis pilnas vandens, skaidulu ir toks maistas automatiskai niekad neskatins didziulio antsvorio.

Apie kurią čia šnekat? Piramidė buvo tobulinama, keičiama. Jau nebe ta kurią studijavau biologijos vadovėlyje.
"Vilniaus Duona" išleido magnetinius lapukus su piramide, kurios apačioje, tarp daržovių, vaisių, vandens įkišo duoną rolleyes.gif

QUOTE(Marla @ 2013 08 13, 11:46)
Dėl tų pieno gleivių yra ginčytinas dalykas. Iš eėsmės tai hipotezė, labiau linkstama link to, kad pienas gali veikti tirštindamas gleives, bet jis nėra jų susidarymo priežastis.

Kur galima pasiskaityt plačiau?
Atsakyti